קרדיט לאתר אחר.

מידע כללי: ARTMONEY זוהי תוכנה שבעזרתה אפשר לשנות כמעט בכל משחק כל ערך מספרי (לדוגמה כסף)

1.הורידו והתקינו מפה את התוכנה : http://www.artmoney.ru/e_download.htm
2.הפעילו את התוכנה ואת המשחק שאתם רוצים לרמות בו.
3.בתוכנה בחרו את המשחק שהפעלתם :

4.כנסו למשחק ותרשמו על דף (או פשוט תזכרו בראש) את המספר שאתם רוצים לשנות ותעצרו את המשחק (PAUSA)
בדוגמה שלי זה הכסף : 50972 $

5.ממזערים את המשחק וחוזרים לתוכנה , לוחצים SEARCH ורושמים את המספר בחלון החדש שהופיע :

6.לוחצים OK בחלון שבו רשמתם את המספר והוא יתחיל לעשות סריקה של כל המספרים בתוך המשחק ויוציא את כל המספרים שתואמים לערך המספרי שרשמתם , מחכים שיסיים את הסריקה לוחצים OK וחוזרים למשחק :

7.במשחק תשנו את המספר (בדרך כלל קונים משהו או מוכרים משהו ככה שערך הכסף ישתנה) , אני מכרתי משהו בדוגמה שלי עכשיו יש לי 150971 $ :

8.חוזרים לתוכנה , לוחצים על FILTER ורושמים את המספר החדש (150971 במקרה שלי) ולוחצים OK , הוא יעשה סריקה נוספת הפעם הוא יסרוק את המספרים שהוא מצא בסריקה הקודמת ויוציא מהם את המספרים שהשתנו למספר השני ,במקרה שלי ישר מצא את המספר שחיפשתי , יש מקרים שהוא מוצא יותר מ-1 אז חוזרים על סעיפים 7 ו-8:
9.לוחצים פעמיים על המספר שמצא בתוכנה , הוא יעביר את המספר לצד השני , אתם תראו שיהיה כתוב שם את המילה VALUE ומתחתה המספר של מה שחיפשתם , לוחצים על המספר ומשנים אותו למה שרוצים ולוחצים ENTER (במקלדת) :

10.חוזרים למשחק ורואים שהערך המספרי השתנה (בדוגמה שלי עשיתי 9999999)