אפשר בבקשה קומבו
אפשר בבקשה קומבו
נערך לאחרונה על ידי ankriron; 25-07-2012 בשעה 16:35.
|
|
נוט פאני.(not funny)
קח :
זה לינקים אבל הם מקודדים בBASE64קוד HTML:aHR0cDovL3d3dy4yc2hhcmVkLmNvbS9kb2N1bWVudC9uQy1vMXVkbi9CaWdfQ29tYm9fTGlzdC5odG1sCmh0dHA6Ly93d3cuZmlsZWNyb3AuY29tLzYyMDAwMC1XT1JMRC1DT01CTy1MSVNULnR4dC5odG1sCg==
תעשה לזה DECODE מBASE64 כי אני לא יכולה לפרסם לינקים.(עדיין בלי 20 הודעות)
תהנה (:
נערך לאחרונה על ידי h4x0rit; 26-07-2012 בשעה 17:04.
w3b h4x0r
הוא פשוט מנסה לשחק אותה חכם כשבמציאות הוא עוד ילד חסר חברה שיושב על המחשב ומצפין טקסט בעזרת crypo ואז מפרסם כאן ומשחק אותה מינימום מקים הפנטגון או crack-forum.
צא מהסרט h4x0 עלק, יכלת לפרסם את כל הלינקים עם רווח קטן באמצע במקום לשחק אותה ייייייייענו מישהו מבין.
איש יקר שלי אני בחיים לא אמרתי שאני בנאדם מבין אני גם לא רוצה להיות אחד כזה, להיות אחד כמוכם שיושב 24/7 על המחשב בלי חיי חברה.
יש כאלה ויש כאלה, די לבכות.
יעבריין צמרת שמביא ת'פלאפון שלו בפורום של בני 12 רק אל תעשה לי משהו.
קיצר צא צא מהסרט ימכוער.
זה שאתה מחפש באשכולות שלי רק מראה על חוסר החברה שלך, אין לך משהו יותר טוב לעשות מלחטט שעתיים באשכולות של 2009 של מישהו? אני באמת שואל כי מישהו שקרא לעצמו SEX בפורום, כשבמציאות אתה ... איך להגיד בעדינות : עדיין מתעסק עם יד ימין, זה קצת אבסורדי.
ודבר אחרון, אתה ביצים שלי ומה שאתה חושב על חתימה שלי, וכה אני חושב שאני גבר ישך משהו לעשות לגבי זה חוץ מלשחק אותה חנון מאיים בפורום אטרף?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי, אתה מתנשא על כולם אז אל תשגע אותי י'דפוק חושב שאתה מבין, חחח בן אדם שמבין לא חייב לשבת 24/7 על המחשב בתור אחד שלא הרבה על המחשב מה שאני עושה במחשב זה מרוויח כסף יותר ממה שתרוויח בכל החיים שלך י'קטין. אני עדיין מחכה לשיחה ממך. טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת האשכולות שלך הורגים אותי. תאמין לי אין דברים כאלה, ילדי כאפות חושבים שהם גברים. תתקשר י'ביצים שלי תתקשר.
נערך לאחרונה על ידי Crazy_Style; 30-07-2012 בשעה 20:11.