שמעו הראוטר והמודם שלי עושים לי בעיות ולא מתחברים טוב ומתנתקים ולא מתאים לי, ועד שאני אחליף אותם ייקח זמן.
אני לא רוצה להתקע חודשים בלי אינטרנט ולשכנים שלי יש אינרנט חופשי בלי סיסמא שאני גולש עליו תמיד באייפון, אבל דרך המחשב אני לא מצליח להתחבר.
חיפשתי בכל מקום, בכל אתר ישראלי ולא ישראלי, בכל פורום מחשבים בכל תמיכה של ויסטה. לא מצאתי תשובה.
יש לי לפטופ עם WIN 7 בבית ושם זה כל כך פשוט, פשוט לוחצים: "התחבר אל" וקופצות כל הרשתות.
כאן אולי זה יותר מסובך כי זה מחשב נייח עם כבל רשת למודם ולראוטר וכרטיס רשת אבל אני חושב שזה צריך להיות אפשרי להתחבר לאינרנט אלחוטי של מישהו אחר.
ראיתי באיזה אתר שצריכה להיות אפשרות של "התחבר אל אלחוטי" אבל לי אין אותה:
*התמונה שלמעלה בקטן זה מאיזה פורום אמריקאי שמראה איך זה צריך להיות ומה שמסומן באדום זה האפשרות של האלחוטי שפשוט אין לי אותה. תוכלו לראות למטה זה תמונה מהמחשב שלי, במקום 6 אפשרויות חיבור יש לי רק 4 ואף אחת מהן לא קשורה לאלחוטי.
מה אני עושה?
בקיצור מי שלא הבין מכל החפירה הזאת, אני רוצה רק תשובה על השאלה הכי פשוטה בעולם "איך מתחברים לאינרנט אלחוטי של אחרים(של השכנים) בwindows vista"
תודה ענקית לעוזרים
נ.ב אשמח גם לדרך שתסבירו לי אם אני ארצה אחר כך להתחבר חזרה למודם ולראוטר שלי למקרה שאני אחליף אותם.
----------מדובר בויסטה !! בגלל האינטרנט המתפגר שלי זה לא פרסם את התיוג הנכון ואז החלפתי אותו בטעות-------WINDOWS VISTA

ציטוט ההודעה