ספוילר: סוף סוף רנדי אורטון חזר,כל-כך היה חסר לWWE עוד מתאבק רציני,כמעט כל המתאבקים היום הם בדיחה,נטו לבידור. עכשיו הקרבות יהיו קצת יותר מעניינים. מה אתם חושבים על החזרה שלו ?
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 31-07-2012 בשעה 20:38.
טוב שחזר,אני מקווה שרק ישימו אותו בסטורילין טוב
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
נכתב במקור על ידי -OmRi- סוף סוף הוא חזר,כל-כך היה חסר לWWE עוד מתאבק רציני,כמעט על המתאבקים היום הם בדיחה,נטו לבידור. עכשיו הקרבות יהיו קצת יותר מעניינים. מה אתם חושבים על החזרה שלו ? דווקא מנהל כותב כזה ספויילר, הרסת הנאה
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Bender דווקא מנהל כותב כזה ספויילר, הרסת הנאה מצטער,פעם הבאה אני אעשה ספוילר.
נכתב במקור על ידי -OmRi- מצטער,פעם הבאה אני אעשה ספוילר. תשנה עכשיו לספוילר כדי שלא תמשיך להרוס לעוד ...
נכתב במקור על ידי Bender תשנה עכשיו לספוילר כדי שלא תמשיך להרוס לעוד ... מאוחר מידי
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
מצטער כולם,לא יקרה יותר.
נכתב במקור על ידי -OmRi- מצטער כולם,לא יקרה יותר. ועכשיו שאתה כותב ספוילר אתה לא כותב על מי אתה מדבר , חחחחח
נכתב במקור על ידי Bender ועכשיו שאתה כותב ספוילר אתה לא כותב על מי אתה מדבר , חחחחח שמתי את זה בספוילר,זה כל מה שאני יכול לעשות.
נכתב במקור על ידי -OmRi- שמתי את זה בספוילר,זה כל מה שאני יכול לעשות. לא כתבת שאתה מדבר על רנדי אורטון ... עכשיו משתמשים צריכים לנחש ?
נכתב במקור על ידי Bender לא כתבת שאתה מדבר על רנדי אורטון ... עכשיו משתמשים צריכים לנחש ? הבנתי אותך,שיניתי את זה. תודה על ההערה.
חוקי הפורום