קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-10-2009, 11:00
  2. [שתי בקשות] שירות שלוקח 20%מהפס רחב.
    על ידי Sunz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:24
  3. עברתי תאוריה + קיבלתי עוד עבודה :| 20 לשעה :|
    על ידי DaRk GoD בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 20:08
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

עבודה בזמן שירות

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ברירת מחדל עבודה בזמן שירות

הבנתי שצריך לעשות שבוע שבוע נכון?,
    איך עושים את זה?,כי רוב הסיכויים שאני בתור ג'ובניק יקבל תפקיד של חמשושים ,לא?
    ובכלל מפעלים שיקחו אותי לעבודה לשבוע כן ולשבוע לא?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דימה
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים

קודם כל, אתה לא חייב לעשות שבוע שבוע, אם תהיה קרוב לבית ובתפקיד שיתנו לך לצאת בו יומיות אפשר לעבוד כל יום בערב למרות שזה פיזית מאוד קשה.
    רוב הסיכויים כמו שאמרת שתקבל תפקיד של חמשושים אבל זה תלוי בחיל ובתפקיד שלך, אתה תמיד יכול לעשות בעיות ולהיות נפקד עד שיתנו לך להיות טבח או מאבטח מתקנים או משהו בסגנון... למרות שזה חרא של תפקידים, אני הייתי מעדיף לשרת בתפקיד נורמלי ולעשות 11\3 מאשר להיות טבח או מאבטח. בכללי בצבא יש סיבה לזה שנותנים לעשות שבוע שבוע, כמעט כל התפקידים האלה הם חרא של תפקידים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תהיה בריא כמה אתה חופר על הצבא הזה- אין לי בעיה עם זה תאמין לי, אבל אתה שואל דברים שתהיה לך תשובה עליהם, אין חכם כבעל נסיון.
    עוד לא התגייסת(אם כן אז אתה בטח כמה ימים) לך תעשה טירונות סיים עם זה בראש שקט והנאה, ואז תקבל ת'שיבוץ שלך, מה אתה קובע איפה תהיה ואיזה תנאים יהיו לך? תאמין לי שביום שתצטרך לקבל תשובה תדע את כולם יותר טוב מאיתנו, מי יכול להגיד לך עכשיו מה תקבל ולאיפה תשובץ, סיים טירונות ותבוא לפה להתייעץ על עבודה.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    תהיה בריא כמה אתה חופר על הצבא הזה- אין לי בעיה עם זה תאמין לי, אבל אתה שואל דברים שתהיה לך תשובה עליהם, אין חכם כבעל נסיון.
    עוד לא התגייסת(אם כן אז אתה בטח כמה ימים) לך תעשה טירונות סיים עם זה בראש שקט והנאה, ואז תקבל ת'שיבוץ שלך, מה אתה קובע איפה תהיה ואיזה תנאים יהיו לך? תאמין לי שביום שתצטרך לקבל תשובה תדע את כולם יותר טוב מאיתנו, מי יכול להגיד לך עכשיו מה תקבל ולאיפה תשובץ, סיים טירונות ותבוא לפה להתייעץ על עבודה.
    בסוף החלטתי לא עבודה אחי.. ,החלטתי שאני רוצה לאמץ כלב חמוד ! ,גור.ואני למדתי כבר את שלבי הגידול שלו.
    השאלה היא ..איך אני עושה יומיות?,קצין המיון המניאק יביא לי יומיות אתה חושב? ,כי רק בתנאי שאני יעשה יומיות אני יהיה פנוי אליו נכון? ,או גם בתנאי של חמשושים זה אפשרי?

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    בסוף החלטתי לא עבודה אחי.. ,החלטתי שאני רוצה לאמץ כלב חמוד ! ,גור.ואני למדתי כבר את שלבי הגידול שלו.
    השאלה היא ..איך אני עושה יומיות?,קצין המיון המניאק יביא לי יומיות אתה חושב? ,כי רק בתנאי שאני יעשה יומיות אני יהיה פנוי אליו נכון? ,או גם בתנאי של חמשושים זה אפשרי?
    אתה שומע את עצמך? לעשות יומיות בשביל לאמץ כלב? אתה בטוח שאתה גר על כדור הארץ? סליחה לא מתפקידי לשפוט אותך, אם זה מה שמושך אותך וגורם לך הנאה מי אני שאמנע ממך את זה,אני רק מנסה להגיד פה שלפי דעתי זה דבר מאוד טיפשי בהשוואה לעיצוב האופי והחיים שלך, וללמוד במה אתה טוב ובמה אתה פחות, מה אתה צריך לשפר וכו',אם אתה שואל אותי זה עדיף ורצוי על פני לאמץ כלב, למה אני אומר את זה? כי יומיות זה דבר מעפן, בד"כ מי שעושה יומיות לא אוהב את התפקיד שהוא עושה,(85% מהחייילים כאלה ואני הכי לא לארג' בעולם כי אני בטוח שזה יותר ממה שציינתי) לא תעבור פחות משנה(במקרה הטוב) וישעמם לך ותמרמר ותרצה לבכות על החיים שלך ולצאת מהצבא, פנה למשהו שמעניין אותך, תיקח מהצבא את הכלים שהוא נותן לך,בין אם זה מקצועי ובין אם זה משהו שישנה אותך, יבגר אותך, יעשה אותך בן אדם טוב(אני לא אומר שאתה לא) כמו שאתה רוצה להיות וכמו שאתה מצפה ממך, כאן זו התחנה לשינוי, אז תחליט אתה מה אתה מעדיף, לאמץ כלב או לנסות לעצב את חייך מחדש...

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    אתה שומע את עצמך? לעשות יומיות בשביל לאמץ כלב? אתה בטוח שאתה גר על כדור הארץ? סליחה לא מתפקידי לשפוט אותך, אם זה מה שמושך אותך וגורם לך הנאה מי אני שאמנע ממך את זה,אני רק מנסה להגיד פה שלפי דעתי זה דבר מאוד טיפשי בהשוואה לעיצוב האופי והחיים שלך, וללמוד במה אתה טוב ובמה אתה פחות, מה אתה צריך לשפר וכו',אם אתה שואל אותי זה עדיף ורצוי על פני לאמץ כלב, למה אני אומר את זה? כי יומיות זה דבר מעפן, בד"כ מי שעושה יומיות לא אוהב את התפקיד שהוא עושה,(85% מהחייילים כאלה ואני הכי לא לארג' בעולם כי אני בטוח שזה יותר ממה שציינתי) לא תעבור פחות משנה(במקרה הטוב) וישעמם לך ותמרמר ותרצה לבכות על החיים שלך ולצאת מהצבא, פנה למשהו שמעניין אותך, תיקח מהצבא את הכלים שהוא נותן לך,בין אם זה מקצועי ובין אם זה משהו שישנה אותך, יבגר אותך, יעשה אותך בן אדם טוב(אני לא אומר שאתה לא) כמו שאתה רוצה להיות וכמו שאתה מצפה ממך, כאן זו התחנה לשינוי, אז תחליט אתה מה אתה מעדיף, לאמץ כלב או לנסות לעצב את חייך מחדש...
    בסוף אני צריך לעשות שבוע שבוע בשביל הכלב.. ,תן לי תפקידים של שבוע שבוע אחי..

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

כבר באמצע האשכול איבדתי עניין בשטויות שנרשמות פה.
    האשכול ננעל. אם תרצה תשובות רציניות תשאל שאלות רציניות. במידה והמופע ליצנות הנ"ל יחזור על עצמו, תורד לך הגישה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,510,237 | הודעות: 8,210,830 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect