אוקי חברים אני מתלבט.
בין גלאקי 3 לבין איפון 4S
הבעיה שבאיפון אני תותח אש. יודע הכול מהכול.
ובגלאקסי לא יודע כלום
מה אתם ההיתם עושים?
|
|
הולך עם הידע....
אתה הבאת בעצמך את התשובה שלך, קח אייפון!
אם תרצה דעה מקצועית, גש לפורום סלולר.
אם תרצה את דעתי, הייתי הולך על אייפון, הכי טוב שיש תאמין לי.
חכה לאייפון 5!
תחכה לאייפון חמש כמוני
אני קניתי 4S וזה שווה את זה, וזה תלוי בך. מכייון שאם אתה אוהב את הסוג של האייפון קח את זה, ואם אתה רוצה משהו חדיש וכרגע "הכי טוב" בשוב קח גלקסי.
ולדעתי זה בכלל לא חכם לחכות לאייפון 5 מכמה סיבות: אלוהים יודע מתי הוא יוצג וגם המחיר שלו יהיה בשמיים ואף אחד לא ירשה לעצמו ישר לשלם מחיר מופרך שכזה.
ספוילר:
תשווה בין האיכות של האייפון לאיכות של הגלקסי...
מתן, קח את הגלקסי, ברוב המקומות המחיר של הגלקסי זול יותר והגלקסי פי 4 מהאייפון, אם אתה חושש שהאייפון יהיה יותר טוב בגלל הפריצה, תמיד צוות קט' סלולר ומולטימדיה יעזור לך לפתוח רוט ולהחליף רומים ותוכל להבין שגם לפני פריצת שני המכשירים וגם אחרי הגלקסי לוקח.
הכנתי לך טבלת השוואה קטנה עם כמה פרמטרים...
פרמטר : SGS III IPHONE 4S גודל מסך 4.8 " 3.5 " סוג מסך SUPER Amload HD רטינה נפח אחסון 16/32/64 GB + הרחבת זיכרון אפשרית 16/32/64
(לא קיימת אפשרות הרחבת זיכרון)גירסת מערכת 4.1 (אנדרואיד) IOS 5 העברת קבצים בין מכשירים דרך BL / NFC לא אפשרי. משקל 133 גרם 140 גרם
קח אייפון,אני חושב שטלפון צריך להיות פשוט ונוח ולא איזה גאדג'ט של סוכן חשאי שבשביל להוריד אפליקציה
לא חינמית בחינם צריך לשבור את הראש מה שבאייפון לוקח לך 2 דקות של התעסקות.
בתור אחד שמשתמש גם באייפון וגם באנדרואיד מדי יום אני ממליץ על הגלקסי, וד"א יש הרבה מכשירים שאני מעדיף אייפון על פניהם.
איך הוא בכללי אתה שואל? אני אענה, השתמשתי במכשיר הוא טס ברמות על, אם תפתח לו רוט ותחליף לרום מקוסטם, הוא יעוף פי 2 מהמהירות הרגילה, לפתוח רוט ולהחליף רום זה בדיוק אותה כמות זמן כמו פריצה לאייפון, ועכשיו תגיד "טוויקים" כל טוויק וטוויק קיים לאנדרואיד עוד לפני שהוציאו את הפריצה לאייפון.
ד"א השתמשת רק באייפון או גם בגלקסי?
אני בטוח שלא נגעת בגלקסי...