עשרות אמנים ישתתפו הקיץ בפסטיבל "בריזה" המסורתי, ביניהם שלמה ארצ,י אייל גולן, שמעון בוסקילה, לירן דנינו ובוגרי "דה וייס". את האתגר המוזיקלי יספקו כנסיית השכל והתזמורת האנדלוסית הים-תיכונית של אשקלון
פסטיבל "בריזה" המסורתי יתקיים השנה בעיר אשקלון ב-19 עד ה-23 באוגוסט. כבכל שנה התקיים אתמול מפגש האמנים המיוחד שמקדים את האירוע, בו השתתפו עשרות אמנים, ביניהם חן אהרוני, מנור שבת, להקת "מרסדס בנד", לירון רמתי, עידן חביב, עידן יניב, אתי ביטון, ישי לפידות ועוד רבים. אחרי שבשנה שעברה התבטלו יומיים של פסטיבל עקב התקפות טילים על הדרום, חשו אמנים רבים את הצורך להשתתף במופעי הפסטיבל וכן באירוע המקדים. אייל גולן, בכיר האמנים המשתתפים, שצפוי להופיע באמפיתיאטרון באשקלון פגש את ראש העיר בני וקנין אמר: "חשוב מאוד לעשות לתושבי הדרום טוב על הלב, במיוחד לאור מה שהם עוברים בשנים האחרונות וגם לאחרונה היו שם נפילות טילים. אני אהנה מאוד להופיע בפסטיבל הזה, לתת מעצמי כמה שיותר לתושבים, ולשמח אותם בימים קשים". -מה צפוי בהופעה?
"הופעה מלאה של הסיבוב הקיצי הנוכחי. הופעה גדולה כמו בקיסריה ואני בא לתת את כל כולי. בינתיים אני מאוד מבסוט מסיבוב ההופעות הנוכחי. לדעתי עלינו מדרגה לעומת השנה שעברה. אנחנו מנסים לחדש והצלחנו לדעתי לעשות את זה. גם הוידיאו-ארט שיש בהופעה וגם כמובן השירים. לקחת עשרה שירים חדשים ולהכניס אותןם למופע חדש חודשיים אחרי שהאלבום יצא זה לא קל, והקהל שר את הכל מילה במילה. גם נוציא מהמופע די.וי.די".
-מה עם הדואט עם דודו אהרון?
"כשהוא יהיה מוכן נוציא אותו. בינתיים אנחנו עדיין בהקלטות, עוד לא סיימנו".
פורסם במאקו : http://www.mako.co.il/music-Magazine...pId=1482828872

ציטוט ההודעה