יצאתי מהצבא על פרופיל 21,והתחלתי שיעורי נהיגה,על איזה סעיפי ליקויי מסתכלת משרד הרישוי בגלל פרופיל 21?
אני אשמח אם יענו לי אנשים שכבר הוציאו רישיון עם הפרופיל הזה. זה ממש חשוב
יצאתי מהצבא על פרופיל 21,והתחלתי שיעורי נהיגה,על איזה סעיפי ליקויי מסתכלת משרד הרישוי בגלל פרופיל 21?
אני אשמח אם יענו לי אנשים שכבר הוציאו רישיון עם הפרופיל הזה. זה ממש חשוב
|
|
משרד הרישוי מסתכל רק אם יצאת על סעיף שאומר שאת יכולה לפגוע בעצמך או באחרים / או שאת לוקחת כדורים על בסיס יומי ( כדורים נרקוטיים ).
בגדול יש לי חבר שיצא מהצבא , פרופיל 21 בפטור רשום לו בגלל סיבה בריאותית אבל בתאכלס זה נפשי .. היו לו בעיות קשות, ניסה להתאבד כמה פעמים - הוא יצא מהצבא לפני 3-4 שנים עכשיו הוא הוציא רישיון לפני שנה - שנה וחצי והוא היה צריך ללכת לאבחון מסוים ולאחר האבחון נתנו לו להוציא רישיון.
מה זאת אומרת כדורים נרקוטיים?
כדורים שמכילים חומרים מסממים - לדוגמה יש אנשים שיש להם הפרעה דו קוטבית - בעיה מוכרת ונפוצה מאוד האמת החולים בה מקבלים כדורים עם חומרים מאוד חזקים ( סמים ) וקשה להם להוציא רישיון נהיגה.
על איזה סוגי כדורים הכוונה?
אהה אוקי הבנתי. יש עוד סוגי כדורים שמשרד הרישוי מסתכל עליהם?
יש הרבה ... אבל יותר פשוט יהיה לשאול אם את לוקחת כדורים או לא ?!
לא,העניין שאם טענתי לצבא שאני לקחתי כדורים פסיכאטרים,זה אמור לעוות בעיה?
מאוד משנה עקב איזו בעיה שיחררו אותך. בלי יותר פרטים לא נוכל לעזור לך.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
השאלה היא מהם הסעיפים הספציפיים שהותאם לך בגינם 21 - האם זה דיכאון? חשש לפגיעה עצמית? אישיות אנטי סוצאילית וכו' - לא בכל מקרה של ליקוי 21 משרד הרישוי עורך בדיקות. ישנם סעיפים ספציפיים אשר נשלחים למרב"ד (מכון לבטיחות בדרכים) על ידי מקרפ"ר ואלו סעיפים שיש בהם חשש שנהיגה ברכב עלולה לסכן אותך או אחרים. זה נעשה אוטומטית - אין שיקול דעת.
מה שקורה אחר כך, מזמנים אותך למבחן 100 שעולה כמה מאות שקלים במטרה לבדוק אם אתה כשיר לנהוג ואין חשש ממך. מבחן 100 הוא מבחן פשוט ששואל שאלות מטומטמות כמו "האם עלה בדעתך לפגוע באדם אחר תוך כדי נהיגה": - אז כמובן לא להתחכם ולענות תשובות ברורות וישירות. המבלן נועד בעיקר להכניס כסף למשרד הרישוי. וכן, הרבה מאוד אנשים מוציאים רישיון עם 21, אין שום בעיה עם זה. נהפוך הוא - נדירים המקרים בהם אנשים לא מוציאים רישיון בגלל 21
ריקי ישי
נערך לאחרונה על ידי Fabio; 12-08-2012 בשעה 13:06.