נכתב במקור על ידי Blancos מה אתה רציני .. שם משפחה שלם ולא הייתי יודע את התשובה ? ברור שהייתי יודע ! במיוחד עם זה מישהו מפורסם כמו טייסון גיי אני דורש להוריד לו את הנקודה אתה יכול לדרוש,גם אני הייתי מגלה מהר אם הוא לא היה טועה,אני הצלחתי לגלות גם בלי זה ואתה לא. לא אשמתי שהוא טעה.
נכתב במקור על ידי -OmRi- אתה יכול לדרוש,גם אני הייתי מגלה מהר אם הוא לא היה טועה,אני הצלחתי לגלות גם בלי זה ואתה לא. לא אשמתי שהוא טעה. צודק , לא אשמתך שהוא טעה הוא רק בן אדם .. אבל קרה והוא טעה , ותאמין לי שהייתי עונה קודם כי ניסיתי לפענח את זה איזה 10 דקות
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos צודק , לא אשמתך שהוא טעה הוא רק בן אדם .. אבל קרה והוא טעה , ותאמין לי שהייתי עונה קודם כי ניסיתי לפענח את זה איזה 10 דקות ואני לא ניסיתי לפענח את זה ? אני דווקא חושב שאני הייתי עונה קודם,אני הצלחתי לפענח את זה גם עם הטעות והגבתי רק 2 דקות אחריך.
נכתב במקור על ידי Blancos צודק , לא אשמתך שהוא טעה הוא רק בן אדם .. אבל קרה והוא טעה , ותאמין לי שהייתי עונה קודם כי ניסיתי לפענח את זה איזה 10 דקות נכתב במקור על ידי -OmRi- ואני לא ניסיתי לפענח את זה ? אני דווקא חושב שאני הייתי עונה קודם,אני הצלחתי לפענח את זה גם עם הטעות והגבתי רק 2 דקות אחריך. לא פה התגובות האלה, דברו איתי בפרטי או בהודעות אורח. שאלה 16 - ענף אתלטיקה - גלגל המזל _ ו - _ א _ _
נערך לאחרונה על ידי -Iniesta-; 05-08-2012 בשעה 18:23.
נכתב במקור על ידי shedow_striks .... נכתב במקור על ידי Blancos ... נכתב במקור על ידי Bender נכתב במקור על ידי -OmRi- //// אני משנה את השאלה, שאלה 16 - ענף טניס - מילים מבולבלות דני אראמי
אנדי מארי
נכתב במקור על ידי -Iniesta- אני משנה את השאלה, שאלה 16 - ענף טניס - מילים מבולבלות דני אראמי אנדי מארי
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי -OmRi- אנדי מארי תשובה נכונה. נכתב במקור על ידי Bender אנדי מארי ענו לפניך. שאלה 17 - ענף שייט - מילים מבולבלות צוש ברחיר
נערך לאחרונה על ידי -Iniesta-; 05-08-2012 בשעה 19:29.
שחר צוברי
נכתב במקור על ידי -OmRi- שחר צוברי שחר צוברי
נכתב במקור על ידי Bender שחר צוברי למה אתה מצטט אותי
נכתב במקור על ידי -OmRi- למה אתה מצטט אותי התבלבלתי, סליחה
נכתב במקור על ידי -OmRi- שחר צוברי תשובה נכונה. נכתב במקור על ידי Bender שחר צוברי ענו לפניך. שאלה 17 - ענף ג'ודו - מילים מבולבלות זאי ארביק
אריק זאבי
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי shedow_striks אריק זאבי נכון מאוד. שאלה 18 - ענף התעמלות - מילים מבולבלות טריבע נינק
חוקי הפורום