נכתב במקור על ידי
Gama
זה לא מאמר , סתם תובנות חדשות מאז שחזרתי לארץ ,למי שלא יודע הייתי בלונדון , כמעט כל ערב יצאתי והתחלתי עם בחורות ואני מרגיש שיפור גדול מאוד בגיים , מאז שחזרתי לארץ(שבוע) אני פותח כל יום והתוצאות מצויינות , ויש לי כל מיני תובנות , אני אכתוב מה שעולה לי לראש , וכל אחד ראשי להוסיף תובנות שלו מהזמן האחרון , אבל בתנאי שהוא פותח סטים ובאמת מתחילעם בנות בעקביות , ולא סתם פותח פה ושם.
1)להיות סוציאלי בטירוף - לפעמים אני לא מבין כמה זה חשוב וכמה יש לזה תפקיד גדול בביטחון העצמי , והתעלתי על עצמי מהבחינה הזאת בחודש ושבוע האחרון , זה אומר להגיד לכולם שלום תמיד, נכנסת למסיבה , שלום לסלקטורית שלום לאנשים שאתם מכירים גם עם לא מכירים אותם טוב , שלום לאנשים שחברים שלכם מביאים גם עם אתם לא מכירים אותם , להיות גברים , להיות אחלה אנשים ,ואותו דבר לגבי ביי , להגיד לכולם ביי יפה לא לברוח ממקומות , נשיקה על הלכי לבנות + חיבוק , כאילו אתם מכירים אותם כל החיים.
2)עקביות - ממש ממש חשוב , לצאת כמה שיותר ! עם אפשר כל יום , לא כולם יכולים לצאת כל יום אבל בימים שאתם כן יכולים חובה לצאת ,להנות , להכיר כמה שיותר אנשים כל יום ולהתקמבן כמה שיותר , עושה גם לפיקאפ בעקיפין,תזכרו ככל שתצאו פחות ככה תתרחקו מהוויב והמומנטום הזה שאתם בונים לעצמכם
3)לצאת מהפריים של באתי להתחיל עם בנות , פשוט לבוא ולדבר עם אנשים , לשדר אחלה וויב , אחרי שתפתחו המון זה גם מה שתשדרגו(בהתחלה לפעמים אני קצת לחוץ ויש וויב קצת לא בשיא אבל אחרי כמה פתיחות אני בעצמי מרגיש שאני משדר שאני הכי כייפי והכי פתוח בעולם , בנות כמעט לא ידחו אתכם , וגם עם כן לא בצורה רעה ותוכלו לשמור על קשר ולהכיר את חברות שלהם),פשוט לבוא למקומות כדי להכיר אנשים וכדי ליצור קשרים , כשאתם פותחים אתם לא פותחים אתם פשוט מדברים ומנסים להכיר אנשים חדשים בפנאני <- כל כך כייף.
4)לא לקחת שום דבר אישי , בנות ידחו אתכם , אתם שמים זין , נהנים , מי שדוחה אתכם יש לה בעיות ביטחון עצמי , כי לא יכול להיות שכשאתה משדר כייף ורגוע , היא דוחה אותך , יש לה בעיה מסויימת כנראה לא לך , אל תיהיו מגזימים מידי אל תיהיו נואשים מידי , זרמו , ואל תחפשו אישורים של אף אחד תהנו.
5)אין דבר כזה להביך את עצמי , שום דבר לא מביך אותי , אני מציג את עצמי לכולם גם למי שאני לא מכיר ולעולם לא מרגיש שאני נדחף או דברים מפגרים אחרים בסגנון שהחברה המציאה , זה הכי מפיל.
יעלה לי עוד משהו בראש אני אפרסם.
מהשבוע האחרון סגרתי כבר דייט עם בחורה פצצה ,שכבתי אתמול עם בחורה ביום האהבה(היא הזמינה אותי לא אני אותה) , והכרתי אחלה בנות שאני בקשר איתם לגבי דייטים עכשיו.
יאאלה אנשים תעשו חיים , יש מי שמדברים בפורומים ויש מי שהולכים אחרי המטרות שלהם , מצטער אגב שאני לא עונה לכל ההודעות הפרטיות פשוט אין לי זמן להתייחס לכל דבר ודבר.
בהצלחה.