קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מהזמן האחרון . 3>
    על ידי מושי 3> בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 14-03-2009, 20:36
  2. חדש\ישן| עבודות מהזמן האחרון
    על ידי Leponu בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-08-2008, 21:27
  3. חתימות מהזמן האחרון שנראה לי שלא פרסמתי פה,
    על ידי nipi בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-03-2008, 19:11
  4. חדשות מהזמן האחרון
    על ידי mеidan בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 19:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

יאאלה תובנות מהזמן האחרון

ברירת מחדל יאאלה תובנות מהזמן האחרון

זה לא מאמר , סתם תובנות חדשות מאז שחזרתי לארץ ,למי שלא יודע הייתי בלונדון , כמעט כל ערב יצאתי והתחלתי עם בחורות ואני מרגיש שיפור גדול מאוד בגיים , מאז שחזרתי לארץ(שבוע) אני פותח כל יום והתוצאות מצויינות , ויש לי כל מיני תובנות , אני אכתוב מה שעולה לי לראש , וכל אחד ראשי להוסיף תובנות שלו מהזמן האחרון , אבל בתנאי שהוא פותח סטים ובאמת מתחילעם בנות בעקביות , ולא סתם פותח פה ושם.

1)להיות סוציאלי בטירוף - לפעמים אני לא מבין כמה זה חשוב וכמה יש לזה תפקיד גדול בביטחון העצמי , והתעלתי על עצמי מהבחינה הזאת בחודש ושבוע האחרון , זה אומר להגיד לכולם שלום תמיד, נכנסת למסיבה , שלום לסלקטורית שלום לאנשים שאתם מכירים גם עם לא מכירים אותם טוב , שלום לאנשים שחברים שלכם מביאים גם עם אתם לא מכירים אותם , להיות גברים , להיות אחלה אנשים ,ואותו דבר לגבי ביי , להגיד לכולם ביי יפה לא לברוח ממקומות , נשיקה על הלכי לבנות + חיבוק , כאילו אתם מכירים אותם כל החיים.

2)עקביות - ממש ממש חשוב , לצאת כמה שיותר ! עם אפשר כל יום , לא כולם יכולים לצאת כל יום אבל בימים שאתם כן יכולים חובה לצאת ,להנות , להכיר כמה שיותר אנשים כל יום ולהתקמבן כמה שיותר , עושה גם לפיקאפ בעקיפין,תזכרו ככל שתצאו פחות ככה תתרחקו מהוויב והמומנטום הזה שאתם בונים לעצמכם

3)לצאת מהפריים של באתי להתחיל עם בנות , פשוט לבוא ולדבר עם אנשים , לשדר אחלה וויב , אחרי שתפתחו המון זה גם מה שתשדרגו(בהתחלה לפעמים אני קצת לחוץ ויש וויב קצת לא בשיא אבל אחרי כמה פתיחות אני בעצמי מרגיש שאני משדר שאני הכי כייפי והכי פתוח בעולם , בנות כמעט לא ידחו אתכם , וגם עם כן לא בצורה רעה ותוכלו לשמור על קשר ולהכיר את חברות שלהם),פשוט לבוא למקומות כדי להכיר אנשים וכדי ליצור קשרים , כשאתם פותחים אתם לא פותחים אתם פשוט מדברים ומנסים להכיר אנשים חדשים בפנאני <- כל כך כייף.

4)לא לקחת שום דבר אישי , בנות ידחו אתכם , אתם שמים זין , נהנים , מי שדוחה אתכם יש לה בעיות ביטחון עצמי , כי לא יכול להיות שכשאתה משדר כייף ורגוע , היא דוחה אותך , יש לה בעיה מסויימת כנראה לא לך , אל תיהיו מגזימים מידי אל תיהיו נואשים מידי , זרמו , ואל תחפשו אישורים של אף אחד תהנו.

5)אין דבר כזה להביך את עצמי , שום דבר לא מביך אותי , אני מציג את עצמי לכולם גם למי שאני לא מכיר ולעולם לא מרגיש שאני נדחף או דברים מפגרים אחרים בסגנון שהחברה המציאה , זה הכי מפיל.

יעלה לי עוד משהו בראש אני אפרסם.

מהשבוע האחרון סגרתי כבר דייט עם בחורה פצצה ,שכבתי אתמול עם בחורה ביום האהבה(היא הזמינה אותי לא אני אותה) , והכרתי אחלה בנות שאני בקשר איתם לגבי דייטים עכשיו.
    יאאלה אנשים תעשו חיים , יש מי שמדברים בפורומים ויש מי שהולכים אחרי המטרות שלהם , מצטער אגב שאני לא עונה לכל ההודעות הפרטיות פשוט אין לי זמן להתייחס לכל דבר ודבר.
    בהצלחה.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    זה לא מאמר , סתם תובנות חדשות מאז שחזרתי לארץ ,למי שלא יודע הייתי בלונדון , כמעט כל ערב יצאתי והתחלתי עם בחורות ואני מרגיש שיפור גדול מאוד בגיים , מאז שחזרתי לארץ(שבוע) אני פותח כל יום והתוצאות מצויינות , ויש לי כל מיני תובנות , אני אכתוב מה שעולה לי לראש , וכל אחד ראשי להוסיף תובנות שלו מהזמן האחרון , אבל בתנאי שהוא פותח סטים ובאמת מתחילעם בנות בעקביות , ולא סתם פותח פה ושם.

1)להיות סוציאלי בטירוף - לפעמים אני לא מבין כמה זה חשוב וכמה יש לזה תפקיד גדול בביטחון העצמי , והתעלתי על עצמי מהבחינה הזאת בחודש ושבוע האחרון , זה אומר להגיד לכולם שלום תמיד, נכנסת למסיבה , שלום לסלקטורית שלום לאנשים שאתם מכירים גם עם לא מכירים אותם טוב , שלום לאנשים שחברים שלכם מביאים גם עם אתם לא מכירים אותם , להיות גברים , להיות אחלה אנשים ,ואותו דבר לגבי ביי , להגיד לכולם ביי יפה לא לברוח ממקומות , נשיקה על הלכי לבנות + חיבוק , כאילו אתם מכירים אותם כל החיים.

2)עקביות - ממש ממש חשוב , לצאת כמה שיותר ! עם אפשר כל יום , לא כולם יכולים לצאת כל יום אבל בימים שאתם כן יכולים חובה לצאת ,להנות , להכיר כמה שיותר אנשים כל יום ולהתקמבן כמה שיותר , עושה גם לפיקאפ בעקיפין,תזכרו ככל שתצאו פחות ככה תתרחקו מהוויב והמומנטום הזה שאתם בונים לעצמכם

3)לצאת מהפריים של באתי להתחיל עם בנות , פשוט לבוא ולדבר עם אנשים , לשדר אחלה וויב , אחרי שתפתחו המון זה גם מה שתשדרגו(בהתחלה לפעמים אני קצת לחוץ ויש וויב קצת לא בשיא אבל אחרי כמה פתיחות אני בעצמי מרגיש שאני משדר שאני הכי כייפי והכי פתוח בעולם , בנות כמעט לא ידחו אתכם , וגם עם כן לא בצורה רעה ותוכלו לשמור על קשר ולהכיר את חברות שלהם),פשוט לבוא למקומות כדי להכיר אנשים וכדי ליצור קשרים , כשאתם פותחים אתם לא פותחים אתם פשוט מדברים ומנסים להכיר אנשים חדשים בפנאני <- כל כך כייף.

4)לא לקחת שום דבר אישי , בנות ידחו אתכם , אתם שמים זין , נהנים , מי שדוחה אתכם יש לה בעיות ביטחון עצמי , כי לא יכול להיות שכשאתה משדר כייף ורגוע , היא דוחה אותך , יש לה בעיה מסויימת כנראה לא לך , אל תיהיו מגזימים מידי אל תיהיו נואשים מידי , זרמו , ואל תחפשו אישורים של אף אחד תהנו.

5)אין דבר כזה להביך את עצמי , שום דבר לא מביך אותי , אני מציג את עצמי לכולם גם למי שאני לא מכיר ולעולם לא מרגיש שאני נדחף או דברים מפגרים אחרים בסגנון שהחברה המציאה , זה הכי מפיל.

יעלה לי עוד משהו בראש אני אפרסם.

מהשבוע האחרון סגרתי כבר דייט עם בחורה פצצה ,שכבתי אתמול עם בחורה ביום האהבה(היא הזמינה אותי לא אני אותה) , והכרתי אחלה בנות שאני בקשר איתם לגבי דייטים עכשיו.
    יאאלה אנשים תעשו חיים , יש מי שמדברים בפורומים ויש מי שהולכים אחרי המטרות שלהם , מצטער אגב שאני לא עונה לכל ההודעות הפרטיות פשוט אין לי זמן להתייחס לכל דבר ודבר.
    בהצלחה.
    קודם כל יפה על המומנטום שיש לך, נצל אותו (;
    אני ממש מסכים עם הכל, במיוחד עם 1 ו-3... ברגע שתהיה אדם חברותי בלי הפרדה בין מראה או מין או ווטאבר, הכל הרבה יותר קל, כיפי ופשוט.
    לגבי 2, אני לא ממש מסכים... אני מאמין שצריך לצאת כמה שיותר וליצור חוויות, אבל אסור לצאת בגלל ש"אני צריך לשמור על עקביות" צא כשבראש שלך... לפעמים לא בא לעשות כלום וזה גם בסדר.
    בהצלחה בדייט (:

עקביות מובילה לשיפור גדול בגיים במהירות כפולה ,חשוב מאוד למתחילים שרוצים להגיע למטרות שלהם , כמו ששחקן כדורסל רוצה להיות טוב , הוא לא יתאמן מתי שבא לו הוא חייב לשמור על מומנטום ,בכל מקרה , לעשות כל דבר כמו רובוט הוא לא טוב , כל אחד יחליט מה הוא רוצה בסופו של דבר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

להיות חברותי או "
    סוציאלי" כמו שאמרת זה באמת דבר חשוב מאוד, בעיניי זה כבר דבר שהוא מובן מאליו בשבילי, אותו הדבר גם לגבי להביך את עצמך. חוץ מזה אין לי יותר מידי מה להגיד, אני מסכים עם מה שאתה אומר חוץ מהקטע של העקביות, אולי בהתחלה שצריך להיפתח כי אחרת אתה נשאר יום אחד בבית ואומר שיותר קל לך פה ומספיק אבל לא יודע לפעמים יש לי זמן אבל אין לי כוח אז לא יוצאים, לפי דעתי לא קרה כלום.

שאלה לא קשורה כל כך - איך היה עם סשה בלונדון?

4 לא תמיד נכון
    מה זאת אומרת הבעיה תמיד אצל הבחורה? ואם אתה לא נראה מספיק טוב בשביל שהיא תמצא אותך מושך? זה כבר בעיה אצלנו הגברים.....

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אף פעם לא נתקלת בבחורה לא להיט מבחינת מראה, אבל עם אישיות כובשת שכיפתה על המראה הזה?? אם לא, אז אני מאחל לך להכיר. דווקא כשאתה מתקדם לאט לאט בפיקאפ ומביא בנות שוות, אתה מבין כמה זה כיף לנהל שיחה עם בנאדם חכם, גם אם הוא לא נראה להיט. אז ברור שסטוץ אתה תלך עם איזה פצצה, אבל וואללה שיש בנות שכמה שהן יפות לא הייתי מתחיל איתן קשר רציני גם אם היו משלמים לי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אף פעם לא נתקלת בבחורה לא להיט מבחינת מראה, אבל עם אישיות כובשת שכיפתה על המראה הזה?? אם לא, אז אני מאחל לך להכיר. דווקא כשאתה מתקדם לאט לאט בפיקאפ ומביא בנות שוות, אתה מבין כמה זה כיף לנהל שיחה עם בנאדם חכם, גם אם הוא לא נראה להיט. אז ברור שסטוץ אתה תלך עם איזה פצצה, אבל וואללה שיש בנות שכמה שהן יפות לא הייתי מתחיל איתן קשר רציני גם אם היו משלמים לי.
    כמה שזה נכון.
    יש אנשים שנתקלתי בהם במהלך חיי..לא משנה איך הם נראים או במה הם עסוקים או אפילו הסיבה שבגללה נתקלתי בהם..פשוט יש אנשים שאתה פשוט נהנה לשבת איתם ולדבר איתם ולשמוע את מה שיש להם להגיד לגבי דברים מסויימים שקשורים אלייך..כאלה אנשים...לא פוגשים כל יום

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

הרבה חוכמה יש פה, אבל השיא זה זה:

, יש מי שמדברים בפורומים ויש מי שהולכים אחרי המטרות שלהם
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

פשששש פוסט יפה מאוד!
    רואים שהכל מניסיון ולא בולשיט.
    תודה אחי אשמח אם תפרסם עוד כאלה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect