קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] מישהי שהכרתי בעבודה | 17
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-09-2011, 04:08
  2. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 00:40
  3. [פריקה] מישהי שאני אוהב מעל הראש ויש לה חבר -.-
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 15:05
  4. איך מנשקים מישהי במסיבה??
    על ידי KoKo_LoCo בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 28-02-2008, 23:16
  5. אני חושב שנדלקתי על מישהי שיש לה חבר | בן 16
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 14:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

מישהי שהכרתי במסיבה ויש לה חבר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל מישהי שהכרתי במסיבה ויש לה חבר...

אז ככה הכרתי מישהי במסיבה שהייתה ביום שבת מחוץ לעיר שלי, דיברתי איתה די הרבה במסיבה וחלק מהזמן היא גם ישבה עליי, תוך כדי השיחה גיליתי שהיא גרה בעיר שלי ואפילו יוצאת בדכ לאותו מקום שאני יוצא אליו, אז לקחתי ממנה מספר ואמרתי לה שאני יתקשר אליה שאני יהיה בסביבה (הורים גרושים אני לא כל הזמן שם), עכשיו הבעיה היא שיש לה חבר (אם לא היה לה הייתי כבר מזמין אותה לצאת), אז כדי שלא תחשוב בהתחלה שזה מה שאני מחפש חשבתי להתקשר אליה מחר בערב להגיד לה שיצאתי עם חבר להסתובב ופגשנו שתי ידידות שלנו שכבר התחילו לחפור לי ואם בא לה "להציל אותי" ולהיפגש, חשבתי לעשות את זה ככה כי זה כאילו יראה ערך גבוה ובלהבלהבלה...
    זה נראה לכם רעיון טוב?
    ואם לא אז יש לכם רעיונות אחרים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

קצר וקולע מר בחור...

היא חתיכת שרמוטה ( עכשיו יקפצו כל הגאונים פה ומה היא לכל אחד יש יצרים גם לבנות ובלה בלה)

אני תמיד עושה דבר כזה מעמיד את עצמי בצד השני וחושב איך האדם שאני הולך "לדפוק" לו תעסק ירגיש...

אז אם אתה הייתה מרגיש טוב עם זה שחברה שלך תהיה עם מישהו אז לך על זה ....

בכל אופן אחי אולי זה סוג של מבחן עד כמה אתה רציני כלפיה , אולי אין לה פאקין ח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי neMANot צפיה בהודעה
    קצר וקולע מר בחור...

היא חתיכת שרמוטה ( עכשיו יקפצו כל הגאונים פה ומה היא לכל אחד יש יצרים גם לבנות ובלה בלה)

אני תמיד עושה דבר כזה מעמיד את עצמי בצד השני וחושב איך האדם שאני הולך "לדפוק" לו תעסק ירגיש...

אז אם אתה הייתה מרגיש טוב עם זה שחברה שלך תהיה עם מישהו אז לך על זה ....

בכל אופן אחי אולי זה סוג של מבחן עד כמה אתה רציני כלפיה , אולי אין לה פאקין ח
    אולי לא הבנת נכון זה לא שהתנשקנו במסיבה או משהו, פשוט דיברנו לא יותר, ואני רוצה אותה בתור חברה ולא להיות איתה מהצד,
    אני מאמין שאם חבר שלה מספיק חשוב לה והיא אוהבת אותו אז היא לא תעשה איתי כלום, אבל בכל זאת אני מעדיף לנסות, תאמין לי שהייתי מעדיף
    לוותר עליה אבל לוקח לי די הרבה זמן למצוא מישהי שאני באמת רוצה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אין מה לעשות. הבחורה תפוסה, תהיה מוסרי וחכה שהם ייפרדו.
    אל תגרום לה לבגוד, כי גם אם כן, ואז היא תהיה חברה שלך- איך תוכל לסמוך עליה שלא יבוא מישהו וייקח אותה? היא תצא שרמוטה ובוגדנית. אל תשדל אותה לזה.
    אתה אל תהיה המפריד אחי, גם אם היצר שלך שולח אותך אליה.

אל תתן לפיקאפ להשתלט לך על הערכים!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אין מה לעשות. הבחורה תפוסה, תהיה מוסרי וחכה שהם ייפרדו.
    אל תגרום לה לבגוד, כי גם אם כן, ואז היא תהיה חברה שלך- איך תוכל לסמוך עליה שלא יבוא מישהו וייקח אותה? היא תצא שרמוטה ובוגדנית. אל תשדל אותה לזה.
    אתה אל תהיה המפריד אחי, גם אם היצר שלך שולח אותך אליה.

אל תתן לפיקאפ להשתלט לך על הערכים!
    תראה אם הייתי בטוח שהיא אוהבת אותו תאמין לי שלא הייתי עושה כלום אבל לפי מה שהבנתי מחברה שלה הקשר ביניהם לא כזה טוב,
    בגלל זה אני מעדיף לנסות בכל זאת, וכמו שאמרתי מקודם עוד סיבה שאני מעדיף לא לוותר עליה זה שבאמת לוקח לי הרבה זמן למצוא מישהי שאני רוצה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אחי, למה להרוס סתם?
    דיי! למה, זה סתם מגעיל... אתה קודם כל בן אדם, ורק אחר כך פיקאפר..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אם הקשר לא משהו, שתיפרד ממנו ותבוא אליך. אבל לא הפוך.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

אני לא רוצה להתחיל לחפור עכשיו על תגובה ארוכה, אבל לדעתי זה לא צריך לעניין אותך בכלל שיש לה חבר. זה לא מוסרי? למי אכפת... אם היא תבגוד אז היא תבגוד בלי קשר לאף אחד, אז למה שלא תהיה הראשון? תוותר על הזדמנות בשביל לגלות שאחר כך היא בגדה עם מישהו אחר?
    ודרך אגב לכל מי שיגיב תאר לעצמך שחברה שלך הייתה בוגדת בך, הגישה שלי זה שאם הגבר כל כך לא מודע לחברה שלו, עד שזה מגיע לבגידה, אז זאת אשמתו.
    בגידה היא תמיד באשמת שני הצדדים.
    ולא שאני מעודד אותך לגרום לה לבגוד, אבל אם אתה מרגיש שלהיות איתה יעשה לך טוב אז שים זין על כל השאר....
    נערך לאחרונה על ידי tal1991; 09-08-2012 בשעה 19:54.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי TILES צפיה בהודעה
    תראה אם הייתי בטוח שהיא אוהבת אותו תאמין לי שלא הייתי עושה כלום אבל לפי מה שהבנתי מחברה שלה הקשר ביניהם לא כזה טוב,
    בגלל זה אני מעדיף לנסות בכל זאת, וכמו שאמרתי מקודם עוד סיבה שאני מעדיף לא לוותר עליה זה שבאמת לוקח לי הרבה זמן למצוא מישהי שאני רוצה.
    תעזוב אותה בשקט.
    ובקשר לזה "לוקח לי הרבה זמן למצוא מישהי שאני רוצה" - אם אתה מחפש בחורה שיש לה חבר, אתה בבעיה. ברור שאני אומר את זה בציניות...אתה צריך לעזוב אותה ולעבור הלאה, אל תיהיה הגבר שיגרום לה להפרד בגללו.

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    אני לא רוצה להתחיל לחפור עכשיו על תגובה ארוכה, אבל לדעתי זה לא צריך לעניין אותך בכלל שיש לה חבר. זה לא מוסרי? למי אכפת... אם היא תבגוד אז היא תבגוד בלי קשר לאף אחד, אז למה שלא תהיה הראשון? תוותר על הזדמנות בשביל לגלות שאחר כך היא בגדה עם מישהו אחר?
    ודרך אגב לכל מי שיגיב תאר לעצמך שחברה שלך הייתה בוגדת בך, הגישה שלי זה שאם הגבר כל כך לא מודע לחברה שלו, עד שזה מגיע לבגידה, אז זאת אשמתו.
    בגידה היא תמיד באשמת שני הצדדים.
    ולא שאני מעודד אותך לגרום לה לבגוד, אבל אם אתה מרגיש שלהיות איתה יעשה לך טוב אז שים זין על כל השאר....
    מאחל לך מכל הלב, שתתפוס את חברה שלך בדוגי שגבר תוקע אותה מאחורה. "קל לדבר, קשה לעשות" מכיר תמשפט? עד שזה לא קרוב אלייך ועד שזה לא קשור אלייך..תמיד נח לדבר...

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

תודה רבה. מצטער אם זה פגע בך, חבל שאתה לא בוגר מספיק בשביל לקבל דעות שונות משלך. ואם יש משהו שאני מאחל לך מכל הלב זה שתבין שבגידה זו אשמת שתי הצדדים ולא רק הצד שבוגד.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    תודה רבה. מצטער אם זה פגע בך, חבל שאתה לא בוגר מספיק בשביל לקבל דעות שונות משלך. ואם יש משהו שאני מאחל לך מכל הלב זה שתבין שבגידה זו אשמת שתי הצדדים ולא רק הצד שבוגד.
    בכל דבר יש צדדים, ושנייהם אשמים ודפוקים. גם בתאונה דרכים למשל, גם אם רכב פגע ברכב אחר, גם הרכב שנפגע- אשם. למה? בגלל שהוא כביכול "לא ראה" את התאונה מגיעה אליו..אז הוא יצא בשוק וקראתה לו תאונה. בדיעבד, אם הוא היה פותח את העיניים והיה יותר ערני למה שקורה הוא היה מונע מהתאונה לקרות.

גם בבגידה אני מסכים שאם אתה חבר של בחורה שהיא פלרטטנית ואתה לא רואה ולא שם לב שהיא בחורה שהולכת עם המון גברים ויש מצב שבסוף יקרה משהו..אז אתה בבעיה בדיוק כמוה. אבל מצד שני, אתה צריך להבין שבחורה שמספיק אוהבת את הגבר שלה, גם אם היא מאד אוהבת לפלרטט ומאד אוהבת שמתחילים איתה..היא חייבת ויודעת לשים מעצור כשצריך.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

נו יפה, אז אתה אומר מה שאני אומר, אז למה קפצת בראש? ברגע שמישהי עם חבר נותנת את הטלפון שלה למישהו זה כבר אומר על הקשר שלה עם חבר שלה משהו. מי אמר שהבחורה הזאת מספיק אוהבת את הגבר שלה שאתם כולכם ממליצים לו לרדת ממנה עוד לפני שהוא ניסה?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

העניין הוא כזה. גם אם חבר שלה לא שם עין, לא קולט מה קורה מסביבו- הוא עדיין נאמן לה ומאמין בה. למה אני צריך להיות זה שיגרום לו לבכות? או יגרום לה להתחרט?
    אני אומר לך מניסיון, שעם פיקאפ בא הרבה מאוד כוח, ואתה יכול לגרום לבחורה תפוסה לעשות דברים שהיא תתחרט עליהם, ואז, אם אתה בנאדם- אתה תרגיש ממש חרא עם עצמך ובצדק.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    העניין הוא כזה. גם אם חבר שלה לא שם עין, לא קולט מה קורה מסביבו- הוא עדיין נאמן לה ומאמין בה. למה אני צריך להיות זה שיגרום לו לבכות? או יגרום לה להתחרט?
    אני אומר לך מניסיון, שעם פיקאפ בא הרבה מאוד כוח, ואתה יכול לגרום לבחורה תפוסה לעשות דברים שהיא תתחרט עליהם, ואז, אם אתה בנאדם- אתה תרגיש ממש חרא עם עצמך ובצדק.
    שמע אחי זאת תגובה כל כך נכונה.
    לפעמים אתה יכול לשחק בבחורה ולגרום לה לעשות דברים שאחר כך אפילו אם היא לא תתחרט בעצמה אתה תרגיש עם עצמך חרא .
    זאת כזאת תחושה מגעילה

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

כמו שספיידרמן אמר פעם, עם כוח גדול באה אחריות גדולה. מן הסתם אתה מפעיל שיקול דעת לגבי כל בחורה. אני לא אכנס איתך לפילוספיה שלי על החיים, אז אני אסכם בזה שאני לא מסכים איתך ושכנראה ע"פ סולם הערכים שלך אני בן אדם חרא ואתה ע"פ סולם הערכים שלי בן אדם תמים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,774 | הודעות: 8,150,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect