קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה| נסיעה לאילת:)
    על ידי -Raz- בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-08-2009, 03:36
  2. נסיעה לאילת
    על ידי jojo724 בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-07-2008, 08:50
  3. צריך עזרה עם נסיעה לאילת..
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2007, 14:34
  4. נסיעה לאילת באוטובוס,מי מה מו?
    על ידי חיליק בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-08-2006, 16:47
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

נסיעה לאילת - עמוד 2

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני מספר לך על מכוער שהביא פצצת מין, ואני גם אומר לך שהוא פחות טחון מהיפה. למכוער היה ביטחון, ליפה לא היה.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אחי אתה מביא פה משהו אחר לגמרי.
    אני מדבר על הבחור שנראה טוב ובלי ביטחון, מן הסתם שאם תשב כל הלילה עם החברים במועדון ואתה נראה פצצה אבל אתה לא תקום לשנייה לדבר עם בחורה או לרקוד או לעשות שטויות, הסיכוי שבחורה תיפול עליך כמו בסרטים ותתחיל לתשאל אותך ולחפור לך ובעצם להגיד לך "אני רוצה לשכב איתך" בזמן שאתה תהיה סגור שואף לאפס.

אני מדבר כאן על זה שהמון בחורות המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אם אני נגיד אלך ואני אקח איתי חבר מכוער והוא עם אותו ביטחון כמו שלי וכל הטריקים ובלבהלבלה, ואני אבוא באמצע המועדון ויתחיל לרקוד לידה היא תזרום איתי. אם הוא יתחיל לרקוד לידה *בדיוק* כמו שאני התחלתי, היא פשוט תתרחק.

אותו דבר ההפך, אם אני יבוא יתחיל עם בחורה בדיוק כמו שאתה עושה בדיוק אותו דבר אותה שפת גוף אותם החוקים היא תסתכל עלי לשנייה תגיד לעצמה "לא לא מתאים", ואז אתה תבוא תעשה ב100% את אותם הדברים כאילו אתה שכפול שלי רק מראה אחר, היא תגיד לעצמה "כן הוא מתאים" עוד לפני שהתחלת לדבר.

אתם לא יכולים להכליל ולהגיד שכל המכוערים שיש להם ביטחון ופיקאפ וגיים ישכיבו כל אחת שנראת טוב, זה לא עובד ככה חבר'ה.

אני מחכה להוכחה שתביאו שלא מבויימת כמו סרטוני סניה בע"מ של מכוערים או אנשים שנראים קצת פחות טוב ממוצע, מביאים מישהי ברמה גבוה.

ובינתיים כדי להעסיק אותכם, אני כבר ראיתי הוכחה שתומכת במה שאני אומר, יש ת'סדרה KEYS TO VIP סדרה ש2 מתמודדים מתחילים עם בחורות ויש שופטים ומדרגים אותם ואמני פיתוי וכל זה.

היה פרק אם אתם רוצים חפשו בגוגל עם אחד שקוראים לו JOSEPH. סבבה? הוא בחור שוואלה לא נראה הכי טוב, אבל עם 201020130% ביטחון.
    בא לבחורות במועודון התחיל לרקוד לידן כאילו הוא חבר שלהן, אתם יודעים מה כל בחורה שהוא עשה לה את זה או אפילו סתם בא לדבר איתה עשתה?

קודם כל יש 3 סיבובים, בראשון אפשר להתחיל עם כל אחת שרוצים יש מגבלה של 3 דקות.
    קיצר הוא עשה ת'שיטה של הריקוד, כל אחת הסתכלה עליו כאילו הוא "מה אתה רוצה ממני יצור" והלכה.

אחר כך הוא עבר לשיטת הלרקוד לידן ולדבר "איזה מוזיקה פצצה רוצה לרקוד?" וכמובן כולן דחו אותו, יש כאלה שעשו את זה בנחמד ויש כאלה שפשוט אמרו "לא" והמשיכו ללכת כאילו כלום. הייתה אחת נראת מעולה באמת כוסית שפשוט שמה עליו זין "לך תרקוד במקום אחר לא איתי".

היה תקטע שהוא ניגש פשוט ל2 בנות עם הכי הרבה ביטחון שראיתן, דיבר איתן כמו שצריך אבל כמובן הוא הוביל את כל השיחה והן כמעט לא דיברו וכשהוא היה צריך לסגור מספר "אז תקשיבו אני זז אני רוצה להתקשר אליך מחר לצאת לאנשהו תביאי לי את המספר שלך?" ואף אחד לא הביאה לו מספר. לא חיבוק. לא נשיקה בלחי, אפילו לא פאקינגגגג לחיצת יד.

והמתמודד השני, שהיה עם גיים ירוד משלו, ביטחון שואף ל30%, היה גדול, שרירי נראה טוב.

והקטע שהוא התחיל עם אחת הבחורות שג'וזף התחיל איתה, זאתי שדחתה אותו כמו ביץ. ואמרה לו "לך לרקוד במקום אחר", אבל מה שכן היא לא אמרה משהו שמתקרב לזה לבחור הגדול, אלא להפך היא זרמה איתו אפילו שהוא לא פתח איתה באובר ביטחון ואפילו היה קצת סגור בשיחה לעומת השני.

אז חבר'ה, יש מציאות ויש מציאות.
    יופי משחק תפקיד חשוב אין מה להתווכח.
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 09-08-2012 בשעה 22:30.

ברור שחיצוניות זה חשוב מאוד, אבל החיצוניות לא תמיד אומר איך שהבנאדם נראה בידיוק.
    זה כמה שהוא מראה שהוא שמח, כמה שהוא מראה שכיף לו, ושכיף להיות איתו, זה גם חלק מהחיצוניות לדעתי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אין ספק שמראה זה דבר שעוזר. אני מסכים איתך.
    אבל מה שאני אומר, זה שמראה הוא בלתי ניתן לשינוי, ואז צריך לעשות את השיפור בדברים שכן ניתנים לשינוי. ואפשר להגיע לדברים יפים מאוד גם אם אתה לא נראה הכי מדהים. ואני אומר לך עוד משהו... אני לא טיפוס של נייט גיים, אבל אם לבחור הזה היה ביטחון אמיתי הוא היה משיג יותר.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Overpowered בוא ותקצין יותר אחי..נו מה אתה רציני? מה אתה הולך לשתי נקודות קיצון? זה ברור שאם גבר שנראה טוב וגבר שנראה פחות טוב, ייגשו לאותה הבחורה ושני הבחורים יעשו אותו הדבר, ברור שהגבר שנראה טוב ויתר יקח.

מה שאנחנו מנסים להגיד זה שגם אם בן אדם לא הכי נראה טוב שיש, זה לא מה שיעצור אותו מלהתחיל עם בנות!

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אין ספק שמראה זה דבר שעוזר. אני מסכים איתך.
    אבל מה שאני אומר, זה שמראה הוא בלתי ניתן לשינוי, ואז צריך לעשות את השיפור בדברים שכן ניתנים לשינוי. ואפשר להגיע לדברים יפים מאוד גם אם אתה לא נראה הכי מדהים. ואני אומר לך עוד משהו... אני לא טיפוס של נייט גיים, אבל אם לבחור הזה היה ביטחון אמיתי הוא היה משיג יותר.

למה אתה חושב שאי אפשר לשנות מראה? בטח שאפשר

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    למה אתה חושב שאי אפשר לשנות מראה? בטח שאפשר
    אחשלי אני מרחם עליך
    לא שמעת על "היופי בעיני המתבונן"
    זה לא מתמטיקה אין הגדרה ליפה
    אני בטוח שלכול אחד יצא להכיר בחורות ממוצעות פלוס מינוס אבל ממש להדלק עליהן...

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אחשלי אני מרחם עליך
    לא שמעת על "היופי בעיני המתבונן"
    זה לא מתמטיקה אין הגדרה ליפה
    אני בטוח שלכול אחד יצא להכיר בחורות ממוצעות פלוס מינוס אבל ממש להדלק עליהן...
    גם בזה יש משהו נכון.
    יש הרבה דעות ויש הרבה עניין סביב עניין היופי אף פעם לא תצא הגדרה אחת כוללת.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect