נכתב במקור על ידי shedow_striks
עוד 4 הודעות 3000
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 11-08-2012 בשעה 01:10.
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אבל אתה לא יכול בלעדיייי.. לבקש סליחה? - סליחה! אבל אביב זה אהבה ראשונה מצטערת מעולה! בגידה...
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Adventurer בגידה... CRYYYYYYYYY
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Adventurer בגידה... אתה צריך להביין אביב לא יכולתי לעמוד בפיתויי.. איך אפשר לפצות אותך..?
נערך לאחרונה על ידי Mrs.Daniel; 11-08-2012 בשעה 01:31.
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אתה צריך להביין אביב לא יכולי לעמוד בפיתויי.. איך אפשר לפות אותך..?
נכתב במקור על ידי aviv_b_d CRYYYYYYYYY זה מה שאני חושב קרא את כל המילים נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אתה צריך להביין אביב לא יכולתי לעמוד בפיתויי.. איך אפשר לפצות אותך..? YOU CANT
נכתב במקור על ידי Adventurer זה מה שאני חושב קרא את כל המילים YOU CANT טוב חבל
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel טוב חבל I NEED FOUND OTHER WOMEN
נכתב במקור על ידי Adventurer I NEED FOUND OTHER WOMEN לעזור לך בחיפושים? ישלי בשבילך מישהי משהו משהו רק שתדע שאני עדיין לא וויתרתי ואני עדיין נלחמת על המקום שלי אצלךך!
נערך לאחרונה על ידי Mrs.Daniel; 11-08-2012 בשעה 01:58.
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel לעזור לך בחיפושים? ישלי בשבילך מישהי משהו משהו רק שתדע שאני עדיין לא וויתרתי ואני עדיין נלחמת על המקום שלי אצלךך! אני אצלך שני את תיהי אצלי שניה .
נכתב במקור על ידי Adventurer אני אצלך שני את תיהי אצלי שניה . מעוולהה ואם ביום בהיר אחד אחליט להחזיר אותך למקום הראשוון? אז אני עדיין אהיה מקום שניי?
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel מעוולהה ואם ביום בהיר אחד אחליט להחזיר אותך למקום הראשוון? אז אני עדיין אהיה מקום שניי? אז אנחנו נחזור להיות אחד של האחת בנתיים אנחנו השני של השניה
נכתב במקור על ידי Adventurer אז אנחנו נחזור להיות אחד של האחת בנתיים אנחנו השני של השניה ממ אוקיי ייאאלללהה עפתיי לישון ליללה טווב
לילה טוב
חוקי הפורום