נכתב במקור על ידי MosheSee מה היה המאיין איוונט של רסלמניה השנה רוק וסינה,לא זכית בנקודה.
למי אדג' עשה ספיר כאשר הבן אדם השני החזיק חגורה אשר תלויה מראש הזירה ? (אני שואל כל דבר שאני יודע ככה שאין פה מה להיות רובוט )
נכתב במקור על ידי MosheSee למי אדג' עשה ספיר כאשר הבן אדם השני החזיק חגורה אשר תלויה מראש הזירה ? (אני שואל כל דבר שאני יודע ככה שאין פה מה להיות רובוט ) ג'ף הארדי,לא זכית בנקודה.
מי בא לבית של ג'ון סינה והרביץ לאבא שלו?
נכתב במקור על ידי -Max- מי בא לבית של ג'ון סינה והרביץ לאבא שלו? אדג',לא זכית בנקודה.
באיזה שנה הגיע ביג שואו לWWE ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Bender באיזה שנה הגיע ביג שואו לWWE ? לא יודע,זכית בנקודה.
נכתב במקור על ידי -OmRi- לא יודע,זכית בנקודה. בן כמה בוקר T?
נכתב במקור על ידי Bender בן כמה בוקר T? 45-50,לא זכית בנקודה.
נכתב במקור על ידי -OmRi- 45-50,לא זכית בנקודה. נגד מי היה הקרב הראשון של דמיאן סאנדו?
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 11-08-2012 בשעה 18:29.
מה היה קרב הפונגמי פריסן הראשון ?
מתי התרחש קרב הTLC הראשוןו ?
נכתב במקור על ידי Bender טעית, הוא בן 47 נגד מי היה הקרב הראשון של דמיאן סאנדו? נקנסת בנקודה. נכתב במקור על ידי MosheSee מה היה קרב הפונגמי פריסן הראשון ? נקנסת בנקודה. נכתב במקור על ידי BeItAr.ELI.11 מתי התרחש קרב הTLC הראשוןו ? נקנסת בנקודה.
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 11-08-2012 בשעה 18:28.
נכתב במקור על ידי -OmRi- 47 זה לא נכלל בין 45-50 ? נקנסת בנקודה. נקנסת בנקודה. נקנסת בנקודה. תגיד לי אתה רציני ? מה אתה משחק אותה בעניין הזה ?? אז טעיתי והתבלבלתי ולא שמתי לב למה שכתוב מה אתה קונס ???
נכתב במקור על ידי Bender תגיד לי אתה רציני ? מה אתה משחק אותה בעניין הזה ?? אז טעיתי והתבלבלתי ולא שמתי לב למה שכתוב מה אתה קונס ??? טעית והתבלבלת ? זה לא מעניין אותי,אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש. אל תגיב פה יותר אם זו לא שאלה.
חוקי הפורום