נכתב במקור על ידי Bender מה היה הפינישר של ביל גולדברג ספיר,לא זכית בנקודה.
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
איך קראו לדמות הקודמת של לוק גאלוס?
נכתב במקור על ידי -Max- איך קראו לדמות הקודמת של לוק גאלוס? פסטוס,לא זכית בנקודה.
נכתב במקור על ידי ayal334 ספיר,לא זכית בנקודה. אחי התשובה שלך לא נכונה הפינשר שלו היה ג'ק האמר(פטיש אוויר)אני חושב ששניהם אבל העיקרי היה פטיש אוויר. כמה חברים היו בסטריט אדג'(כולל כולם)?
וואלה?גוגל?
נכתב במקור על ידי cristan אחי התשובה שלך לא נכונה הפינשר שלו היה ג'ק האמר(פטיש אוויר)אני חושב ששניהם אבל העיקרי היה פטיש אוויר. כמה חברים היו בסטריט אדג'(כולל כולם)? אחי ספיר היה פינישר, סי אמ פאנק,לוק גאלווס,סרינה וג'ואי מרקורי,לא זכית בנקודה.
איזה מתאבק היה חולה על בירה ?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי aviv_b_d איזה מתאבק היה חולה על בירה ? חחח באמת? סטון קולד סטיב אוסטין.
נכתב במקור על ידי ayal334 חחח באמת? סטון קולד סטיב אוסטין. חחחחחחחחחחחח חשבתי תיפול מה היה המהלך סיום שלו ?
נכתב במקור על ידי aviv_b_d חחחחחחחחחחחח חשבתי תיפול מה היה המהלך סיום שלו ? "סטון קולד סטאנר",לא זכית בנקודה.
נכתב במקור על ידי ayal334 "סטון קולד סטאנר",לא זכית בנקודה. אתה ועומרי שתי רובוטים מה התרגיל סיום של בוקר טי ?
מה הפינשר של דראן יאנג.
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אתה ועומרי שתי רובוטים מה התרגיל סיום של בוקר טי ? לא יודע,זכית בנקודה. (רואה אני לא רובוט ) נכתב במקור על ידי cristan מה הפינשר של דראן יאנג. לא יודע זכית בנקודה.
נכתב במקור על ידי ayal334 לא יודע,זכית בנקודה. (רואה אני לא רובוט ) לא יודע זכית בנקודה. מה היה השם המקורי של תרגיל ההכנעה של דניאל בראיין ?
נכתב במקור על ידי aviv_b_d מה היה השם המקורי של תרגיל ההכנעה של דניאל בראיין ? lebell lock,לא זכית בנקודה.
נכתב במקור על ידי ayal334 lebell lock,לא זכית בנקודה. יפהההה על איזו אליפות גף הארדי נלחם במשך הרבה זמן ?
חוקי הפורום