קרדיט לאתר אחר.

למי שלא יודע מה זה..באינפרנו יש אחוזי דרופס שונים בכול ACT ככול שה ACT יותר מתקדם ככה האחוזים לקבל חפצים כמו לרמה 63 ולג'נדרי וחלקי סט עולה. להלן האחוזים!

רמת קושי: HELL : באקטים 3 -4 , האחוזים אייטמים לרמה 61 הם:-13.9%
אייטם לבל 62: -3.45%
אייטם לבל: 63, 0% (אי אפשר להשיג אייטם לבל 63 ברמת קושי HELL) לג'נדרי וחלקי סט לא מפורסמים אבל אפשר לייחס את זה לאחוזים של אייטם לבל 64 (מאוד קשה להשיג)

INFERNO ACT 1

אחוזים להשיג אייטם לבל 61: -23.9%
אחוזים להשיג אייטם לבל 62: -3.45%
אחוזים להשיג אייטם לבל 63: -4.8

כמו שהזכרתי מקודם לא מפורסם האחוזים להשיג לג'נדרי וחלקי סט אז אם נתייחס לזה שזה אייטם לבל 64 אז האחוזים יהיו .0.2-.0.5

INFERNO ACT 2

אחוזים להשיג אייטם לבל 61: -23.3%
אחוזים להשיג אייטם לבל 62: -18.6%
אחוזים להשיג אייטם לבל 63: -9.3%

INFERNO ACT 3+4

אחוזים להשיג אייטם לבל 61: -27.1%
אחוזים להשיג אייטם לבל 62: -21.7%
אחוזים להשיג אייטם לבל 63: -16.3%

כמו שאפשר לראות באחוזים וזה ברור שכדאי לעשות FARM ב ACT 3-4 אבל האקטים האלה הכי קשים והרבה פעמים מתים שם והרבה כסף הולך על REPIR ולפעמים יותר ממה שהחפצים שאתה משיג שווים,אני ממליץ לעשות FARM ב ACT 2 במפות: BLACK CANYON MINES,פשוט לחפש שם את האליטס ולחפף על המפלצות הרגילות,אחרי המפה הזאת לעבור ל- KHASIM OUTPOST-ואז- ROAD TO ALRANUS ואז-DALGHUR OASIS-ואז DESOLATE SANDS ואם יש פורטלים בדרך (מערות למינהם) להיכנס יש בכול אחת לפחות 2-3 אליטס נוספים,מי שעושה FARM ב ACT 3 אני ממליץ על HEART OF SIN לעשות את המשימה מהתחלה ואחרי שיש 5 STACKS להרוג את AZMODAN שיצא לי כבר המון דברים טובים ממנו ששווים עשרות מיליונים (אבל זה הכול תלוי במזל) רוב האייטמים לרמה 63 יוצאים חרא ולמי שנמאס לו מזה כבר יכול למכור כול חפץ לרמה 63 סגור ב 200K ועד 600K תלוי בחפץ.

בוסים-מאז ה פאצ' האחרון לכול מי שיש 5 STACKS הבוס חייב לזרוק 1+ RARE ולפחות 2 כחולים (לרוב יוצא לפחות 3 צהובים ואיזה 5 כחולים) ממליץ לעשות מפות שבדרך יהיה לכם בוס ,בהצלחה!