קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] להכנס עכשיו או לחכות?
    על ידי MartiNi בפורום בורסה ושוק ההון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-11-2011, 16:02
  2. [קנייה] תמצאו לי בחו"ל חנות לקנות גלקסי | 30 נק'
    על ידי Email בפורום קנייה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-05-2011, 02:42
  3. מחפש לקנות גלקסי טאב רק של סלקום עם עיברית
    על ידי MPEG בפורום אנדרואיד / Android
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-01-2011, 20:01
  4. [פרסום] גירסא 4.0.1 זמינה עכשיו להורדה (רק לאייפון 4) מה שאומר...
    על ידי BigBeng5 בפורום אייפון / אייפד - iOS
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-08-2010, 03:28
  5. אני הולך לקנות נעליים עכשיו כנסו!!!
    על ידי potr6 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-11-2007, 23:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

לקנות גלקסי 3 עכשיו או לחכות לאייפון 5?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ברירת מחדל לקנות גלקסי 3 עכשיו או לחכות לאייפון 5?

ההורים שלי החליטו שאני ראוי לסמארטפון (כל סמארטפון - אין לי ממש הגבלת תקציב או משהו) וההתלבטות שלי היא - האם כדי לי לקנות את הגלקסי 3 כרגע או שעדיף לי לחכות לאייפון 5? אני יודע שהבחירה מאוד תלויה במה שאני מחפש במכשיר אז הכנתי רשימה של מה שאני רוצה מהמכשיר כדי שתוכלו לעזור לי בהחלטה הקשה שלי.

1. אני ילד של משחקים (לפעמים משחקי 2D קלילים כמו אנגרי בירד, אבל בעיקר משחקים כבדים ורציניים כמו GTA יותר מושכים אותי) ואני מת על לראות סרטים במכשיר (תהרגו אותי, לא יודע למה, פשוט יותר כיף ככה). לכן אני צריך במכשיר :
    א. מסך גדול (אני מת על המסך של ה-4.8 אינץ' בגלקסי 3 אבל אני יסתדר גם עם מסך 4 אינץ' כמו זה שצפוי לאייפון 4.
    ב. אני רוצה מסך חד וטוב בשביל לראות את הסרטים והמשחקים שלי כמו שצריך ובאיכות טובה שתעצים לי את ההנאה במשחק והצפייה.
    ג. אני רוצה את המעבד היותר חזק מביניהם כדי להריץ את המשחקים הכבדים ואת כל הדברים שאני אוהב בקלות.
    ד. לגבי העניין של האפ סטור או פליי סטור, זה באמת לא משנה כי מצד אחד אני יפרוץ את האייפון אם אני יחליט שאני רוצה אותו ויוריד את כל המשחקים בחינם, ומצד שני אין לי בעיה גדולה ממש לחכות עוד קצת זמן עד שיצא איזה משחק ספציפי לגלקסי אם אני מחליט עליו, ואני לא צריך את כל האפליקציות שיש באפ סטור ואין בפליי סטור אלא רק את המשחקים שלי.

2 אינטרנט זה על בסיס יומי אצלי רציני ביותר אצלי, בין אם פייסבוק ובין אם סתם גלישה בדברים שוליים והכי נוח לעשות את זה בסמארטפון אז אני צריך גם את זה שיעניק לי חווית גלישה הכי טובה.

3. לגבי ה-OS, לא כל כך משנה לי איזה, כי אני יודע איך להסתדר עם אנדרואיד בכללי (אפילו שאני לא ממש מבין בזה) ועם גלקסי בפרט כי לאבא שלי יש גלקסי 1 ולאחותי יש גלקסי 2. מצד שני לכל החברים שלי יש אייפון והם ישמחו לעזור לי בכל דבר שאני צריך, ואפילו שאין לי מכשיר אפל במשפחה המצומצמת אני חושב שאני יסתדר, בעיקר כי כולם מדברים על זה שה-iOS כל כך נוח וקל גם לבן 80, ואני בן אדם שולט מהר. יכול להיו שאני יעדיף את ה-iOS באחוז אחד יותר מהגלקסי אבל זה ממש ממש ממש לא משהו שצריך להשפיע על ההחלטה.

כעיקרון זה הכל לגבי הדרישות שלי מהמכשיר. אני רוצה להוסיף שאני לא הולך לחכות לאייפון 5 אם זה לא יהיה שווה את זה (אבל אם זה יהיה שווה יותר מהגלקסי 3 אפילו בקצת לפי הדרישות שלי אני מניח שאני יתפוס את עצמי ויתאפק) כי יש לי כרגע מכשיר צ'וקמוק MOTOROLA V3 כזה דור 0.0001, כזה ששובר את הבלטות כשהוא נופל, אני מבין שקשה לעזור לי בשאלה כזאתי שמתייחסת להשוואה בין דבר שידוע עליו הרבה לבין דבר שבכלל כרגע עוד לא קיים ושום דבר לא בטוח ב-100% לגביו אבל בכל זאת אני ישמח לעזרה.

מצטער על הטקסט הממש ארוך, אשמח אם תצליחו לקרוא אותו ועדיין לתת לי תשובה טובה
    =]

עריכה : אולי יהיה לכם יותר קל לכתוב לי באיזה קטגוריה כל מכשיר מנצח ואני כבר יעשה את ההשוואה שלי בעניין
    נערך לאחרונה על ידי avinoam134; 15-08-2012 בשעה 20:31.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

שלום,
    כמו שרשמת זה לא בר השוואה, מכשיר שעוד לא יצא לא ניתן להשוות למכשיר שכבר יצא, מה אכפת לך לחכות עוד קצת (זה רק חודש) ואז המחירים של הגלקסי ירדו ואתה ממש תוכל להשוות.
    אי אפשר להשוות ובגלל זה לצערי אני לא יכול לתת לך תשובה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אני מבין. חשבתי שאולי בהתבסס על השמועות החזקות והיציבות יותר שנמצאות כיום תוכלו להשוות (למרות שגם הם בכלל לא בטוחות). טוב נו... בכל מקרה עוד מישהו יכול לתת לי חוות דעת?

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    אני מבין. חשבתי שאולי בהתבסס על השמועות החזקות והיציבות יותר שנמצאות כיום תוכלו להשוות (למרות שגם הם בכלל לא בטוחות). טוב נו... בכל מקרה עוד מישהו יכול לתת לי חוות דעת?
    תקשיב אין דבר כזה שמועות בטוחות בנוגע לאפל, כל השמועות שנה שעברה היו נחשבות בטוחות אבל מסתבר שהן לא.

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ההורים שלי החליטו שאני ראוי לסמארטפון (כל סמארטפון - אין לי ממש הגבלת תקציב או משהו) וההתלבטות שלי היא - האם כדי לי לקנות את הגלקסי 3 כרגע או שעדיף לי לחכות לאייפון 5? אני יודע שהבחירה מאוד תלויה במה שאני מחפש במכשיר אז הכנתי רשימה של מה שאני רוצה מהמכשיר כדי שתוכלו לעזור לי בהחלטה הקשה שלי.

מצטער על הטקסט הממש ארוך, אשמח אם תצליחו לקרוא אותו ועדיין לתת לי תשובה טובה
    =]
    תראה, כשיצא האייפון חמש תוכל לראות את ההבדלים.
    לפי המסורת של אפל כולם מחכים למכשיר שהולך להיות הכי טוב בעולם (לפני האייפון 4S אני זוכר שהציפו את הרשת באייפון שקוף) ולבסוף כולם מתאכזבים.
    סביר להניח שהגלקסי ישאר המכשיר הטוב ביותר ונראלי גם שלא יצא אייפון עם מסך יותר גדול בשביל שהפאן בויז של אפל יגידו שיופי עדיף על איכות מוצרים ותחזוקה.
    כמו כן מערכת ההפעלה הסגורה של אפל כמעט לא ניתנת לשינוי אלא אם כן תפרוץ ותצליח למצוא איזה לאנצ'ר טוב..
    לדוגמא הבחירה העיצובית היחידה של משתמשי אפל היא רק במגנים הנפוצים לעומת שינוי כלל המערכת באנדרואיד.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

שמע לא רק שאתה לא החלטתי, אתה גם לא משאיר מקום לא לפה ולא לפה
    כאילו אתה אומר שחשוב לך סרטים, מפה ניתן להסיק שאתה רוצה מסך גדול יותר שחווית הצפייה תיהיה טובה יותר, אבל מצד שני אתה אומר שלא אכפת לך גם 4 אינץ'.
    אז איך ובמה אתה רוצה שנעזור לך בדיוק?
    חומרתית, ועל הנייר, סמסונג חזק יותר. (לעת עתה, לא ברור עדיין מה יהיה באייפון 5) האם זה מורגש בחווית השימוש, באפליקציות ומשחקים? לא. ולא משנה מה, המסך שלו ישאר גדול יותר גם מהאייפון 5.
    בתכלס? לפי הדרישות שציינת ההחלטה פה אמורה להתבסס על מותג בלבד, שני המכשירים יספקו לך חווית שימוש טובה בקרטריונים שציינת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אריק אני מבין את הבלבול שיצרתי ואני מצטער על זה. כשאמרתי שאין לי בעיה גם עם מסף 4 אינץ' למשל התכוונתי שברור שה עדיף לי מסך של 4.8 אבל אם לאייפון 5 יהיו יתרונות חשובים בנושאים אחרים אפשר לגמד מאוד את הקטע הזה בהחלטה.
    אם השאלה פה היא מותג או לא אז ברור שאני יעדיף את הגלקסי בגלל שאפילו שאין לי הגבלת תקציב, תמיד עדיף את היותר זול אם שתיהם מספקים בדיוק אותו דבר לפי דרישותיי.
    ודבר נוסף אחד, אם אתה אומר שזה לא משנה למשחקיות ולסרטים שלי, אז מה לגבי חדות המסך והממשק גלישה? זה מאוד מאוד משנה לי.
    אז איזה מהם יותר טוב באיזה משתי הקטגוריות האלו שנשארו?

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

אריק אני מבין את הבלבול שיצרתי ואני מצטער על זה. כשאמרתי שאין לי בעיה גם עם מסף 4 אינץ' למשל התכוונתי שברור שה עדיף לי מסך של 4.8 אבל אם לאייפון 5 יהיו יתרונות חשובים בנושאים אחרים אפשר לגמד מאוד את הקטע הזה בהחלטה.
    אם השאלה פה היא מותג או לא אז ברור שאני יעדיף את הגלקסי בגלל שאפילו שאין לי הגבלת תקציב, תמיד עדיף את היותר זול אם שתיהם מספקים בדיוק אותו דבר לפי דרישותיי.
    ודבר נוסף אחד, אם אתה אומר שזה לא משנה למשחקיות ולסרטים שלי, אז מה לגבי חדות המסך והממשק גלישה? זה מאוד מאוד משנה לי.
    אז איזה מהם יותר טוב באיזה משתי הקטגוריות האלו שנשארו?
    ממשק הגלישה הוא די זהה, לדעתי האנדרואיד מנצח בזה כי הדפדפנים האחרים בiOS מוסיפים אופציות אבל נשארים עם אותו מנוע גלישה (לפי מה שידוע לי) שלא כמו באנדרואיד שלדפדפנים יש מנוע גלישה שמפתחי הדפדפן פיתחו בעצמם.
    לגבי המסך, לדעתי האישית המסך של האייפון (שלא ישתנה בזמן הקרוב) הרבה יותר נוח ויפה משל הגלקסי 3, לגלקסי 3 יש תצוגת Pentile שאותי אישית די מעצבנת כשלאייפון יש את מסך הרטינה, לרטינה יש גם צבעים מדוייקים יותר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אוקסיס, סליחה על הבורות, אבל אשמח אם תסביר לי מה זה פנטייל ומה זה רטינה כי אין לי שום שמץ של מושג?

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

אוקסיס, סליחה על הבורות, אבל אשמח אם תסביר לי מה זה פנטייל ומה זה רטינה כי אין לי שום שמץ של מושג?
    כשאפל הציגה את האייפון 4 היא הציגה את מסך הרטינה, רשתית בתרגום חופשי, המסך הזה אמור להראות לך את כמות הפיקסלים הטובה ביותר שהעין שלך יכולה לראות ובעצם שזה יראה כאילו אתה ממש קורא משהו מודפס.
    הגלקסי הראשון יצא עם מסך Super AMOLED, השני Super AMOLED+ המסך הזה היה תמיד המתחרה של הרטינה, הצבעים חדים בו מאוד, הוא מצויין בשמש אבל עקב האכילס שלו זה שאין לו הרבה פיקסלים אז בגלקסי 3 פתרו את זה עם תצוגת הPentile והפכו את המסך לSuper AMOLED HD (כן לא פלוס) שהתצוגה שלו שונה בסידור הפיקסלים מהרטינה וזה אותי מעצבן.
    סידור הפיקסלים:

מימין לשמאל: Pentile, רטינה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אה אני מבין תודה, ואיך זה משפיע על הצפייה? איך נראה ההבדל בין הרטינה לפנטייל על אמת בעצם?

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

אה אני מבין תודה, ואיך זה משפיע על הצפייה? איך נראה ההבדל בין הרטינה לפנטייל על אמת בעצם?
    לחלק מהאנשים זה מעצבן, חלק לא מרגישים, זה תלוי בך.
    לדעתי לסרטים המסך של הגלקסי יותר טוב (בגלל הצבעים) אבל לטקסט, גלישה וכד' של האייפון הוא יותר טוב.
    ממליץ לך לראות את שניהם בחנות או משהו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

את הגלקסי 3 כבר ראיתי בחנות אבל כמובן שלא ידליקו אותו לפני שרכשתי אותו, ואת האייפון 4S למשל, אני רואה פעמיים ביום לפחות עם כל החברים שלי (כולם עם האייפון וכולם כל היום על האייפון). פעם אחת נתקלתי באדם ברחוב אומנם עם הגלקסי ביד. בהיתי במכשיר קצת מעבר לגדר החשוד אבל עדיין לא נגעתי בו כשהוא פועל או בדקתי משהו, אלא רק ראיתי את השומר מסך הזה עם הטיפות מים, ואחרי שהוא פתח את המסך לשנייה יצא לי לראות אותו מחפש משהו בגוגל (לא הבנתי במדויק מה) וזהו.
    יש לך דרך נוספת להשוות בין הפנטייל לרטינה? אולי יש סרטון ביוטיוב שאתה מכיר באיכות גבוה מאוד שמצליח לתאר איכשהו את ההבדלים?

לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ

את הגלקסי 3 כבר ראיתי בחנות אבל כמובן שלא ידליקו אותו לפני שרכשתי אותו, ואת האייפון 4S למשל, אני רואה פעמיים ביום לפחות עם כל החברים שלי (כולם עם האייפון וכולם כל היום על האייפון). פעם אחת נתקלתי באדם ברחוב אומנם עם הגלקסי ביד. בהיתי במכשיר קצת מעבר לגדר החשוד אבל עדיין לא נגעתי בו כשהוא פועל או בדקתי משהו, אלא רק ראיתי את השומר מסך הזה עם הטיפות מים, ואחרי שהוא פתח את המסך לשנייה יצא לי לראות אותו מחפש משהו בגוגל (לא הבנתי במדויק מה) וזהו.
    יש לך דרך נוספת להשוות בין הפנטייל לרטינה? אולי יש סרטון ביוטיוב שאתה מכיר באיכות גבוה מאוד שמצליח לתאר איכשהו את ההבדלים?
    לא, לצערי לא מצאתי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

טוב, תודה. עוד הצעות ודעות? בבקשה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,787 | הודעות: 8,150,369 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect