ההורים שלי החליטו שאני ראוי לסמארטפון (כל סמארטפון - אין לי ממש הגבלת תקציב או משהו) וההתלבטות שלי היא - האם כדי לי לקנות את הגלקסי 3 כרגע או שעדיף לי לחכות לאייפון 5? אני יודע שהבחירה מאוד תלויה במה שאני מחפש במכשיר אז הכנתי רשימה של מה שאני רוצה מהמכשיר כדי שתוכלו לעזור לי בהחלטה הקשה שלי.
1. אני ילד של משחקים (לפעמים משחקי 2D קלילים כמו אנגרי בירד, אבל בעיקר משחקים כבדים ורציניים כמו GTA יותר מושכים אותי) ואני מת על לראות סרטים במכשיר (תהרגו אותי, לא יודע למה, פשוט יותר כיף ככה). לכן אני צריך במכשיר :
א. מסך גדול (אני מת על המסך של ה-4.8 אינץ' בגלקסי 3 אבל אני יסתדר גם עם מסך 4 אינץ' כמו זה שצפוי לאייפון 4.
ב. אני רוצה מסך חד וטוב בשביל לראות את הסרטים והמשחקים שלי כמו שצריך ובאיכות טובה שתעצים לי את ההנאה במשחק והצפייה.
ג. אני רוצה את המעבד היותר חזק מביניהם כדי להריץ את המשחקים הכבדים ואת כל הדברים שאני אוהב בקלות.
ד. לגבי העניין של האפ סטור או פליי סטור, זה באמת לא משנה כי מצד אחד אני יפרוץ את האייפון אם אני יחליט שאני רוצה אותו ויוריד את כל המשחקים בחינם, ומצד שני אין לי בעיה גדולה ממש לחכות עוד קצת זמן עד שיצא איזה משחק ספציפי לגלקסי אם אני מחליט עליו, ואני לא צריך את כל האפליקציות שיש באפ סטור ואין בפליי סטור אלא רק את המשחקים שלי.
2 אינטרנט זה על בסיס יומי אצלי רציני ביותר אצלי, בין אם פייסבוק ובין אם סתם גלישה בדברים שוליים והכי נוח לעשות את זה בסמארטפון אז אני צריך גם את זה שיעניק לי חווית גלישה הכי טובה.
3. לגבי ה-OS, לא כל כך משנה לי איזה, כי אני יודע איך להסתדר עם אנדרואיד בכללי (אפילו שאני לא ממש מבין בזה) ועם גלקסי בפרט כי לאבא שלי יש גלקסי 1 ולאחותי יש גלקסי 2. מצד שני לכל החברים שלי יש אייפון והם ישמחו לעזור לי בכל דבר שאני צריך, ואפילו שאין לי מכשיר אפל במשפחה המצומצמת אני חושב שאני יסתדר, בעיקר כי כולם מדברים על זה שה-iOS כל כך נוח וקל גם לבן 80, ואני בן אדם שולט מהר. יכול להיו שאני יעדיף את ה-iOS באחוז אחד יותר מהגלקסי אבל זה ממש ממש ממש לא משהו שצריך להשפיע על ההחלטה.
כעיקרון זה הכל לגבי הדרישות שלי מהמכשיר. אני רוצה להוסיף שאני לא הולך לחכות לאייפון 5 אם זה לא יהיה שווה את זה (אבל אם זה יהיה שווה יותר מהגלקסי 3 אפילו בקצת לפי הדרישות שלי אני מניח שאני יתפוס את עצמי ויתאפק) כי יש לי כרגע מכשיר צ'וקמוק MOTOROLA V3 כזה דור 0.0001, כזה ששובר את הבלטות כשהוא נופל, אני מבין שקשה לעזור לי בשאלה כזאתי שמתייחסת להשוואה בין דבר שידוע עליו הרבה לבין דבר שבכלל כרגע עוד לא קיים ושום דבר לא בטוח ב-100% לגביו אבל בכל זאת אני ישמח לעזרה.
מצטער על הטקסט הממש ארוך, אשמח אם תצליחו לקרוא אותו ועדיין לתת לי תשובה טובה=]
עריכה : אולי יהיה לכם יותר קל לכתוב לי באיזה קטגוריה כל מכשיר מנצח ואני כבר יעשה את ההשוואה שלי בעניין

=]
ציטוט ההודעה