קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-09-2010, 02:07
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-03-2009, 19:21
  3. [מדריך] צריבת סרט ל-Ps2 לבעלי קורא צרובים בלבד
    על ידי .Tal בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-08-2008, 16:41
  4. [חדש] - ניק, בתור שיפור של הקודם.
    על ידי SoulMan בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 23:07
  5. לבעלי לב חזק בלבד!
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 14-08-2006, 11:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

דת בתור שיפור רוחני ועוד תובנות...לבעלי ראש פתוח בלבד

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler D
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Jihad Of Islam

ברירת מחדל דת בתור שיפור רוחני ועוד תובנות...לבעלי ראש פתוח בלבד

היי ממצב
    זה טיילר
    חזרתי
    מושפעים מהמערכת מוזמנים לעוף מהאשכול, הוא מיועד אך לרק לאנשים שרואים מעבר לקופסא וראו "דברים".
    וגם ככה זה יראה לכם כמו דיבור ללא "הגיון" ככה ש..

אני אנסה לבטא את זה הכי טוב

לאחרונה אני שומע הרבה PSY (בעיקר שאני פותח לעצמי את הראש בדרכים מסויימות אני לא אפרט רק אגיד שזה חוויות מדהימות ולא אפרט) ויש לזה המון אסוציאציות לדתות כגון

בודהיזם
    הינדואיזם
    ולפעמים אפילו אסלאם
    ופה ושם זרמים מסויימים של יהדות בעיקר דברםי מהקבלה

בסטלה זה נשמע כאילו משהו מדבר לנפש שלך, לא יכול להסביר...כאילו אתה מתקשר עם אלוהים והוא חודר לכל דבר ואתה חלק מהכל
    שכאילו המוזיקה מאוחדת עם הטבע שמאוחד עם הנפש שמאוחדת עם הגוף שמאוחד עם המוזיקה וחוזר חלילה משמע-הכל אחד, אתה אלוהים ואלוהים הוא אתה, אלוהים הוא הכל, הכל הוא כלום. אתה כלום.

אז חשבתי שזה בעצם האמת
    ופה חשבתי לעצמי, מה היא האמת? אני נקרע בין הזרמים הנ''ל של הדתות אני לא מחפש להיות מאמין כבד אלא משהו יותר לנשמה, להתפלל פה ושם להרגיש את אלוהים בגוף

משהו בשביל עצמי נטו, לא בשביל "להגיע לגן עדן" ושטויות של דוסים ומאמינים כבדים וקיצוניים

תפילות בראש טוב ככה..חיבור עם האמת, איבוד תחושת הזמן והמרחב, איבוד זהות ומוות אגו (אני אישית יצא לי "למות" פעמיים וזאת חוויה מפחידה ביותר ומלווה במחשבות הזויות אבל אנלא אשכח את זה בחיים)
    וכו'

האם למישהו זה קרה? זה מוכר למישהו? אני מצפה מAWAKE1 להגיב פה למה הוא נשמע בחור "רוחני" אם הוא מבין למה אני מתכוון והוא מדבר הרבה על הDMT ככה שהוא אמור להבין עניין או שתיים בדבר.

מקובעים החוצה בחיית אל תעשו לעצמכם פדיחות

האם לייףסטייל כזה מומלץ לאחד בעל אידיאלוגיה הדוניסטית?? איזה מהדתות הכי מתאימה? קיצר אני בתוך סיבוכים עם עצמי ואנלא מבין לאן אני הולך..אני מרגיש שאני הולך בו זמנית על עשרות דרכים שמובילות לאבדון..לפעמים אני מרגיש שנולדתי הפוך. שבמקום להיוולד, יצאתי מת אל העולם. אני רחוק מהמקום ששייך לי וקרוב למקום שהוא ההפך הגמור ממני.
    נערך לאחרונה על ידי Dutch Electro; 17-08-2012 בשעה 05:45.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

תפסיק לעשן סמים ותראה שאתה לא חווה "רוחניות" יא ליצן..
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 17-08-2012 בשעה 14:09.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    תפסיק לעשן סמים ותראה שאתה לא חווה "רוחניות" יא ליצן..
    קצת כבוד לאדם שמבקש עזרה. יכול להיות שהוא עשה טעויות בעבר אבל כולנו עושים טעיות אם הוא מבקש עזרה צריך לעזור לו במקום להשמיץ.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

"דברים"
    סתם שאלה
    אני רוצה בעצמי לנסות אולי סמים פסיכודליים כשאני יהיה מבוגר... תיכול לתאר את ההרגשה? מה רואים? מרגישים? או שהדברים שראיתה זה מאקסטזי או קוקאין או משהו כזה אז אני לא מעוניין חחח.....

דרך אגב.. PSY BEST MUSIC

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

שני דברים שדומים,ההרגשה בכל מקרה מאוד דומה לכוחו של הרגע הזה.
    ההבדל הוא ברמת המודעות,כשאתה HIGH רמת המודעות היא נמוכה,כשאתה נוכח (נמצא בכוחו של הרגע הזה) רמת המודעות היא גבוהה.

אני בעצמי התנסיתי בסמים,אין הבדל גדול,פשוט יום למחרת הרגשתי פחות טוב,אחריי ה HIGH מגיע ה LOW.

ואממ אתה לא מאבד זהות או זמן,אתה מאבד את העתיד ואת העבר שקיימים רק בראש שלך,ואתה מפסיק להזדהות עם העולם החיצוני,וחוזר פנימה,לעולם הפנימי שלך.

אין דת יותר טובה,כל הדתות הרוחניות טובות אבל בגלל שאתה לא מאמין בה' (זה מה שהבנתי) אני ממליץ לך על בודהיזם,הם מאמינים בבנאדם ובטבע,המטרה שלהם היא להגיע ל NIRVANA (הפסק של כאב מנטאלי),וזה גם כנראה הכי קרוב לסמים,זאת אומרת ברמת ההרגשה.
    כי כשניסיתי את הסמים ההרגשה הייתה יותר חזקה מכשאני נכנס לכוחו של הרגע.

די הפתעת אותי עם האשכול,אבל כל הכבוד שאתה לא סגור לנושא הזה,ואתה פתוח,בהצלחה גבר

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler D
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Jihad Of Islam

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    שני דברים שדומים,ההרגשה בכל מקרה מאוד דומה לכוחו של הרגע הזה.
    ההבדל הוא ברמת המודעות,כשאתה HIGH רמת המודעות היא נמוכה,כשאתה נוכח (נמצא בכוחו של הרגע הזה) רמת המודעות היא גבוהה.

אני בעצמי התנסיתי בסמים,אין הבדל גדול,פשוט יום למחרת הרגשתי פחות טוב,אחריי ה HIGH מגיע ה LOW.

ואממ אתה לא מאבד זהות או זמן,אתה מאבד את העתיד ואת העבר שקיימים רק בראש שלך,ואתה מפסיק להזדהות עם העולם החיצוני,וחוזר פנימה,לעולם הפנימי שלך.

אין דת יותר טובה,כל הדתות הרוחניות טובות אבל בגלל שאתה לא מאמין בה' (זה מה שהבנתי) אני ממליץ לך על בודהיזם,הם מאמינים בבנאדם ובטבע,המטרה שלהם היא להגיע ל NIRVANA (הפסק של כאב מנטאלי),וזה גם כנראה הכי קרוב לסמים,זאת אומרת ברמת ההרגשה.
    כי כשניסיתי את הסמים ההרגשה הייתה יותר חזקה מכשאני נכנס לכוחו של הרגע.

די הפתעת אותי עם האשכול,אבל כל הכבוד שאתה לא סגור לנושא הזה,ואתה פתוח,בהצלחה גבר
    אני מאמין באלוהים רק לא מאמין בסיפורי סבתא ובכל מיני מצוות מאולצות וכל מה שסותר הדוניזם ומגביל אותך

מאמין באלוהים (לא בתור משהו שיושב למעלה ומעניש אותנו כי לא ירקנו על ילדות בנות 8 או כי לא עשינו פיגוע התאבדות למען מוחמד) אלא בתור משהו שפשוט קיים שהוא חלק מהכל ולא משהו שאמר שיש עם נבחר (היה אחד שאמר את זה וזה היה היטלר ולא אלוהים) ואלוהים לא נראה לי כמו אחד שיגביל אותנו במעשה כזה או אחר כי אין טוב ורע

באיזה סמים התנסית? מה הייתה החוויה הכי עוצמתית שאתה זוכר? (אם אתה רוצה נעבור לפרטי)
    נירוונה זה נשמע כמו משהו שאי אפשר להשיג שאתה לא בהשפעה של משהו ורוב הזרמים בבודהיזם אם לא כולם הם נגד טשטוש חושים..איך מסתדרים עם זה?

ופולו321 תפסיק להיות סחי ותבין שאתה הישראלי הממוצע שלא שווה יריקה..ליצן לך תצביע ביבי ותפגין נגדו יום לאחר מכן
    נערך לאחרונה על ידי Dutch Electro; 17-08-2012 בשעה 22:53.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Dutch Electro צפיה בהודעה
    אני מאמין באלוהים רק לא מאמין בסיפורי סבתא ובכל מיני מצוות מאולצות וכל מה שסותר הדוניזם ומגביל אותך

מאמין באלוהים (לא בתור משהו שיושב למעלה ומעניש אותנו כי לא ירקנו על ילדות בנות 8 או כי לא עשינו פיגוע התאבדות למען מוחמד) אלא בתור משהו שפשוט קיים שהוא חלק מהכל ולא משהו שאמר שיש עם נבחר (היה אחד שאמר את זה וזה היה היטלר ולא אלוהים) ואלוהים לא נראה לי כמו אחד שיגביל אותנו במעשה כזה או אחר כי אין טוב ורע

באיזה סמים התנסית? מה הייתה החוויה הכי עוצמתית שאתה זוכר? (אם אתה רוצה נעבור לפרטי)
    נירוונה זה נשמע כמו משהו שאי אפשר להשיג שאתה לא בהשפעה של משהו ורוב הזרמים בבודהיזם אם לא כולם הם נגד טשטוש חושים..איך מסתדרים עם זה?

ופולו321 תפסיק להיות סחי ותבין שאתה הישראלי הממוצע שלא שווה יריקה..ליצן לך תצביע ביבי ותפגין נגדו יום לאחר מכן

Neale Donald Walsch,מורה רוחני מדבר על מה שאתה מדבר,ואף יש לו אותן תובנות כמו שלך,conversation with god,ספר שאני ממליץ לך לקרוא.

הנה הציטוט מהספר של התובנה הרביעית מהספר:
    הה' של מחר לא מופרד משום דבר,נמצא בהכל ובהווה.זה הכל גדול,האלפא והאומגה,ההתחלה והסוף,הראש של הכל.

אני לא יודע אם הוכיחו את הנירוונה,אני יודע שאנשים מגיעים לסטייט הזה,ואני גם פגשתי מישהו שסירב לנירוונה.

ואני גם לא יודע אם בבודהיזם אם הם מטשטשים את החושים,להפך נראה לי הם מחזקים אותם ומחלישים את החלק המדבר בראש.

בכל מקרה מניסיון אישי,החושים שלי עובדים ממש חזק,במיוחד אחריי מדיטצייה.

אני יודע שהבודהיזם הולך ביחד עם המדע,ויש גם סרטונים של הדלאי לאמה(איש מסטול קצת כזה חח) שמעביר דיונים עם המדענים.

בקשר לסמים,שלח לי בפרטי.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

בתור יהודי גליתי עולם נפלא של מעשיות ורוחניות גם יחד אבל אני לא הולך למכור לך את היהדות לאנשים כמוך המלצות או הסברים לא יעזרו אני אומר תנסה מה שבא לך המלצה שלי אליך תהיה תמיד יהדות לכן אני אומר לך ,לך ותנסה לא רק יהדות תנסה מה שבא לך.
    המלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להתרחק מסמים בסופו של דבר לטווח הארוך זה יזיק לך יותר מאשר יועיל.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect