היי ממצב
זה טיילר
חזרתי
מושפעים מהמערכת מוזמנים לעוף מהאשכול, הוא מיועד אך לרק לאנשים שרואים מעבר לקופסא וראו "דברים".
וגם ככה זה יראה לכם כמו דיבור ללא "הגיון" ככה ש..
אני אנסה לבטא את זה הכי טוב
לאחרונה אני שומע הרבה PSY (בעיקר שאני פותח לעצמי את הראש בדרכים מסויימות אני לא אפרט רק אגיד שזה חוויות מדהימות ולא אפרט) ויש לזה המון אסוציאציות לדתות כגון
בודהיזם
הינדואיזם
ולפעמים אפילו אסלאם
ופה ושם זרמים מסויימים של יהדות בעיקר דברםי מהקבלה
בסטלה זה נשמע כאילו משהו מדבר לנפש שלך, לא יכול להסביר...כאילו אתה מתקשר עם אלוהים והוא חודר לכל דבר ואתה חלק מהכל
שכאילו המוזיקה מאוחדת עם הטבע שמאוחד עם הנפש שמאוחדת עם הגוף שמאוחד עם המוזיקה וחוזר חלילה משמע-הכל אחד, אתה אלוהים ואלוהים הוא אתה, אלוהים הוא הכל, הכל הוא כלום. אתה כלום.
אז חשבתי שזה בעצם האמת
ופה חשבתי לעצמי, מה היא האמת? אני נקרע בין הזרמים הנ''ל של הדתות אני לא מחפש להיות מאמין כבד אלא משהו יותר לנשמה, להתפלל פה ושם להרגיש את אלוהים בגוף
משהו בשביל עצמי נטו, לא בשביל "להגיע לגן עדן" ושטויות של דוסים ומאמינים כבדים וקיצוניים
תפילות בראש טוב ככה..חיבור עם האמת, איבוד תחושת הזמן והמרחב, איבוד זהות ומוות אגו (אני אישית יצא לי "למות" פעמיים וזאת חוויה מפחידה ביותר ומלווה במחשבות הזויות אבל אנלא אשכח את זה בחיים)
וכו'
האם למישהו זה קרה? זה מוכר למישהו? אני מצפה מAWAKE1 להגיב פה למה הוא נשמע בחור "רוחני" אם הוא מבין למה אני מתכוון והוא מדבר הרבה על הDMT ככה שהוא אמור להבין עניין או שתיים בדבר.
מקובעים החוצה בחיית אל תעשו לעצמכם פדיחות
האם לייףסטייל כזה מומלץ לאחד בעל אידיאלוגיה הדוניסטית?? איזה מהדתות הכי מתאימה? קיצר אני בתוך סיבוכים עם עצמי ואנלא מבין לאן אני הולך..אני מרגיש שאני הולך בו זמנית על עשרות דרכים שמובילות לאבדון..לפעמים אני מרגיש שנולדתי הפוך. שבמקום להיוולד, יצאתי מת אל העולם. אני רחוק מהמקום ששייך לי וקרוב למקום שהוא ההפך הגמור ממני.

ציטוט ההודעה