אתה אומר שאתה "לא מרגיש כלום" וכולם אומרים שאתה אדיש וכאילו שאתה על סמים.
מה שזה אומר זה שאתה בתוך הראש שלך.
אתה צריך קודם כל להיות מודע לזה,
כל ההרגשה הזאת היא לא אתה, היא סה"כ מין התנתקות כזאת מהרגשות שלך ומהרגע, זה דבר שמפתחים עם הזמן אנשים בגלל שהם נכנסים למצבים שמאוד לא נוחים להם. מה שאתה צריך לעשות הוא לא פשוט לדבר עם הידיים ובקול כי זה יהיה סתם לפעול כמו תוכי אחרי מה שאומרים לך והתחושה תשאר אותה תחושה.
מה הפתרון? כל העניין הוא שאנשים בונים לעצמם איזור נוחות ולא רוצים לצאת ממנו, אז אתה מרשה לעצמך להשאר בתוך הראש שלך
עם האנשים שאתה מכיר בתוך איזור הנוחות שלך. הפתרון הוא דיי פשוט, צא מאיזור הנוחות שלך !!!!
בגלל זה אני מאוד אוהב תכניות כמו DC כי הם מכריחות אותך לעשות דברים שאתה לא מרגיש בנוח איתם, מה שמוציא אותך מהראש שלך.
אתה תרגיש יותר נוכח ברגע ותהיה יותר חלק בשיחה ובאוירה.
איך תעשה את זה? קודם כל אפשר לנסות DC אני חושב שאם יש לך זמן את הזמן והיכולת לעשות את זה, זה הדבר הכי מדהים שאתה יכול לעשות לעצמך. אם לא, פשוט תתחיל ליצור אינטראקציות עם אנשים שאתה לא מכיר, אנשים חדשים, ובמיוחד בנות, כי זה דבר מלחיץ יותר אשר גורם לך להכריח את עצמך לצאת מתוך הבועה הזאת שאתה חי בה ולהיות "תותח".
ועשו לי טובה מי שיורד עליו מפגר וחסר בטחון שמנסה שכשהוא רואה מישהו חלש יותר אז הוא מרגיש שזאתי ההזדמנות שלו להרגיש חזק והוא מנצל אותה, אז כל מי שיורד עליו אתם פשוט אפסים.

ציטוט ההודעה