קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יששש יש לי מחר ביטול שעתיים במתמטיקה :)))) :P
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 09:02
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 23:27
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 21:41
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:01
  5. איזה ערוץ מחר המשחק של הנבחרת ?
    על ידי The 0ne בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 19:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

הה' של מחר.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל הה' של מחר.

1.הה' של מחר לא מבקש מאף אחד שיאמינו בו.

2.לה' של מחר אין מין,לא גובה,לא צורה,לא צבע,ושום תכונה של צורה חייה.

3.הה' של מחר מדבר אל כולם,כל הזמן.

4.
    הה' של מחר לא מופרד משום דבר,נמצא בהכל ובהווה.זה הכל גדול,האלפא והאומגה,ההתחלה והסוף,הראש של הכל.

5.הה' של מחר לא סופר כל יכול,אבל תהליך בלתי יוצא דופן שנקרא החיים.

6.הה' של מחר נמצא כל הזמן בשינוי תמידי.

7.הה' של מחר לא צריך כלום.

8.הה' של מחר לא מבקש לעבוד אותו,הוא עובד בשביל כל דבר חיי.

9.הה' של מחר תמיד יאהב,יראה חיבה,אף פעם לא ישפוט,ולא יעניש.

לקוח מהספר conversations with god,
    Neale Donald Walsch.

אני תרגמתי מצרפתית לעברית,אם יש משהו לא מובן,להגיד לי בבקשה.

מה אתם חושבים על ה' כזה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

1. הה' של מחר לא מבקש מאף אחד שיאמינו בו. - גם הה' של היום.

2.לה' של מחר אין מין,לא גובה,לא צורה,לא צבע,ושום תכונה של צורה חייה. - גם לה' של היום

3.הה' של מחר מדבר אל כולם,כל הזמן. - הה' של היום עושה את זה כלפי מי שמגיע לו ומספיק קרוב אליו.

4.הה' של מחר לא מופרד משום דבר,נמצא בהכל ובהווה.זה הכל גדול,האלפא והאומגה,ההתחלה והסוף,הראש של הכל. - לא בטוח שהבנתי אבל גם הה' של היום נמצא בכל מקום.

5.הה' של מחר לא סופר כל יכול,אבל תהליך בלתי יוצא דופן שנקרא החיים. - גם הה' של היום לא 'סופר-כל-יכול'

6.הה' של מחר נמצא כל הזמן בשינוי תמידי. -גם הה' של היום נמצא כל הזמן, רק הוא לא משתנה.. מה הוא אמבה?

7.הה' של מחר לא צריך כלום. - גם הה' של היום.

8.הה' של מחר לא מבקש לעבוד אותו,הוא עובד בשביל כל דבר חיי. - גם הה' של היום, בחירה שלך אם לעבוד אותו או לא.

- גם הה' של היום.

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

מדבר אל כולם, כל הזמן. זה אמור להיות דבר טוב?
    יאהב יראה חיבה לא ישפוט ולא יעניש, זה לא נראה לי הגישה האידיאלית לרוצחים אנסים וכו'
    במה מתבטא השינוי התמידי שלו?
    את 4 ו5 לא הבנתי.

בכללי, אני חושב שעדיף לבני האדם לחיות בלי אמונה בכל אלוהים כזה או אחר, גם אם הוא מתאים להשקפת עולם בת זמננו. הכי טוב להתמודד עם המציאות כפי שהיא באמת.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי HOT SHOT צפיה בהודעה
    1. הה' של מחר לא מבקש מאף אחד שיאמינו בו. - גם הה' של היום. הוא כן רוצה שיאמינו בו.

2.לה' של מחר אין מין,לא גובה,לא צורה,לא צבע,ושום תכונה של צורה חייה. - גם לה' של היום

3.הה' של מחר מדבר אל כולם,כל הזמן. - הה' של היום עושה את זה כלפי מי שמגיע לו ומספיק קרוב אליו.

4.הה' של מחר לא מופרד משום דבר,נמצא בהכל ובהווה.זה הכל גדול,האלפא והאומגה,ההתחלה והסוף,הראש של הכל. - לא בטוח שהבנתי אבל גם הה' של היום נמצא בכל מקום. אבל לא רק בהווה.

5.הה' של מחר לא סופר כל יכול,אבל תהליך בלתי יוצא דופן שנקרא החיים. - גם הה' של היום לא 'סופר-כל-יכול'
    הוא כן.
    6.הה' של מחר נמצא כל הזמן בשינוי תמידי. -גם הה' של היום נמצא כל הזמן, רק הוא לא משתנה.. מה הוא אמבה?

7.הה' של מחר לא צריך כלום. - גם הה' של היום.
    הוא כן צריך.
    8.הה' של מחר לא מבקש לעבוד אותו,הוא עובד בשביל כל דבר חיי. - גם הה' של היום, בחירה שלך אם לעבוד אותו או לא.
    הוא כן מבקש שיעבדו אותו, זה שיש בחירה זה לא סותר.

- גם הה' של היום. לא נכון הוא כן שופט וכן מעניש.
    אני מדבר על אלוהי היהדות, כמובן.

קרדיט לי

פרידריך ניטשה.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    אני מדבר על אלוהי היהדות, כמובן.
    הוא כן.
    רגע, אולי לא קראתי את המילה נכון... המילה ''סופר'' מנוקד כמו 'סופר'-מן או כמו 'סופר' של ספרים?

7.הה' של מחר לא צריך כלום. - גם הה' של היום. הוא כן צריך.
    מה הוא צריך?

8.הה' של מחר לא מבקש לעבוד אותו,הוא עובד בשביל כל דבר חיי. - גם הה' של היום, בחירה שלך אם לעבוד אותו או לא. הוא כן מבקש שיעבדו אותו, זה שיש בחירה זה לא סותר.

וזה דבר רע?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מדבר אל כולם, כל הזמן. זה אמור להיות דבר טוב?
    יאהב יראה חיבה לא ישפוט ולא יעניש, זה לא נראה לי הגישה האידיאלית לרוצחים אנסים וכו'
    במה מתבטא השינוי התמידי שלו?
    את 4 ו5 לא הבנתי.

בכללי, אני חושב שעדיף לבני האדם לחיות בלי אמונה בכל אלוהים כזה או אחר, גם אם הוא מתאים להשקפת עולם בת זמננו. הכי טוב להתמודד עם המציאות כפי שהיא באמת.
    בספר הוא גם מציין שהה׳ של מחר הוא היוצר והיצור בעצמו,זאת אומרת,שזה בני האדם,אנחנו.
    אם להמשיך את 5,ה׳ של מחר=תהליך עצמו שנקרא חיים=אנחנו.

שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Hot Shot צפיה בהודעה
    הוא כן.
    רגע, אולי לא קראתי את המילה נכון... המילה ''סופר'' מנוקד כמו 'סופר'-מן או כמו 'סופר' של ספרים?
    אני הבנתי את זה כמו סופר-מן.

7.הה' של מחר לא צריך כלום. - גם הה' של היום. הוא כן צריך.
    מה הוא צריך?
    הוא צריך להטיב למשהו לכן הוא ברא בני אדם והוא צריך שאנחנו נעשה את הציווים שלו כדי שהוא יוכל להטיב לנו ע"פ הצדק.

8.הה' של מחר לא מבקש לעבוד אותו,הוא עובד בשביל כל דבר חיי. - גם הה' של היום, בחירה שלך אם לעבוד אותו או לא. הוא כן מבקש שיעבדו אותו, זה שיש בחירה זה לא סותר.
    וזה דבר רע?

לא אמרתי שזה דבר רע רק תיקנתי אותך.
    וזה יחסית רע אני הייתי מעדיף אל שלא מבקש שיעבדו אותו, ולא יבוא לאנשים בטענות "למה לא עשית את מה שביקשתי" כמו שאלוהי היהדות אומר לאדם אחרי שהוא מת. אני הייתי מעדיף אל ששופט את הכל לפי הכוונה של הבן אדם, אם היא טובה או רעה.

בציטוט

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    בספר הוא גם מציין שהה׳ של מחר הוא היוצר והיצור בעצמו,זאת אומרת,שזה בני האדם,אנחנו.
    אם להמשיך את 5,ה׳ של מחר=תהליך עצמו שנקרא חיים=אנחנו.
    גם אם הכוונה לבני אדם, אני חושב שעונש ומשפט צריכים להתקיים בחברה שלנו.

מה זאת אומרת "אבל תהליך בלתי יוצא דופן שנקרא חיים"?
    נערך לאחרונה על ידי moshe7007; 19-08-2012 בשעה 10:44.

קרדיט לי

פרידריך ניטשה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בציטוט

גם אם הכוונה לבני אדם, אני חושב שעונש ומשפט צריכים להתקיים בחברה שלנו.

מה זאת אומרת "אבל תהליך בלתי יוצא דופן שנקרא חיים"?
    החיים זה תהליך בלתי יוצא דופן.
    ה׳=החיים=אנחנו.
    היוצר והיצור עצמו.

בספר לדעתי הוא די סותר את עצמו,הוא אומר שה׳ לא שופט ושה׳ זה אנחנו אז ה׳ כן שופט.

חוץ מי זה,לדעתי הה׳ של מחר יותר מתאים לי מאשר הה׳ של אתמול.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

לדעתי הכוונה בזה היא לא ההבדל בין הישויות האלוהיות, אלא בדרך שבה האדם יבין את הרעיון האלוהי בעתיד.
    זה הרי ברור שלא יקום מחר אלוהים חדש (ולמען האמת, גם דיי ברור שלא קמה שום ישות אלוהית כזו או אחרת מעולם.. אבל זה כבר לדיון אחר..)
    אבל אני חושב שהרעיון האלוהי של מחר הוא מצויין! הוא מונע מראש את כל ההקצנות וההתחרדות הקיצונית, המתנה למשיח כזה או אחר והכי חשוב - הוא מבסס אמונה על אהבה ולא על פחד..

מאחל לכל דתי להתחיל להאמין בצורה הזו ולא בצורה האורתודוכסית..

ד''א, הדתיים הרפורמים דיי מזכירים את הרעיון הזה..
    חתימתך נערכה, פעם הבאה תוענש.
    קרא חוקי חתימות!
    הנהלת אטרף.

חחח איך אתם כל הזמן מדברים על ה' כאילו זה חבר שלכם. אני לא מבין אתם באמת חושבים שאם זה אמיתי או לא אנחנו יכולים לתפוס מה זה בכלל? אנחנו קטנים מדי בשביל זה וזה מעבר באלפי שנות אור ממה שאתם חושבים
    לכו תדעו אם בורא עולם זה חייזר מיקום אחר שהשתמש בטכנולוגיה כדי ליצור אותנו
    לכו תדעו זה כל הקטע זה יכול להיות כל דבר אתם יכולים לזיין את השכל כמו אנשים קטנים בפורומים אבל מה זה יעזור לכם? אתם תדעו מה זה אלוהים? אתם לא תדעו אין לכם מושג הכי קטן בכלום אתם יכולים להמשיך להביא ציטוטים מהתנך עד מחר ולהגיד זה סיפורים ופנטזיות עדיין ה' זה משהו מעבר לתנך מעבר לסיפורים ואגדות שאנשים שינו וסילפו לפי מה שהם רצו ובשביל האינטרנס האישי שלהם
    בורא עולם זה מעבר לתפיסה שלנו בורא עולם זה לא משהו שאפשר להתכווח עליו כמו שאתם עושים פה בפוסט הזה. באמת נראה לכם שמישהו פה יכול להגיד מה בורא עולם כן ומה לא ? מה הוא רוצה ומה לא? במה הוא מאמין ומה לא? מי אתם בכלל? אתם סתם עוד חיידק אתם יודעים מה אתם בכלל? יש למישהו פה פאקינג מושג מה אנחנו? אנחנו יכולים להיות חבורת חיידקים מסריחה שעוד X זמן (מישהו יודע פה בכלל מה זה זמן? איך הוא עובר? האם אצלנו 10 מליארד שנה זה בדיוק שעה אחת אצל חיים בעולם אחר?) תישרף ממשהו ענק כזה או אחר שאנחנו לא יכולים לתפוס ולהבין
    אתם לא יודעים מה אנחנו לא מה בורא עולם אתם לא יודעים מה זה זמן מה זה יחס אתם לא יודעים מה יש מעבר אתם חבורה של חיידקים מעפנים באיזשהו דבר ענק שאנחנו לא יכולים לתפוס שאין לכם מושג מה מי מו תקחו את ה'חיים' שקבלתם במתנה ותעשו איתם משהו מועיל ומהנה מאשר לזיין כל היום את המוח בפורום על דברים שאתם לא יכולים לתפוס תתחילו להתעניין בדברים שכן בגבול התפישה האנושית כי מה שאתם עושים זה לטחון מים אני יכול להגיד לכם(בלי לדעת כלום) שכולכם טועים כי אף אחד לא יודע ואף אחד לא יכול לדעת
    אולי במוות שלכם תבינו ואם לא.. כנראה שצדקתם

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    חחח איך אתם כל הזמן מדברים על ה' כאילו זה חבר שלכם. אני לא מבין אתם באמת חושבים שאם זה אמיתי או לא אנחנו יכולים לתפוס מה זה בכלל? אנחנו קטנים מדי בשביל זה וזה מעבר באלפי שנות אור ממה שאתם חושבים
    לכו תדעו אם בורא עולם זה חייזר מיקום אחר שהשתמש בטכנולוגיה כדי ליצור אותנו
    לכו תדעו זה כל הקטע זה יכול להיות כל דבר אתם יכולים לזיין את השכל כמו אנשים קטנים בפורומים אבל מה זה יעזור לכם? אתם תדעו מה זה אלוהים? אתם לא תדעו אין לכם מושג הכי קטן בכלום אתם יכולים להמשיך להביא ציטוטים מהתנך עד מחר ולהגיד זה סיפורים ופנטזיות עדיין ה' זה משהו מעבר לתנך מעבר לסיפורים ואגדות שאנשים שינו וסילפו לפי מה שהם רצו ובשביל האינטרנס האישי שלהם
    בורא עולם זה מעבר לתפיסה שלנו בורא עולם זה לא משהו שאפשר להתכווח עליו כמו שאתם עושים פה בפוסט הזה. באמת נראה לכם שמישהו פה יכול להגיד מה בורא עולם כן ומה לא ? מה הוא רוצה ומה לא? במה הוא מאמין ומה לא? מי אתם בכלל? אתם סתם עוד חיידק אתם יודעים מה אתם בכלל? יש למישהו פה פאקינג מושג מה אנחנו? אנחנו יכולים להיות חבורת חיידקים מסריחה שעוד X זמן (מישהו יודע פה בכלל מה זה זמן? איך הוא עובר? האם אצלנו 10 מליארד שנה זה בדיוק שעה אחת אצל חיים בעולם אחר?) תישרף ממשהו ענק כזה או אחר שאנחנו לא יכולים לתפוס ולהבין
    אתם לא יודעים מה אנחנו לא מה בורא עולם אתם לא יודעים מה זה זמן מה זה יחס אתם לא יודעים מה יש מעבר אתם חבורה של חיידקים מעפנים באיזשהו דבר ענק שאנחנו לא יכולים לתפוס שאין לכם מושג מה מי מו תקחו את ה'חיים' שקבלתם במתנה ותעשו איתם משהו מועיל ומהנה מאשר לזיין כל היום את המוח בפורום על דברים שאתם לא יכולים לתפוס תתחילו להתעניין בדברים שכן בגבול התפישה האנושית כי מה שאתם עושים זה לטחון מים אני יכול להגיד לכם(בלי לדעת כלום) שכולכם טועים כי אף אחד לא יודע ואף אחד לא יכול לדעת
    אולי במוות שלכם תבינו ואם לא.. כנראה שצדקתם
    קראת את האשכול בכלל?

אני לא מדבר על ה׳ כמו חבר שלי,אני אומר שאנחנו חלק ממנו והוא חלק מאיתנו,אין נפרד.

בכל מקרה,אנחנו אולי עדיין לא מסוגלים להבין,ואולי אנחנו בכלל לא צריכים להבין,אבל לאמת כל שהיא אנחנו נגיע,להסבר מדעי/רוחני/קוסמי שיחבר את הכל,אליו אנחנו נגיע,יש לי הרגשה שזה יקרה בקרוב,אבל זאת בסך הכל הרגשה כן?פה בפורום אנחנו עובדים רק עם עובדות ויכול שאני טועה,ויכול שאני לא,אבל הכוח לא נמצא בתשובה עצמה אלא בדיון עצמו,ולדעתי זה חשוב לדון.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect