קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תוכנית פיקאפ חדשה בישראל - אולי בקרוב
    על ידי Senia Waldberg בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-11-2011, 13:02
  2. [פרסום]לכל בעלי האקסבוקס 360, הגנה חדשה בדרך...ו
    על ידי .Eliran בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 25-04-2009, 20:29
  3. פרסום|קניתי נעל חדשה היא בדרך לארץ :)
    על ידי OutKast222 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 22:55
  4. [ידיעה] עוד מפה חדשה לסורס בדרך
    על ידי Jack בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 74

סדנת פיקאפ חדשה בדרך - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

תשובה לפיסקה הראשונה שלך:
    אתה טרחת לקרוא את הפיסקה האחרונה בהודעה שלי?

ושוב, תשובה לפיסקה השניה בהודעה שלך:
    אתה טרחת לקרוא את הפיסקה האחרונה בהודעה שלי?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני אפילו אקל עליך את התהליך, מפני שהבנתי שקריאה זה לא הצד החזק כאן, ואצטט שוב:

אני מבטיח לבן אדם הזה שהוא יידע ויהיו לו את הכלים בסוף הסדנה הזאת, להשיג קשר, לסגור דייט ולהצליח בדייט ושתוך חודשיים מהרגע של הסדנה הזאת זה גם יתממש, לא משנה באיז המצב הוא מגיע (קשר לא בהכרח כי זה תלוי בסטנדרטים שלו ובזמן שלו). כמו כן, בניגוד לסדנאות שקר אחרות, אני מבטיח שאם הוא ייכנס לקשר וייצא ממנו, הוא לא יאבד את הכישורים.
    בנוסף, מנסיון אישי, בערך 50% מהם יסגרו דייטים ונשיקות עוד במהלך הסדנה. כמובן זה גם תלוי בחומר שמגיע לסדנאות, לפעמים המספר גדול יותר לפעמים קטן יותר, אבל הוא קורה.
    מנסיון גם, כ-50% מהם נכנסים לקשר תוך חודש. אלו שרצו קשר.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

סניה סניה אני רואה שאתה לא מצליח לדבר כמו בנאדם בנושאים שכואבים לך ותופסים אותך בפינה, יש אנשים כאלה שמשתמשים בציניות, קללות, צעקות, כעס בתור מגננה כדי שלא ידברו על כך.

אני סיימתי כאן בהצלחה בדיאלוג הכל כך מעניין הזה ביניכם

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

אני לא מבין מה אתם רוצים, מה אכפת לכם? אתם כל הזמן אומרים שמי שעד כדי כך "מסכן" בשביל לשלם 1500 שקל על סדנה אז מגיע לו שיקחו לו ת'כסף, אז מה אתם רוצים?
    יש כל מיני סוגים של אנשים, והקבעון שלכם מדהים, לדוגמה לזה שאמר בסה"כ צריך חבר עם ביצים שידחוף אותכם, חשבת אולי שיש אנשים שאין להם חברים? אז מה אם הם יעשו? ישארו חנונים לנצח? יש אנשים שצריכים את הדחיפה הזאת ואין להם ממי לקבל אותה אז סדנה זה המפלט האחרון שלכם, אתם לא כאלה? הרווחתם, אבל מה אתם רוצים מהבן אדם? אתם יכולים לקחת את זה להרבה תחומים ולהגיד למה לקחת על זה כסף יש הכל באינטרנט, אבל מה לעשות יחס אישי הרבה יותר מותאם לבן אדם.
    ודרך אגב אין לי שום אינטרס פשוט אני לא מבין את האנטי של האנשים פה. פתחו קצת את הראש...

כשאתה אומר תלמיד של באנדלר אתה מתכוון שהוא לקח סדנה שלו בחו"ל?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בקיצור מה שאתה מתחייב, שאם אני שולח חבר שלי חננת על שמעולם לא נגע בבחורה. בתוך חודשיים מתום הסדנה הבנאדם יזיין מישהי? או ימזמז אותה? או ייצא איתה? או משהו כזה? ואם לא, הכסף יוחזר?

באמת שאני שוב, לא בא להעליב ולפגוע- פשוט קשה לי לראות איך ביומיים אתה יכול להביא מישהו להיות זיין. אם כן, שאפו- אתה יכול לקחת הרבה יותר מ1500 ש"ח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

איזו תגובה נאורה, יחסית לראשונה.
    ממש הראית לי מה זה ודחקת אותי לפינה עם כל הידע הרב ששיתפת. קללות? כעס? צעקות? איפה ראית דבר כזה.
    צינות? בהחלט. כי אתה והתגובה הראשונה של חברך הצחיקו אותי. וללא ספק הכנסתם אותי לפינה עם התגובות שלכם. עכשיו כנראה לא נצליח לגייס אנשים לקורס

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    אני לא מבין מה אתם רוצים, מה אכפת לכם? אתם כל הזמן אומרים שמי שעד כדי כך "מסכן" בשביל לשלם 1500 שקל על סדנה אז מגיע לו שיקחו לו ת'כסף, אז מה אתם רוצים?
    יש כל מיני סוגים של אנשים, והקבעון שלכם מדהים, לדוגמה לזה שאמר בסה"כ צריך חבר עם ביצים שידחוף אותכם, חשבת אולי שיש אנשים שאין להם חברים? אז מה אם הם יעשו? ישארו חנונים לנצח? יש אנשים שצריכים את הדחיפה הזאת ואין להם ממי לקבל אותה אז סדנה זה המפלט האחרון שלכם, אתם לא כאלה? הרווחתם, אבל מה אתם רוצים מהבן אדם? אתם יכולים לקחת את זה להרבה תחומים ולהגיד למה לקחת על זה כסף יש הכל באינטרנט, אבל מה לעשות יחס אישי הרבה יותר מותאם לבן אדם.
    ודרך אגב אין לי שום אינטרס פשוט אני לא מבין את האנטי של האנשים פה. פתחו קצת את הראש...

ממש לא בא באנטי אח שלי, אני פשוט מנסה לברר על המוצר שמנסים למכור לי. טבעי שאני אהיה חשדן בנוגע לדברים כאלה, לא?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    בקיצור מה שאתה מתחייב, שאם אני שולח חבר שלי חננת על שמעולם לא נגע בבחורה. בתוך חודשיים מתום הסדנה הבנאדם יזיין מישהי? או ימזמז אותה? או ייצא איתה? או משהו כזה? ואם לא, הכסף יוחזר?

באמת שאני שוב, לא בא להעליב ולפגוע- פשוט קשה לי לראות איך ביומיים אתה יכול להביא מישהו להיות זיין. אם כן, שאפו- אתה יכול לקחת הרבה יותר מ1500 ש"ח
    כן, תוך חודשיים. היית מאמין?
    אני פשוט אלוהים
    או ש... אני פשוט יודע איך להעביר את מה שאנחנו עושים ביומיים ולשלוח אותם לדרך הנכונה. כי לזיין זה ממש לא קשה. השינוי הוא בראש, ויומיים מספיקים כדי לעשות את זה. למען האמת מספיק גם פחות.
    בכל אופן, עד כה בתולדות דון ג'ואן היו שני החזרים כספיים. אחד מהם היה מישהו בעל בעיה פסיכיאטרית חמורה שלא איתרנו בשיחת הכרות, השני פשוט לא רצה להמשיך את הקורס כי החליט לקחת קורס NLP במקום.
    אז עושה רושם שזה עובד.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

זה היה קצת מעבר ללברר על המוצר. סדנאות זה דבר מוכר וידוע וסניה לא המציא את זה. רוב הפיק אפרים הכי גדולים לקחו סדנאות וזה לא דבר רע. אם זה לא נראה לך אתה לא חייב אבל למה לתקוף ככה בן אדם ולהכנס איתו לקטנות. אתה יודע הרי שהוא לא יכול להתחייב שכל בן אדם לא משנה בדוק יזיין עוד חודש אחרי שהוא ילך לסדנה הזאת. כי זה לא תלוי רק בו זה גם תלוי בבן אדם שבא לסדנה. אם בן אדם בא בגישה של אני מחפש פתרון קסם ולא מתכוון לא להשתנות מן הסתם הוא לא ישתנה, מבין?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יש התחייבות מצידו: הוא חייב לבצע את שיעורי הבית והמשימות שיינתנו לו, ואנחנו כמובן בודקים שהבן אדם אכן מתאים. לא לוקחים כל אחד.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

וואללה אם ככה, כל הכבוד.
    חבר יקר, 1500 ש"ח זה כלום. אני מכיר אנשים שהיו משלמים 10000. תפנה לקאסטים קודמים של היפה והחנון, אלה גם עשירים וגם מתים לכוס.
    אגב, אני מניח שיש לכם הרבה אנשים שעל בסיס השיפור שלהם אתה מבסס את כל הנתונים שלך. אשמח אם תשלח סרטון של מישהו (עדיף כמה שיותר יצור) לפני הקורס, במהלך הקורס ואחריו. אם באמת תצליח לשנות אותו, זה יכניס לך הרבה מאוד כסף.

מאחל לך בהצלחה, כי מה שבאמת חשוב זה שאנשים יהיו מרוצים מעצמם (;

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

איזה סדנה בדיוק הפז הזה עבר? על הNLP אני מדבר כמובן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חשבנו לעשות את זה מזמן. אבל יש בעיה עם זה. אתה היית רוצה להצטלם לכזה דבר?

למרות שיש סרטון של מאור ברברבאום לפני, ועכשיו הוא עם החברה שלו - טלי. אז יש סוג של תיעוד. אבל אף אחד לא רצה לתעד תהליך כזה על עצמו בגלל מבוכה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

איזה סדנה בדיוק הפז הזה עבר? על הNLP אני מדבר כמובן
    הוא עשה שתי סדנאות של בנדלר, ולפני זה למד אצל מיקי ברקל.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

לסניה ולטל
    הממוצע גילאים בפורום פה כרגע עומד על 16 לדעתי... מיעוט פה הם הגדולים. לפי התגובות של הגדולים בפורום עושה רושם שהם לא צריכים לא קורס ולא נעליים.
    השאר פה בני 16-17 במקרה הגרוע הם חנונים שלא נגעו בבחורה בחיים עדיין זה לא גיל 22 והחיים עוד לפניהם ויש להם עוד זמן להשתנות, והם יכולים לעשות את זה לבד. אם פה יש להם אנשים מדהימים, ויש פה.. שעוזרים ותורמים מהידע שלהם למה בכלל צריך לשלם על זה כסף? אם אני למדתי מהאינטרנט המון והשתנתי אני לא רואה מישו שלא יכול. פה העזרה היא חינם והרבה עוברים שינוי לבד מכאן אז..
    "היי אמא, שומעת אפשר 1500 שקל אני הולך לקורס שילמד אותי להשכיב נשים שהכרתי ברחוב" לא נשמע מבטיח
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect