נכתב במקור על ידי
Senia Waldberg
תום, מהדברים שאתה אומר כאן, ב-20,000 שקל אתה לא מלמד אותם מה שאני או כל מדריך אחר בדון ג'ואן מלמד ב-1,500.
צריך קודם כל להבין על מה אתה מדבר לפני שאתה מדבר. אתה מוציא הכל מהדמיון והאגו שלך ומקיא את זה דרך המקלדת אל הפורום. אנשים כבר מסבירים לך, מנסים להכניס הגיון אבל אתה חוזר שוב ושוב על אותו הדבר.
אם אתה באמת עד כדי כך טוב ויכול ב-200 שקל לשנות את כולם, בוא ותעשה את זה. רק חשוב שאני אזהיר אותך, מאפי ורבים אחרים עשו את זה לפניך ואחוזי ההצלחה שלהם משום מה לא היו 100%. רחוק מזה. והם עשו את זה שנים בניגוד אליך. אבל אם תהיה המדריך שיעשה הכל ב-200 שקל, לך על זה!
שלא תבין אותי לא נכון. אפשר גם ב-200 שקל לעשות את זה. אני לוקח על הדרכה 250, ויש אנשים שהספיק להם פעם אחת איתי כדי לבצע את כל שאר השינויים לבד (זה תלוי מאוד בבן אדם, בזמן שלו, בגישה שלו לחיים, בכמות המחסומים, הפחדים ובכישורים החברתיים שלו). יש כאלו שלקח 2-3 (500 שקל או 750 שקל). כן, זה יותר שווה אם אתה מסתכל על זה מהפן הכלכלי (כבר הבנתי שאתה לא רוטשילד, זה בסדר).
רק שזה גם לקח יותר זמן וגם השינוי שהייתי מעביר להם בסדנה קבוצתית היה עוצמתי יותר. ואני כל כך, אבל כל כך בטוח שאתה לא תצליח ב-4 הדרכות להגיע למה שאני מגיע איתם בהדרכה אחת. כי אין לך נסיון הדרכה בתחום. גם כשאני הייתי מדריך בהתחלה (ב-100 שקל), הייתי מעביר מלא תאוריה, מסביר להם איך עושים את זה ואפילו מדגים כמה פעמים, ואחר כך מתפלא למה אחרי כמה חודשים הם עוד לא זיינו איזה 2-3 כוסיות? הרי הדגמתי! הרי גרמתי להם לנסות! נו, מה הבעיה?!
זה לא עובד ככה.
אתה יכול להגיד כאן מה שתרצה, אבל רואים מתי לבן אדם אין נסיון הדרכה.
אתה לא דיברת על פחדים, לא דיברת על איך להשריש בהם מידע, איך לגרום להם לשלוף את זה על אוטומט, אין לך מושג איך באמת לייצר אצלהם פריצת דרך בתוך הראש ולגרום להם לצאת מגבולות "המיינד" שלהם. "סדנה שמכריחה אותם לצאת"? - להכריח אנשים, זאת בדיוק הדרך! כל הכבוד. מניח שרכשת את המיומנות להשתמש במושגים כאלו אחרי שנים של 0 הדרכות?
נו באמת.
אתה תספר להם מה הם צריכים ומה הם לא צריכים? אני בספק.