מוכר הזמנה לטורנט ליץ' ב 700 נק' להזמנה.
כמובן שמי שקונה מתחייב לא לזייף העלאה ולהעלות כל מה שהוא מוריד (ולנסות לשמור על יחס של מעל 0.6).
מי שמעוניין - לפרטי.
מוכר הזמנה לטורנט ליץ' ב 700 נק' להזמנה.
כמובן שמי שקונה מתחייב לא לזייף העלאה ולהעלות כל מה שהוא מוריד (ולנסות לשמור על יחס של מעל 0.6).
מי שמעוניין - לפרטי.
|
|
מערכת ההזמנות עובדת? ממה שכולם אומרים היא מושבתת..
מערכת ההזמנות עכשיו מושבתת, כלומר- לא יחולקו הזמנות בקרוב. אבל לי יש כרגע יותר מאחת, ואני מעוניין למכור אותן.
שוב- לכל המעוניין - דברו איתי בפרטי. המחיר גמיש (כן, אני מוכן לרדת מתחת ל"מחירון").
גם אם תיהיה לך הזמנה הן תקפות ל24 שעות כל הזמנה אז ככה שאין טעם לקנות.
אם יש לך חשבון למכיה אני מעוניין לקנות אותו.
8.
חל איסור מוחלט להתערב בעסקאות של אחרים על ידי פירסום העסקה שלך אשר מוכרת מוצר המספק את אותם צרכים של המוצר הראשון או את מקור המוצר הנמכר, דבר זה נחשב להריסת עיסקה ויגרור קנסות ואף השעיות, כמו כן כל תגובה שהיא לא הצעת מחיר או שאלה בקשר למוצר [ במילים אחרות ספאם ] יגרור גם כן עונשים.
הזמנה בעצם נותנת לך להירשם לאתר. נכון, ההזמנה תקפה ל 24 שעות מרגע שאני שלחתי אותה. כלומר- יש לך 24 שעות מהרגע שאני שולח הזמנה להירשם לטראקר... אחרי שנרשמת יש לך כבר יוזר משלך.
וגם אם לא הספקת להירשם בטווח הזה של 24 השעות, ההזמנה לא הולכת לפח היא פשוט מתבטלת. דהיינו, אני מקבל אותה בחזרה ושולח אותה אלייך שוב.
אני מציע לך מה שהצעתי שם
יודע מה רוצה 1400 נקודות? תרשם תיצור לי משתמש הצלחת מזל טוב קח 1400 נקודות לא הצלחת תמשיך לנסות.
אני אשמח אם תוכיח לי שטעיתי.