כמה דברים
1. אם אני עושה ספורט ואז אוכל נגידטונה או בשר\עוף
משו עם חלבונים
זה עוזר לשרירים לגדול ולהתפתח?
2.אם אני במכון כושר יש איזשהו מכשיר או משו שיכול לגרום לי נזק בגדילה? ואם כן מהו
כמה דברים
1. אם אני עושה ספורט ואז אוכל נגידטונה או בשר\עוף
משו עם חלבונים
זה עוזר לשרירים לגדול ולהתפתח?
2.אם אני במכון כושר יש איזשהו מכשיר או משו שיכול לגרום לי נזק בגדילה? ואם כן מהו
|
|
1. נכון, תוסיף לזה גם קטניות, דגים מוצרי גבינה וירקות ותקבל אחלה אופציות לתפריט.
2. שום מכשיר לא עושה נזק לגוף שלך כל עוד אתה עושה את התרגילים נכון בשביל זה יש מאמן חדר כושר שיסביר לך כל תרגיל מה לעשות וייתן לך דגשים.
2. אל תרים משקלים גדולים מידי ואל תגזים אף פעם עם כל פעולה, ובעיקר שקשורה לגב שלך
כשאתה על ספסל ומרים משקולות חופשי מהכתף למעלה אתה יכול לדפוק את הגב תזהר עם זה ואני ממליץ לך להמנע מזה.
וכל זה גם תלוי באיזה גיל אתה.. אם אתה מתחת ל16-17 אל תגזים עם המכון ותקבל את העובדה שלא תגדל מהר, גם אם תקח אבקות או חטיפי חלבון יהיה לך קשה לגדול מהר בגלל שאתה עוד צעיר וכמות הטוסטסטרון בגוף שלך יחסית קטנה ובגלל זה תחכה עם הניפוח כי ייקח לך לגדול בצורה משמעותית חצי שנה ואין מה לעשות עם זה.. הכי חשוב אל תפספס אימונים ותתמיד בתזונה וככה תגדל הכי מהר יותר משייקים ואימונים מאסיביים
מה זה עוף מפה, דבר יפה אני לא חברה שלך.
ובוא תגיד לי באיזה מילה מה שאמרתי טעיתי כי זה זהב מה שכתבתי ולמדתי מניסיון של שנים והרבה מאמני חדר כושר והרבה ייעוצים מהמון אנשים.
אז לפני שאתה מזלזל או לא מבין או רוצה להתלהב דבר יפה