נכתב במקור על ידי
-Flame-
קיבלתי מכתב מיחידת האיתור (כנראה) ובוא כתוב שיש לי זימון למסלול סיגמא בתאריך 06/09/12 כנראה זה חלק ממודיעין למה אין לי מושג מזה בכלל.
כתוב לי שם אישור הגעה הוא בגדר חובה, ויש לבצעו לפחות 24 שעות לפני מועד הזימון, ואז כתוב שאי ההגעה יכול לפגוע לי על הסיכויים להתקבל לחיל מודיעין.
עכשיו לשאלות שלי:
א. מה זה סיגמא? מה עושים שם?
ב. אני יכול לא לאשר הגעה? יעני זה חובה? אם אני לא יגיע, זה ישפיע על הסיכויים שלי בחי"ר?
הדפר שלי הוא-60
הקב"א שלי-53
והפרופיל-97
אי הגעה והפגיעה בסיכויים היא לרוב כדי להפחיד אותך(ולמשוך את כולם לתוך המבחנים).
על הסיכויים לחי"ר זה בטוח לא ישפיע.
תכנית סיגמא: לבוגרי מגמת אלקטרוניקה
תכנית המאפשרת לתלמידי י"ב הלומדים במגמת אלקטרוניקה להשתלב בתפקידים טכנולוגיים בחיל, לאחר לימודי י"ג במסלול של עתודה טכנולוגית באחת מארבע מכללות. המסלול מחייב חתימה לקבע, בהתאם לשנות הלימוד.הכשרה: הלימודים נערים במכללת אורט חולון, במכללת מוסינזון הוד השרון, במכללת אורט סינגאלובסקי בתל אביב או במכללת עמית עמל בראשון לציון. חיל המודיעין מלווה ומטפח את הלומדים במהלך שנת הלימודים, כולל העשרות מצד אנשי מילואים ומפקדים. בסיום הלימודים זכאים הבוגרים לתעודות טכנאי מטעם משרד החינוך. לפני השילוב ביחידות עוברים הבוגרים קורס בן מספר שבועות. לאחר השיבוץ ביחידות, עוברים הבוגרים הכשרות מקצועיות ייעודיות נוספות. 80 אחוז משכר הלימוד ממומן על-ידי חיל המודיעין.
*זה לפחות מה שמאקו אומרים.