נכתב במקור על ידי -Rivaldo- מה היה הקרב האחרון של בוקר טי? לא יודע,זכית בנקודה. נכתב במקור על ידי Sex Devil באיזה תכנית אדג התאבק לפני הפרישה? סמאקדאון,לא זכית בנקודה.
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
נכתב במקור על ידי Straight Edge לא יודע,זכית בנקודה. סמאקדאון,לא זכית בנקודה. והקרב לפני אחרון של בוקר טי?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- והקרב לפני אחרון של בוקר טי? תקשיבו אנחנו לא רובוטים! איך אנחנו אמורים לדעת את זה?
נכתב במקור על ידי Straight Edge תקשיבו אנחנו לא רובוטים! איך אנחנו אמורים לדעת את זה? לא קשור, אני זוכר שזה היה רסלמניה ומה היה הקרב האחרון של קארמה?
באיזה קרב היה ההתערבות הראשונה של קארמה בWWE?
וואלה?גוגל?
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- לא קשור, אני זוכר שזה היה רסלמניה ומה היה הקרב האחרון של קארמה? רויאל ראמבל,לא זכית בנקודה. נכתב במקור על ידי cristan באיזה קרב היה ההתערבות הראשונה של קארמה בWWE? נקנסת בנקודה.
נכתב במקור על ידי Straight Edge רויאל ראמבל,לא זכית בנקודה. נקנסת בנקודה. מי המתאבקת שלאחורה ילד בת? ואל תקנוס אולי - כי אמרו את זה יותר מפעם אחת ברAW והיה כתבה באתר של WWE
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- מי המתאבקת שלאחורה ילד בת? ואל תקנוס אולי - כי אמרו את זה יותר מפעם אחת ברAW והיה כתבה באתר של WWE לא קנסתי אותך,קנסתי אותו כי אתם שואלים שאלות שרובוטים לא יכולים לענות עליהם. לא הבנתי את השאלה שלך.
נכתב במקור על ידי Straight Edge לא קנסתי אותך,קנסתי אותו כי אתם שואלים שאלות שרובוטים לא יכולים לענות עליהם. לא הבנתי את השאלה שלך. מי המתאבקת שלאחרונה ילדה ילד/ה
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- מי המתאבקת שלאחרונה ילדה ילד/ה לא יודע,זכית בנקודה.
נכתב במקור על ידי -OmRi- לא יודע,זכית בנקודה. כמה HOF הוצגו ברסלמניה?
מה הקשר,מתי היא התערבה לראשונה בקרב WWE מה כל כך קשה בזה????מי שצופה יודע..:\ מה היה הקרב האחרון של בנואה?
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- כמה HOF הוצגו ברסלמניה? בלי שאלות על מספרים,אני לא יכול לזכור את זה. עכשיו לא תיקנס אבל פעם הבאה כן,תחליף שאלה. נכתב במקור על ידי cristan מה הקשר,מתי היא התערבה לראשונה בקרב WWE מה כל כך קשה בזה????מי שצופה יודע..:\ מה היה הקרב האחרון של בנואה? לא יודע,זכית בנקודה. ------------------------------------------------------------------- שימו לב,הפרסים גדלו ב200 נק' ! הכל עוד פתוח,שווה להשקיע !
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 21-08-2012 בשעה 20:47.
נכתב במקור על ידי -OmRi- בלי שאלות על מספרים,אני לא יכול לזכור את זה. עכשיו לא תיקנס אבל פעם הבאה כן,תחליף שאלה. לא יודע,זכית בנקודה. ------------------------------------------------------------------- שימו לב,הפרסים גדלו ב200 נק' ! הכל עוד פתוח,שווה להשקיע ! באיזה מפעל היה הקרב האחרון של באטיסטה ונגד מי ?
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- באיזה מפעל היה הקרב האחרון של באטיסטה ונגד מי ? עברת על החוקים,תעיין בהם קצת. MMA,לא זכית בנקודה.
חוקי הפורום