הקפצה
לכניסה לאתגר הטריוויה של פורום ספורט כללי לחצו כאן לכניסה לפורום ספורט כללי לחצו כאן
שלחתי,שלח.
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי shine shoxs שלחתי,שלח. קיבלת, תהנה ( :
נכתב במקור על ידי elvadodo13 קיבלת, תהנה ( : יש מצב להנחה בקשר לקנייה הקודמת ?
נכתב במקור על ידי כיפה בוי יש מצב להנחה בקשר לקנייה הקודמת ? בקשר לאיזו קנייה ? אם אתה רוצה לקבל הנחה בגלל הקנייה הקודמת אז לא .. אחי המחיר הוא 10 נק' .. לא פחות ולא יותר .. זו שיטה מוצלחת ביותר.
כמה בערך מרוויחים פה ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- כמה בערך מרוויחים פה ? אני חושב שהמינימום שתצליח להרוויח זה 100K .. אבל אני לא בטוח .. אני הרווחתי פעם 300K ובפעם השנייה 50K ( ובפעם הראשונה של השיטה .. אתה יכול כמה פעמים )
נערך לאחרונה על ידי elvadodo13; 21-08-2012 בשעה 23:15.
נכתב במקור על ידי elvadodo13 אני חושב שהמינימום שתצליח להרוויח זה 100K .. אבל אני לא בטוח .. אני הרווחתי פעם 300K ובפעם השנייה 50K ( ובפעם הראשונה של השיטה .. אתה יכול כמה פעמים ) שלחתי,שלח.
אחי, אם זה הכרטיס הזה שמגרדים ו/או הגלגל מזל הזה זה בכלל לא שיטה, כשנכנסים לפוקר זה ישר מופיע לך מול העיניים.. תגיד לי אם זה זה, אם לא אני אקנה.
+1 על חן
Welcome back Carvajal ♥
מצטרף לחן
נכתב במקור על ידי -Chen- אחי, אם זה הכרטיס הזה שמגרדים ו/או הגלגל מזל הזה זה בכלל לא שיטה, כשנכנסים לפוקר זה ישר מופיע לך מול העיניים..תגיד לי אם זה זה, אם לא אני אקנה. נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt +1 על חן נכתב במקור על ידי -EliAv- מצטרף לחן לא חברים , זו לא השיטה .
נכתב במקור על ידי elvadodo13 לא חברים , זו לא השיטה . שלחתי שלח
נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt שלחתי שלח קיבלת, תהנה
לא משנה..
נערך לאחרונה על ידי Avi Rikan; 22-08-2012 בשעה 01:10.
חוקי הפורום