|
|
לא אחי הנה הוכחה של האפליין שלי:
אשמח אם תרשם דרכי..:פעם הבאה באן אני לא צוחק תפסיקו כבר לעשות את זה פה...![]()
נערך לאחרונה על ידי MichaelItsMe3; 22-08-2012 בשעה 22:05.
דבר איתי בסקייפ : edenasraf15
נירשמתי דרכך...
אח שלי אני לא משחק אותה מומחה ולא קשור לזיק זה ידוע כמה אנשים תמימים הפסידו כסף מאתרים כאלה.
היחידים שמרוויחים זה אלה שמפנים אנשים אלה שנרשמים בסוף נדפקים ואוכלים את הזבל שהשאירו להם הUplineים.
ויש לי ניסיון באתרים האלה, ולא השקעתי כסף רק בזיק לידיעתך... זה הייתה המלצה לחברי הפורום, אל תנסה למשוך אנשים להרשם דרכיך בשביל שאתה תרוויח כסף תגיד תאמת יש בזה סיכון ואין פה שאלה בכלל אז אל תנסה ל"משוך אותם" או לגרות אותם להצטרף.
קודם כל אתה גם עובר על החוקים.
אסור לפרסם פה לינק מפנה זה 1. דבר שני את האשכול שלך פרסמת פה היית צריך לפרסם אותו בהזמנות.
דבר שלישי,edenasraf1 .זה בחור טוב שאני מכיר ואני ממליץ לך תקשיב לי, אל תכנס לזה.
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 22-08-2012 בשעה 21:42.
לא בכל דבר יש סיכון.
ומה הקשר זיק ומומחיות? לא אתה ממש "Pro".. תגיד תודה כי הכסף שאני השקעתי בין היתר זה כסף שאתה ושותפים אחרים שהצרפו לפני הרוויחו. אמרתי גם לפני זיק לאנשים לא להרשם להייפים ולא תמכתי בזה.
בדקתי אינספור פעמים את התוכנית ZEEKREWARDS לפני שנכנסתי ולא היה שום אנדיקציה לגבי השיטה האמיתית שעובדת מאחורי הקלעים, בנוסף אני לא תמכתי בZEEK גם כשהוא היה קיים, בקשתי מהמנהלים להעלים כל נושא שקשור לזיק.
החברה הזו הציגה את עצמה כחברה שמחלקת את הרווחים שלה 50% למופנים, דבר זה לא קרה בפועל, ליתר דיוק רוב הכסף שחולק לשותפים הגיע ממקור אחר לגמרה, משותפים חדשים שהצתרפו, דבר המאפיין פונזי אילולא הייתי יודע שהחברה היא פונזי בחיים לא הייתי נכנס ומשקיע כסף. תאמת לא אכפת לי מההפסד השקעתי יחסית קצת, כי לא רציתי לקחת סיכון גבוה מידי.
אני רק מזהיר אנשים אחרים שהייפים זה דבר מסוכן ושלא ישקיעו בזה זה הכל. תגיד מה שאתה רוצה, ואל תשחק לי אותה פה מומחה.
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 22-08-2012 בשעה 23:09.
זה הייפ , הוא יכול היום לשלם ועוד חודש לשלם או אפילו מחר הוא יפסיק לשלם.. אי אפשר לדעת מה קורה הייפים האלו אתה יכול לבדוק במוניטורים אם הוא אמין.
אפשר לינעול ...
כל דבר חייב להיגמר בריב ?![]()