קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם חושבים על ליונל מסי?
    על ידי ShutDowN בפורום כדורגל
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 18:46
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-04-2007, 22:38
  3. [משחק המצ'אפים] כ. רונאלדו או ליונל מסי?
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 02-12-2006, 15:03
  4. ליונל מסי!!!!!
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 21:19
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 22:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

ליונל מסי- הביוגרפיה

משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ברירת מחדל ליונל מסי- הביוגרפיה

אז ככה, בימים הקרובים אביא לכם את הביוגרפיות (סיפור החיים, ההחתמה בבארסה, סטטיסטיקות וכו') של כל שחקני ברצלונה שאתם תבקשו, כלומר- היום אני בחרתי להביא לכם את מסי, ואתם תכתבו לי פה בתגובות את מי תרצו בימים הבאים

ליונל מסי

איך מתחילים לכתוב ביוגרפיה של מי שעתיד להיות גדול השחקנים בכל הזמנים? נתחיל בציטוט.

"אני מאמין שליאו מגיע מכוכב אחר, כוכב מיוחד. כוכב שאנשים יוצאי דופן, כנרים, אריכטקטים ורופאים נוצרים בו. האנשים הנבחרים" הציטוט של ז'וספ מאריה מינגלה, מהאנשים הבודדים שדחפו בכל כוכם את ליאו מסי להנהלה של ברצלונה, גם בשעת משבר, עליה נרחיב מאוחר יותר.

סיפור הצמיחה של הילד שגדל ברחוב מדינת ישראל ברוסאריו ב-24 ביוני 1987 מוכר פחות או יותר לכולם. מהבוקר החורפי בבית החולים גריבאלדי, דרך הגיחה מאמא סיליה במשקל 3 קילוגרמים ועד לפעם הראשונה בגיל 3, בה העדיף לשחק בכדורגל במקום גולות, והדהים את כולם.

סבתא סיליה ז"ל, לה הוא מקדיש כל שער היום, הייתה הראשונה שלקחה אותו לאימון בגראנדולי (שעה הליכה מהבית), והראשונה שדחפה את הנכד שלה לשחק במקום אחד הילדים שלא הגיע. משם הילד התגלגל למחלקת הנוער של ניואלס, שלא יכלה להרשות לעצמה טיפול של 1,000 דולר בחודש עבור בעיית הגדילה של הילד.

גם סיפור הורמון הגדילה נטחן לא מעט. מעבר לעול הכלכלי שנפל על פאפא חורחה, ראש מחלקה בתאגיד ייצור הפלדה אסינדר ואמא סיליה, מנקה במשרה חלקית ועובדת במפעל מגנטים, על מסי עצמו נגזרו 4 שנים של הזרקות יום יומיות של הורמון הגדילה: "אני תמיד אזכור את הלילות הללו במיטה. להזריק לעצמי בכל רגל. זה לא היה כיף, אבל היה בי רצון עצום להיות כדורגלן, ולא יכולתי לאכזב את הוריי".

מינגלה, האיש שהביא לברצלונה את מארדונה וסטויצ'קוב (בין היתר), מספר על ההבאה של מסי: "המקרה של מסי היה יותר קשה מזה של מארדונה. ראיתי אותו בפעם הראשונה כשהוא היה בן 12. הוא לא היה גדול, פיזית. היו ספקות האם הוא מסוגל להיות שחקן באירופה. כשראיתי אותו באמת, נגלה בפני אור. הוא היה מאוד דומה למארדונה. רגל שמאל, מספר 10, אותה מנטליות. היו לו אפשריות, אבל היו גם סיכונים".

אנשים בהנהלה לא היו נלהבים מדי. הם אמרו שיקח 10-12 שנים עד שיראו פירות להשקעה שלהם. הייתי כל כך נחוש ששילמתי על הכרטיס טיסה של האבא והבן ושיכנתי אותם בפלאזה, על פלאסה אפסניה. באימונים כולם ראו מה יש לו, אבל היו שבועות של דיונים בגלל שחלק מהדירקטורים בהנהלה חשבו שהוא קטן מדי. חלק אהבו אותו, אבל אף אחד לא יכל לקבל החלטה".

"התקשרתי לצ'ארלי רשאק, מי שהיה חברי במשך שנים, והיה יועץ בהנהלה לנשיא גספארט. צ'ארלי הכין משחק אימון מחוץ למיני אסטאדי, על מגרש שטוח וסינתטי. הילד שיחק מול ילדים גדולים ממנו ב 3 ו-4 שנים ועדיין זרח מעל כולם. רק עיוור יכל לפספס את זה".

צ'ארלי גם ראה את מה שאחרים פחדו להתחייב עליו. אבל הדברים התארכו כל כך שהסבלנות של חורחה עמדה לפקוע. סביר להניח שאם הם היו חוזרים באותו כריסמס לארגנטינה, לא היינו שומעים על ליאו מסי בברצלונה. אז הלכנו למועדון הטניס פומפיה בהר היהודים, איפה שהייתי נשיא, וצ'ארלי שלף את המפית הידועה ורשם: "ב-14 בדצמבר 2000 ובנוכחות מיסטר מינגלה, הוראסיו גגיולי (נציג המשפחה), אני, צ'ארלי רשאק, מזכיר טכני בפוטבול קלוב ברסלונה, מנצל את הסמכות שלי, למרות שיש אנשים שדעתם חלוקה, להתחייב להחתים את ליאו מסי כל עוד כולם עומדים בהתחייבויות שלהם". האבא קיבל עבודה בשכר במחלקת הנוער של המועדון (בערך 42,000 יורו בשנה), הילד יחכה עד מרץ 2001 לחוזה נוער.

דמות מפתח נוספת שמנעה משבר הייתה ז'ואן לאקואבה, דירקטור בהנהלה שמאס בבירוקרטיה של המועדון כלפי הורמון הגדילה ומימן את הטיפולים מכספו האישי.

"המפית שצ'ארלי החתים את הילד ואביו כמובן לא הייתה חוקית מבחינה משפטית וחורחה הגיע אליי באותו אחר צהריים. לא יכולתי לנפק לו מסמך של המועדון כי צריך אישור של כל החונטה, אבל העברתי את כל תוכן המפית לדף רשמי של המועדון ומשם הלכתי לישיבת דירקטוריון. שם חלק תמכו, אבל חלק טענו שילד בן 13 בגודל כזה מתאים יותר לכדורגל אולמות. חלק אפילו צחקו ואמרו שהוא מתאים לכדורגל שולחן".

"ההצעה שהונחה על השולחן אמרה שאנחנו הולכים לשלם לילד הזה יותר מאשר שילמנו אי פעם לילד בשלב הזה של הקריירה, אבל בסופו של דבר ההחלטה התקבלה והוא הוחתם".

"ז'וספ בורל מהצוות הרפואי של המועדון סיפר לי על הטיפול ההורמונלי והמליץ שנתחיל באותו יום. שילמתי 152,000 פזטות מכספי שלי. כיוון שהשחקן טרם היה שחקן ברצלונה רשמית, לא יכלתי להשתמש בכספים של המועדון. כשהילד שיחק בפעם הראשונה עבור הבוגרים מול אספניול, הרגשתי שקיבלתי את התמורה שלי בחזרה".
    הפעולות שעשו רשאק, לקואבה ומינגלה שיכנעו את חורחה מסי שברצלונה היא המועדון הראוי עבור בנו. שלושת אלה, בנוסף לעוד שניים נוספים, הם היחידים שיכולים להשען על הכיסא בקאמפ נואו ולהתרווח בשעה שליאו מסי משכתב את דפי היסטוריית הכדורגל.

"הוא בהחלט ביישן. כשהוא הגיע לפה בפעם הראשונה וביקרתי את המשפחה במלון, הוא היה מבוהל ורצה לחזור לארגנטינה. מה ששינה את ההתנהגות שלו היו החברים שלו במחלקת הנוער, שטיפחו את האגו שלו בצורה טובה מאוד. בסופו של דבר אם היית אומר לו בצחוק שנחזיר אותו לארגנטינה, הוא סירב גם לעלות למטרו. מחשש שזה יקח אותו לשדה התעופה. זה לא יפתיע אותי אם יעשו עליו סרט. יש פה סיפור אנושי מרתק".

"לא ידעתי שהוא יהיה השחקן הכי טוב בעולם. חשבתי שאנחנו מטפחים שחקן לקבוצה הראשונה. בין גיל 12 ל-18 מתרחשים הרבה דברים. אתה מקבל עילוים שהופכים להיות בני נוער חסרי סובלנות שמפוצצים משחקים בגלל שהחליפו אותם".

"השלטון של גספארט היה זרוע בכישלונות, אבל כלל גם סיפור הצלחה אחד וקטן, שישנה את ההיסטוריה של המועדון".

מסי התלגל לקבוצת הנוער שכללה את ססק פברגאס, ג'רארד פיקה, ויקטור ואסקס, ויקטור סאנצ'ס ומארק ואליינטה. קבוצה שלא הפסידה והניצחון היה עניין של חדשות לבקרים. זה לא היה קל מבחינה חברתית. פיקה נזכר שצחק עליו שראה אותו בחדר ההלבשה: "הוא היה נראה כמו אחי הקטן" ופברגאס עצמו היה בטוח שמסי "אילם". אבל ברגע שהוא נגע בכדור כולם הפכו למשרתים שלו. כולם חוץ מויקטור ואסקס, שלפי פיקה, הוא ומסי התחרו בין שניהם מי יכבוש יותר, ומרבית הזמן הכדור התחלק ביניהם. אבל בעוד שואסקס נכנע לבעיטות ופיצוצים, מסי סירב. "משהו עמוק באישיות שלי מאפשר לקבל את כל המכות האלה ולהמשיך לקום והמשיך לנסות לשחק. בתחילת המשחק, כשאתה לא מחומם, זה כואב יותר. אבל בהמשך זה כבר לא מזיז לי".

מסי וססק

חלק מההצלחה בטיפול בגדילה של מסי נעוץ בד"ר בורול. הורמון הגדילה פגע בהתחזקות שלו ובסיבולת. לכן הורדנו את המינון של ההורמון והחלפנו את זה בתוספי תזונה ובדיאטה אחרת. לשמחתי זה עזר. לקח לזה זמן להשפיע, אבל זה עזר".

מינגלה נזכר באובססיה של ליאו לכדורגל: "בזמן שהוא הגיע, הזמנתי אותו ואת אביו לארוחה בגינה שלי עם ריקלמה ותיאגו מוטה. הוא הסתכל עליהם כאילו הם אלים. הוא משוגע על כדורגל. הוא רק חושב על לקחת את הכדור ולשחק. מרכז החיים שלו. הוא לא האדם בשביל מועדונים וחיי חברה. הכל מרוכז בכדורגל ואיך לשחק טוב יותר".

הבכורה הלא רשמית של ה"פולגה" (או פולגיטה - פרעוש קטן) כפי שקראו לו האחים רודריגו ומתיאס, הגיעה בנובמבר 2003. פרה גרטאקוס, מאמן בארסה ב' מספר: "כל שבוע עשינו ישיבת צוות וכל שבוע נידנדתי לפרנק (רייקארד) על הילד הזה שצריך להתאמן עם רונאלדיניו ודקו, ולא עם בארסה ב'. בסופו של דבר הוא בחר בו בסגל שיחנוך את האיצטדיון של פורטו. מסי היה בן 17 שנים, 4 חודשים ו-23 ימים. הוא בא אחרי שלושער בקבוצת המילואים ונכנס רבע שעה לסיום בהם ייצר 3 מצבים לשער. יממה למחרת פרנק התקשר אליי ואמר שאני צודק והילד הזה הולך להתאמן עם הקבוצה הראשונה במהלך השבוע ושאני אקבל אותו בסופי השבוע".

במהלך 16 חודשים ליאו מסי עבר 5 קטגוריות עד ההגעה שלו לקבוצה הראשונה. אופיו הביישן היה יכול להפריע לו בקליטה בחדר ההלבשה, אבל הברזילאים, דקו, סילביניו, בלאטי ובמיוחד רונאלדיניו בירכו אותו והגנו עליו. מסי נזכר: "רוני היה סופר חשוב עבורי. הייתי מאוד צעיר שהגעתי לחדר ההלבשה אבל הוא הראשון שצעד קדימה והדריך אותי. הוא הוביל קו אחד וכולם בלי יוצא מן הכלל, יישרו קו איתו. יכולתי לפגוש סוג אחר של שחקנים, אני מרגיש מאוד בר מזל".

"הם הושיבו אותי איתם בשולחן הברזילאי בארוחות ונשבעו שאני הארגנטיאני היחיד שהם יכניסו לשם. יותר מלנסות לחקות את רונאלדיניו בצורת המשחק, אני לוקח ממנו את האושר בלשחק. לשחק כדורגל תמיד אומר כיף וזה מה שמניע אותי לעשות את מה שאני עושה".

רונאלדיניו מספר: "הבכורה שלי הייתה בערך באותו גיל שלו ואני יודע כמה זה קשה לעשות את הדרך שלך למעלה בין חדר של שחקנים בוגרים ולהיות הילד המוכשר שכולם מסתכלים עליו. כדי לקחת את הלחץ ממנו, התייחסתי אליו כמו אחי הקטן, התבדחנו ביחד וניסיתי לגרום לו להרגיש הכי טבעי שיש".

את שער הבכורה של מסי כולנו זוכרים, הנה מה שיש לגאון הקטן לספר: "ההקפצה הראשונה שלי נפסלה בטענה לא מוצדקת לנבדל. השוער של אלבסטה, ראול ואלבואנה ליטף אותי בראש ואמר 'בשנה הבאה'. עברו שתי דקות, ג'יו חטף את הכדור ומסר לדקו שמסר אליי, השתלטתי על הכדור וראיתי את רוני מאחורה. מסרתי לו וידעתי שאני אקבל את הכדור בדיוק לפוזיציה להקפיץ וכך עשיתי. זה היה מוזר. שמעתי 80 אלף איש קוראים בשמי אבל הכל היה חשוך. אני לא יודע אם התעלפתי או שזה פשוט פרץ ההתרגשות עבור שער ראשון שלי בקאמפ נואו, אבל לא ראיתי כלום".

כמעט 8 שנים עברו מאז הבכורה ההיא, ושמו של ליאו מסי, עדיין לא בשיאו אפילו - כבר חקוק עמוק בהיסטוריה של ברצלונה, גם מבחינת תארים קבוצתיים, גם מבחינת תארים ושיאים אישיים. כשיגיע לסיום המירוץ הספורטיבי שלו, נשלים גם את החלק השני בביוגרפיה שלו. כל מה שיש כרגע לעשות, זה לשבת בנוחות בכיסא ולהנות מזוג הרגליים הכי מוכשרות שדרכו אי פעם בקאמפ נואו.

סטטיסטיקות :

2004/2005: משחקים-2 | שערים-1 | בישולים-0
    2006\2005: משחקים-25 | שערים-8 | בישולים-4
    2007\2006: משחקים-36 | שערים-17 | בישולים-3
    2008\2007: משחקים-40 | שערים-16 | בישולים-13
    2009\2008: משחקים-51 | שערים-38 | בישולים-18
    2010\2009: משחקים-53 | שערים-47 | בישולים-11
    2011\2010: משחקים-55 | שערים-53 | בישולים-24
    2012\2011: משחקים-60 | שערים-73 | בישולים-29

קרדיטים :

בארסה מאניה
    ספורט-אנטר

נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 14-09-2012 בשעה 13:45.

ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Awesοme
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

כל הכבוד,מושקע !
    רק לקחת מידע מהמקורות שלך או שהעתקת ?

משתמש מתחיל האוואטר של limonada
    שם פרטי
    לימונדה
    לייקים
    11
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    ..................

לדעתי , השחקן הכי טוב בהיסטוריה של המשחק .
    מושקע ויפה , תודה על הפרסום

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי limonada צפיה בהודעה
    לדעתי , השחקן הכי טוב בהיסטוריה של המשחק .
    מושקע ויפה , תודה על הפרסום
    עם כל הכבוד למה שהוא יודע לעשות, הוא לא ישתווה להישגים של רונאלדו הבריזלאי, הוא שחקן טוב, הוא באמת כבר עכשיו חלק מספרי ההיסטוריה אבל לא הכי טוב.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתחיל האוואטר של limonada
    שם פרטי
    לימונדה
    לייקים
    11
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    ..................

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    עם כל הכבוד למה שהוא יודע לעשות, הוא לא ישתווה להישגים של רונאלדו הבריזלאי, הוא שחקן טוב, הוא באמת כבר עכשיו חלק מספרי ההיסטוריה אבל לא הכי טוב.
    זאת דעתי אחי , ודעת אבא שלי שראה את שניהם . ואתה לא יכול להגיד כלום על אובייקטיביות , כי אני אוהד ריאל .

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי limonada צפיה בהודעה
    זאת דעתי אחי , ודעת אבא שלי שראה את שניהם . ואתה לא יכול להגיד כלום על אובייקטיביות , כי אני אוהד ריאל .
    בגיל 17 הוא כבר היה בנבחרת ברזיל הבוגרת.
    בגיל 18 עבר לאיידהובן והבקיע 42 שערים ב 46 משחקים (מלך השערים שנתיים ברציפות שם), אח"כ הוא עבר לבארסה והבקיע 34 שערים ב 37 משחקים וזכה באותה השנה בתארים: מלך השערים (שנה שלישית ברציפות) , גביע אירופה למחזיקות גביע, נעל הזהב האירופית, שחקן הצעיר הטוב אירופה, כדורגלן השנה באירופה וכדורגלן השנה בעולם (חלק מהתארים כאלו אפילו מסי לא השיג בגיל הזה אלא בגיל מאוחר יותר) - וכל זה בשנה אחת בבארסה בגיל 20, מסי אגב, בגיל הזה הבקיע 16 שערים בכל המסגרות...
    אחרי שנה בבארסה הוא נמכר לאינטר ושם הבקיע 25 והוליך אותם לגביע אופ"א, ולקח שוב את התואר כדורגלן השנה - וזה בגיל 21.

הוא נפצע ל 22 חודשים והמשחק החזרה שלו נפצע שוב - הרופאים אמרו שהוא לא ישחק עוד, וזה היה כשהוא היה סה"כ בן 24!
    אפשר רק לחשוב לאילו השישגים הוא היה מגיע לולא הפציעה הזו.
    כמו גדול הוא חזר וכשהוא חזר הוא עשה את זה בסטייל עם זכייה במונדיאל ומלכות השערים במונדיאל (2002) עם 8 כיבושים כאשר 2 מהם בגמר.

ועוד ועוד ועוד..

לסיכום:
    מלך שערים בשלוש ליגות שונות (4 קבוצות שונות) , לקח את התואר כדרגלן השנה ב 3 קבוצות שונות (גם בקורנטיאס).
    הוא היה ב 4 מונדיאלים: 1994 (ברזיל זכתה), 1998 (הפסידה בגמר), 2002 (זכייה+מלך השערים), 2006 (רבע גמר).

לטעמי מסי בחיים לא יגיע למה שרונאלדו היה, אני בספק אם הוא יספיק לשחק ב 4 מונדיאלים ובטח ובטח להגיע להישגים שרונאלדו הגיע אליהם (2 זכיות, גמר ורבע), אם ארגנטינה בכלל עוברת את חצי הגמר מבחינתם זה הישג...

ואתה יודע, שחקן נמדד במגרש של הגדולים - לא במשחק עם ילדים בארגז החול הספרדי...

שלא תבין אותי לא נכון - יכול להיות שבעתיד אני בהחלט אחשוב שמסי גדול מרונאלדו - אבל בשביל זה הוא צריך להוכיח לי.

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

זידאן , מראדונה , רונאלדיניו , ורונאלדו הברזילאי לדעתי יותר טובים ממנו
    הוא שחקן ענק , מוכשר ברמות על
    אבל לא הכי טוב בהיסטוריה

Welcome back Carvajal

משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ציטוט נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צפיה בהודעה
    אבל לא הכי טוב בהיסטוריה
    תראו,
    שניכם צודקים, בינתיים הם היו יותר טובים ממסי(נכון לעכשיו, כי מסי רק בן 25, ויש לו עוד הרבה שנים טובות להמשיך לשבור שיאים), ומסי היה עד עכשיו רק בבוגרים של ברצלונה (בנתיים החוזה עד 2016), והם היו בכמה וכמה מועדונים, ושברו בהם כמה שיאים. וחס וחלילה, אני לא מזלזל באף אחד מהם (במיוחד שאבא שלי גדל על השחקנים האלו), הם אגדות כדורגל אחד אחד (שחכתם גם את פלה שהיה שחקן ענק), שחקנים אדירים שכבשו בלי הפסקה וזכו לתהילה היסטרית.

אבל בכל זאת... בליאו יש משהו שאנחנו אוהבים (ואתם חייבים להסכים איתי), משהו שאנחנו מתחברים אליו..אולי ביישנות, החיוך הכובש, הילדות הלא קלה (פה) שהוא עבר, התמימות שלו, המשחק הפשוט שלו- בניגוד לרונאלדו, ליאו לא עושה תרגילים מיותרים, לא כל הזמן מחפש את הפוזה הזאתי, שכולם יסתכלו עליו. ליאו הוא סוג של "איש משפחה", שגם עם כל הפרסום, הוא עדיין כל הזמן מדבר על אמא ואבא שלו, ועל סבתא שלו ז"ל, ועל רודריגו ומתיאס, אחיו הבוגרים. למי שזוכר גם, היו כמה גולים בעונות האחרונות שמסי רץ לקהל לחבק את אמא שלו.

לסיכום, אף פעם לא יהיה אפשר לעשות את ההשוואה הזאתי, של מי יותר טוב, כי לכל אחד יש סגנון משחק אחר, סטטיסטיקות שונות, כל אחד היה בקבוצות שונות וכו'.
    ובמיוחד שכל אוהד כדורגל חושב משהו אחר, לא בהכרח לפי הקבוצה שהוא אוהד, לדוגמא, אני מכיר כמה אוהדי ריאל מדריד שאומרים שמסי הכי טוב בכל הזמנים, והוא הכי טוב בעולם.

ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    677
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    "Fear can hold you prisoner. Hope can set you free.‎"

שלא תבין אותי לא נכון - יכול להיות שבעתיד אני בהחלט אחשוב שמסי גדול מרונאלדו - אבל בשביל זה הוא צריך להוכיח לי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צפיה בהודעה
    אבל לא הכי טוב בהיסטוריה
    לפי דעתי מסי בשישייה הטובה בהיסטוריה

Mes
    Que Un Club

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי shine shoxs צפיה בהודעה
    לפי דעתי מסי בשישייה הטובה בהיסטוריה
    איפשהו בטופ 10..

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי Messi_King צפיה בהודעה
    תראו,
    שניכם צודקים, בינתיים הם היו יותר טובים ממסי(נכון לעכשיו, כי מסי רק בן 25, ויש לו עוד הרבה שנים טובות להמשיך לשבור שיאים), ומסי היה עד עכשיו רק בבוגרים של ברצלונה (בנתיים החוזה עד 2016), והם היו בכמה וכמה מועדונים, ושברו בהם כמה שיאים. וחס וחלילה, אני לא מזלזל באף אחד מהם (במיוחד שאבא שלי גדל על השחקנים האלו), הם אגדות כדורגל אחד אחד (שחכתם גם את פלה שהיה שחקן ענק), שחקנים אדירים שכבשו בלי הפסקה וזכו לתהילה היסטרית.

אבל בכל זאת... בליאו יש משהו שאנחנו אוהבים (ואתם חייבים להסכים איתי), משהו שאנחנו מתחברים אליו..אולי ביישנות, החיוך הכובש, הילדות הלא קלה (פה) שהוא עבר, התמימות שלו, המשחק הפשוט שלו- בניגוד לרונאלדו, ליאו לא עושה תרגילים מיותרים, לא כל הזמן מחפש את הפוזה הזאתי, שכולם יסתכלו עליו. ליאו הוא סוג של "איש משפחה", שגם עם כל הפרסום, הוא עדיין כל הזמן מדבר על אמא ואבא שלו, ועל סבתא שלו ז"ל, ועל רודריגו ומתיאס, אחיו הבוגרים. למי שזוכר גם, היו כמה גולים בעונות האחרונות שמסי רץ לקהל לחבק את אמא שלו.

לסיכום, אף פעם לא יהיה אפשר לעשות את ההשוואה הזאתי, של מי יותר טוב, כי לכל אחד יש סגנון משחק אחר, סטטיסטיקות שונות, כל אחד היה בקבוצות שונות וכו'.
    ובמיוחד שכל אוהד כדורגל חושב משהו אחר, לא בהכרח לפי הקבוצה שהוא אוהד, לדוגמא, אני מכיר כמה אוהדי ריאל מדריד שאומרים שמסי הכי טוב בכל הזמנים, והוא הכי טוב בעולם.
    אז ?
    יש לי 3 חברים שאוהדים ברצלונה , וכולם אומרים שרונאלדו יותר טוב ...
    ורגע לא הבנתי
    אני צריך לאהוב את לאו מסי בגלל שהוא מזכיר את המשפחה שלו ?
    או בגלל שהוא צנוע ?
    אני אוהב שחקן לפי איך שהוא משחק
    ואני מת על איך שרונאלדו משחק
    תראה לי גול אחד של מסי , שמביא פצצה מ30 מטר לתוך החיבורים .. ?
    לרונאלדו יש את הסטייל של התרגילים והבעיטות מרחוק , ולמסי יש את הדריבלינג והקשתות
    כל אחד מתחבר למשהו אחר

Welcome back Carvajal

שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

איפשהו בטופ 10..
    זה שאתה מקנא במסי על זה שמתי שהוא לא משחק כדורגל הוא במסיבות סקס זה לא סיבה לשנוא אותו..

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -OmRi- צפיה בהודעה
    זה שאתה מקנא במסי על זה שמתי שהוא לא משחק כדורגל הוא במסיבות סקס זה לא סיבה לשנוא אותו..
    מה הקשר? יש מלא שחקנים שגדולים ממנו? כמו מלאדיני, בארזי, רונאלדו הברזילאי, פלה, רונאלדיניו ועוד, הוא שחקן מאוד טוב, אבל לא הכי טוב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Messi_King צפיה בהודעה
    תראו,

ד"א, הכנסתי את הסיקור ללינקיה..

שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

מה הקשר? יש מלא שחקנים שגדולים ממנו? כמו מלאדיני, בארזי, רונאלדו הברזילאי, פלה, רונאלדיניו ועוד, הוא שחקן מאוד טוב, אבל לא הכי טוב.

ד"א, הכנסתי את הסיקור ללינקיה..
    אני יודע שיש לך חוש הומור,תשתמש בו קצת

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

יצא לי לקרוא את ביוגרפיה ומאוד נהנתי, מסי הוא פנומן בעליל ומוכשר מאוד ואין עוד הרבה כמוהו אבל כמו שחבריי אמרו יש כ"כ הרבה שלדעתי הצליחו לכבוש אנשים והרשימו, אפשר לומר יותר ממסי ולשמחתי יצא לי לראות כמעט את כולם חוץ ממראדונה ואת זידאן כמעט בסוף הקריירה. רונאלדו הברזילאי ורונאלדיניו שתי כוכבי הילדות שלי, במקום שכוכבי הילדות שלי יהיו עודד מנשה וטל מוסרי, שתי הברזילאים המוכשרים האלה היו הכוכבים והם היו צמד נהדר בברזיל והם אלה שנתנו את מהות השם "סמבה", המטרה הבאה שמסי צריך לטפס אליה הוא להיות שיאן השערים של בארסה והוא מסוגל לעשות את זה בעונה אחת.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect