חבר שלי עורך סירטונים הוא מה זה טוב הרבה אומרים שהוא תותך בזה!
ויש לו 200 + צפיות באיזה 6 סירטונים
האם הוא יוכל להשים פרסומות על הסירטונים וכך להרוויח כסף דרך Adsense או דרך יוטיוב לא יודע פרטנר או משהו
חבר שלי עורך סירטונים הוא מה זה טוב הרבה אומרים שהוא תותך בזה!
ויש לו 200 + צפיות באיזה 6 סירטונים
האם הוא יוכל להשים פרסומות על הסירטונים וכך להרוויח כסף דרך Adsense או דרך יוטיוב לא יודע פרטנר או משהו
---צטטו אותי למענה מהיר!---
|
|
רגע מקבלים כסף מפרסומות בגוגל
למה כי לי יש סרטון עם 6 אלף ואין לי רווח על הפרסומות...
זה לא עובד ככה צריך להיות פרטנר של יוטיוב ושהסרטונים היו ריקים מכל תוכן שיש עליו זכויות יוצרים אפילו אם ש שיר ברקע שהוא לא של יוצר הסירטון אז הם לא ייתנו לשים פרסומות והפרסומות ביוטיוב הם הסרטונים של הפרסומות שיש לפעמים לפני סרטונים צריך דבר ראשון בגדרות חשבון שלכם לבחור באפשרות שאתם רוצים לשים פרסומות ואז אם יוטיוב יחליטו שאתם מספיק טובים אז הם כבר ישימו
שטויות לא צריך להיות שום פרטנר, שהבן אדם יעשה כמה סרטונים בלי שום דבר שהוא לא עם קופירייט שלו יוטיוב יפנה אוטומטית למשתמש ויגיד לו שיש לו אפשרות לעשות כסף ואז תוכל לעשות מונוטריז לסרטונים שלך, משמע תשים עליהם פרסומות. זה כסף קטן אם אתה מתכנן לשים 5-6 סרטונים ולעוזב את זה ועדיף לא להשקיע.
להיות פרטנר עם יוטיוב זה עבודה לא קלה, תצטרך להעלות חומרים עצמאיים בקביעות. לכן, אני אמליץ על יוטיוב - אדסנס.
אוקיי ענו לך די טוב אבל בוא אני יסביר לך בצורה יותר מובנת כי שינו מאוד .
הפרטאנר יוכל לגרום לך להרוויח יותר כסף,עיצוב רציני,כפתורים ובכללי התייחסו לערוץ שלך ברצינות.
והדבר הכי חשוב שאתה יכול לעלות סרטונים ולהרוויח עליהם כסף אם אתה דרך רשת.
נגיד אתה מפרסם סרטון של Call of duty ושם בו פרסומות זה לא חוקי ואסור ואם יגלו את זה יבטלו לך את החשבון ADSENSE ויש מצב שימחקו לך את הערוץ.
הפרטנר הכי מומלץ לדעתי הוא מTGN או מfullscreen.הדרישות בו הם :
500 סאבים .
1000 צפיות ביום ממוצעות/50,000-100,000 צפיות ערוץ בכללי.
אבל בינתיים אין לך את הדרישות אז אתה צריך לעשות כמה דברים :
לפתוח חשבון adsense
לבדוק שהסרטונים שלך לא עוברים זכוית יוצרים.
לחכות שיאשרו לך מונטיזציה .
ברגע שמאשרים יהיה לך אפשרות מונטיזציה בכל סרטון ואתה בוחר איזה פרסומות לשים .
אבל -
יש לי ערוץ כ17 אלף צפיות בכ10 סרטונים ורק US $3.36
אתה צריך לפחות 1000 צפיות בסרטון כדי לעשות רווח מניסיון.
תנסה לקדם את הערוץ שלך קצת.לא רק לפרסם בפורומים וכאלה.
ליצור לייקים או דיסלקיים- שניהם מייצרים לך צפיות .אני ממליץ שתשתמש בLIKE2WATCH זה מאוד יקדם לך את הערוץ בהתחלה
תוסיף אדסנס לסרטונים שלך, במידה והם הציעו![]()