קרדיט לאתר אחר.

1. שחקן שפועל מרחוק , זה יתרון גדול על שחקים מקרוב ולפעמים אתם תיתנו את המכה האחרונה .

2. שחק של AP אומר שבסיס החיים שלך גדול יותר משחק שהוא AD לרוב , כי אתה קונה את החפץ
Rylai's Scepter.

3. לפי דעת של הרבה אנשים זה שחק מעוד קבוצתי , יש לו סטנים משטוב יכול לעשות 2 סטנים בכמה שניות , הR חזק מאוד
שטח הפגיעה שלו די גדול וגם זה
תוקף בצורה רנדומלית כל חצי שניה מישהוא אחד בסערה
עד 12 פעמים כל בן אדם מקסימום 3 פעמים
.

4. לפי דעתי זה שחק די קל (אבל כל אחד הדעה שלו D: )

חסרונות :

1.כמו רוב השחקנים מרחוק הוא עולה 6300 , הרבה אנשים לא יכולים לחסוך כזה סכום כי יש הרבה שחקנים וסדר העדיפיות שאותם אנשים שונה משל אחרים (אבל למי שיש חברים , אימא ואבא נחמדים , יכול להרשות לעצמו).

2.זה אחד הדברים שגורים לאנשים לקנות שחקנים אחרים , להתחיל אם קצת חיים זה לא מי יודע מה קל , כי זה אומר
שהסכיו של הריגה הראישונה שלך נמוך יותר אבל הסכיו למוות הראישון שלך גדול יותר .

3. כפי שאתם מבינים זה שחקן שעולה לא קצת , אבל אם כל זה על תשכחו את הרונות (אבנים)
בהמשך המדריך האתם תיבנו למה הרונות שלו יקרות .

אוקי אחרי כל היתרונות והחסרונות הגיעה הזמן לתת למדריך לכל הדרכים הכי טובות לנצח כל יריב שעומד בדרך שלכם .

מדריך סקילים :

Mark of the Storm : זה בעצם הPassive של Kennen , כל פגיעה שתעשו אם אחד הסקילים שלכם בminions
או באחד הגיבורים יופעיה מעלו נקודה זוהרת שזה מעצם מסמן לכם על Mots , כאשר אתם פוגעים אם הסקיל השלישי
הגיבור או ה- minions יקבלו סטן למשך לשניה אחת . (אין מקבלות בכמות הגיבורים או ה- minions איפלו כולם ביחד ).

Thundering Shuriken : סקיל הQ של Kennen , זהו סקיל שניקרא SkillShot כדי לפעיל אותו אתם לוחצים על מקש הQ
מופיע לכם אזור מסיום שיש לו מקבלה מסיומת ואתם מחליטים לאן אתם רוצים לזרוק את הכוכב נינגה שלכם .
Cost: 65/60/55/50/45 Energy
Cooldown: 7/6/5/4/3
Damage: 75/115/155/195/235
Ability Power Ratio: +.66

במקרה של פגיעה תקבלו נקודת Mots .
זהו שחושב להיות איתו הכי טובים אם Kennen כי אתם עושים הרבה DMG , ונקודת Mots אחת בכל פגיעה !

Electrical Surge : סקיל הW של Kennen , הסקיל הזה מופעל לכם רק לאחר שיש לכם נקודת Mots אחת או יותר ,
כאשר אתם לוחצים על הW הגיבור Kennen שולח ברקים על הגיבורים או הminions ומוריד נזק די משמעותי ובנוסף מוסיף עוד נקודה לMots שלכם .
Cost: 45/45/45/45/45 Energy
Cooldown: 14/12/10/8/6
Active Damage: 65/95/125/155/185
Active Ability Power Ratio: +.55

סקיל טוב מאוד , שתחילו להשתמש גם בריצה של Kennen אתם תראו איזה FARM טוב אתם עושים על הminions
וגם זה עושה Dmg לא רע בכלל. ובנוסף מוסיף עוד נקודה לMots שלכם .

Lightning Rush : סקיל הE שלכם , בלחיצה על הE וKennen אוף לכדור ברק
כאשר אותם עוברים על אחד היריבים שלכם אתם מקבלים אלו נקודת Mots אחת , בזמן הסקיל אין אפשרות לפגוע בכם
(יש כאלו שיכולים )
אבל אפשר לעשות לכם סטנים (לא כולם ) וגם Slow (גם לא כולם) .
הסקיל נגמר בסופו של דבר ואתם תחזרו למצב הרגיל שלכם!

Cost: 100/100/100/100/100 Energy
Cooldown: 10/9/8/7/6
Damage: 85/125/165/205/245
Ability Power Ratio: +.55
Speed Increase Duration: Approximately 3 seconds at all ranks

זה הסקיל שיעזור לכם בלתפוס אנשים , הוא יעזור לכם בFarm אתם זה עושה DMG .
זה סקיל שאתם אולכים לאהוב כי תברחו מאנשים אם 5 HP חח.
(לפעמים לא , זה כבר השליטה שלכם בברק).

Slicing Maelstrom : סקיל הR שלכם , מה שקורה ש- kennne מזמן סערה המתקיפה בצורה Random בעזרת כוח הקסםCost: 40/40/40 Energy
Cooldown: 120/120/120
Damage: 80/145/210 per bolt
Ability Power Ratio: +.4
Number of Bolts: 6/10/15

אוקי חושב מאוד לדעת שלא כדי להשתמש בסקיל הזה בשביל מניאונס בגלל הcooldown , זה סקיל ממש מעולה!
לTeam fights בגלל שזה מתקיף את רוב האנשים במעגל (בדרך כלל פוגע בכולם בצורה משמעותית) , במיקרא שלכל הקבוצה היריבה יש 2 mots , ופחות משלוש קביות חיים אפשר להגיד שאם מתיים במעגל ואם לא אתם הורגים אותו בעזרת שאשר הסקילים!!
אני מצליח ללעשות Panta לפעמים , אתם גם יכולים לעזור לקבוצה שלכם בזה שתיכנסו בקבוצה היריבה שיש לאם שתי mots
בזכות האולטי כולם יקבלו סטאן ותוכלו לנצח בfights.

Summoner skills :

Ghost או Exhaust: אני מעדיף ghost זה מציל חיים , לפעמים צריך לרוץ לקבוצה שלכה ולעזור לה , וגם תמיד משהוא אחד לפחות בקבוצה לוקח Exhaust אבל אם אתם רואים שאין אז חובה לקחת .

Ignite : לפי דעתי סקיל חובה בגלל האולטי של kennen וגם בגלל הסטן , ואם אתם משלבים את זה במהירות אם הריצה זה
יכול לסיים את גיבור שנגדכם בכמה שניות .

הcombo של הסקיילים :
ו

או

ו

לפי דעתי לא צריך לשלב בין Ignite וExhaust לKennen מניסיון .

בניית הסקילים :
לאחר שאני איתן לכם את המדריך לבניית הסקילים שלכם אני יסביר למה , מעלים בסקילים עלו ולמה זה חשוב :]

lvl 1 . q
lvl 2 . e
lvl 3 . w
lvl 4 . q
lvl 5 . w
lvl 6 . R
lvl 7 . w
lvl 8 . q
lvl 9 . w
lvl 10 . q
lvl 11 . R
lvl 12 .
e
lvl 13 . q (max
lvl 14 .
w (max)
lvl 15 . e
lvl 16 . e
lvl 17 . R
lvl 18 .e
(max

אותי נתחיל ברמה הראישונה למה Q ? אוקי דבר ראישון זה אחלה של סקלי בגלל הDMG זה סקיל של מרחק ואתם תמיד יכולים לזרוק אותו לאיזה שיח כדי לדעת אם הקבוצה היריבה נמצאת שם .
ברמה 2 אני מעדיף E במקום W בגלל שלא תמיד אתם יכולים לברוח אם השחק הזה וזה הסקיל שאתם תשתמשו בו הרבה בשביל לברוח כבר מהרמות הראישון בגלל חוסר החיים , וגם אם אתם זורקים שוריקן (Q) מחכים כמה שניות עד סוף הCOOLDOWN עושים את ריצת הברק (E) ובסוף אתם פוגעים אם השוריק שוב (Q) לשחקן שפגעתם בו שלוש פעמים מקבל סטן ואז יש לכם מספיק זה לקרועה אותו , ולבסוף אתם גם יכולים לברוח D:
מי פה מובן לרוב למה כל דבר .

אוקיי זה החלק שבו אתם תגידו שאני טועה או דברים כאלו אבל אתם תמיד יכולים לחפש מדריך נשקים באיזה פורום ,
ולראות למה כל דבר או אפילו לקרוא מה אתם קונים במישחק .

עכשיו לפני שתכתבו משהוא אתם תמיד יכולים להחילף את הLICH בGvinsus (חרב שמוסיפה AP וAD)
וגם למי שלא יודע אפשר גם לקנות grdian angel !

Runes

עכשיו פה המתחילה הבעיה הכספית , תחילו לחסוך כסף בשביל השחקן הזה הRunes שלו בין היקרות :/

לאדומות אני מצאיה :
Greater Mark of Insight

+0.95 magic penetration

לזהב אני מצאיה : אני מצאיה שלוש אבנים כדי לעשות MIX :
Greater Seal of Vitality
+1.08 health per level (+19.44 at champion level 18)

Greater Seal of Lucidity
+1.05 Energy regen/5 sec at level 18
(עוזר כבר מהרמה הראישונה)

Greater Seal of Resilience
+1.41 armor
(אני לממש אוהב את זה אבל זה זול :] )

לכחולות אני מצאיה : אני מצאיה שתי אבניים ועוד אחת אבל לא ממליץ בחום שוב לעשות Mix :
Greater Glyph of Focus
-0.65% cooldowns

Greater Glyph of Force
+0.17 ability power per level (+3.06 at champion level 18)

או שאפשר ללכת על יותר אנרגיה במקום AP

Greater Glyph of Acumen
+2 Energy

איך להתקיף :

Masteries:

לכאלו שלא לוקחים exhaust -
http://leaguecraft.com/masteries/100...14010203030100

לכאלו שלוקחים -
http://leaguecraft.com/masteries/010...33040102030300

combos!

אחד הדברים שאני הכי אוהב לדבר אלו זה הקומבו :

אוקיי הקומבו הבסיס לפארם זה :

E > W

כנסו בכמה שיותר חיילים או מפלצות שאתם יכולים
לאחר שעשיתם זות תלחצו W ותראו איך הכסף זורם (מרמה 6 אתם מורידים את רוב ה
minions וגם ברמות נמוכות אתם תמיד יכול לסיים אותם במכות רגילות )

כניסה לteam
fights :

כאן חושב להיות מדיוקים כי טעות אחת ואתם יכולים לקבל ace ...
(עדיף שהיה שיתוף פועלה חזק אם הקבוצה גם אם זה בSOLO וגם אם אתה ניתקעתה אם נובים אתה עלו שיכולים לנצח
)

עדיף שתכנסו אחרונים בכלל זות אין לכם הרבה חיים אבל לפעמים יש לכם קבוצה של פחדים אז אתם עלו שקופצים (לא כדי אם יש לגים XD)

כנסו בE ותפגעו בכמה שיותר יריבים כי זה נורא חושב שזה היה כולם ...

תפעליו את האוליטי שלכם ומיד תלחצו W

E>R>W
אתם יכולים לסיים את השאר בQ או מכות רגילות.

אם יש לכם זיניה רינג כדי לעשות כה

כנסו ביריבים בE (עדיף כולם) , תעשו W ואז מהר R ואשר תלחצו על הring .

את המטרה של הקומבו הזה אפשר להבין לבד או לנסות.

בהצלחה!