קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-02-2011, 20:54
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-01-2011, 16:34
  3. [עשינו עסק-נפתר] חייב לי 300K בפוקר ו40 נק' ולא שלח לי.
    על ידי DayMaN בפורום תלונות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-11-2010, 18:59
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 00:54
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-12-2007, 18:05
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

מכר לי כסף בפוקר ולא שלח לי אחרי קבלת התשלום.... - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי ProSpect צפיה בהודעה
    לא הבנתי, איך הבנת שהמשתמש כאן הוא זה שבצעת עימו את העיסקה?
    הוא שלח לי הודעה שאני ייצור איתו קשר בסקייפ.... עם אותו סקייפ כמו שהוא פתח... בגלל זה זה נראה לי חשוד הוא לא רצה שרגה מן הזה יקבל באן וניסה לבלבל יותר מידי... אגב יש לי הוכחה שתפסתי אותו על חם....
    http://up351.siz.co.il/up1/0mzmlltyzzgt.png
    הוא מודה שנדפקתי.... הוא יודע שנדפקתי! הנה ההוכחה אפילו... והוא מנסה לצאת מזה...
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Reggae-Man צפיה בהודעה
    וגם לפייפל שלי יש כתובת אחרת ועשיתי עם הפייפל שלי כבר שתי עיסקאות פה השבוע ויש היסטוריה בהודעות פרטיות בפורום שזה הפייפל שלי ועם אתה רוצה להתחיל להמציא שהעברתי אחרי זה לחשבון פייפל האמיתי שלי אני מוכן לתת גם תמונה של היסטוריה מהפייפל שלי
    גיבור זה לא בעיה לפתוח PP חדש ולקבל אליו תכסף ולשלוח לשלך האורגינלי... תפסיק לבלבל תמוח ...

Gran turisimo האוואטר של ProSpect
    לייקים
    950
    נקודות
    3,740
    משפט מחץ
    You stop when you're tired. Im stop when im done

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirt5 צפיה בהודעה
    ממה שהבאת, אני מבין שהוא שילם חזרה (לפי התמונה).
    Reggae-Man, אבקש ממך להפסיק לעשות דאבל פוסט, אם יש לך משהו חשוב לומר, תערוך את הודעתך הקודמת.

לייקים
    950
    נקודות
    3,740
    משפט מחץ

הוא שלח לי הודעה שאני ייצור איתו קשר בסקייפ.... עם אותו סקייפ כמו שהוא פתח... בגלל זה זה נראה לי חשוד הוא לא רצה שרגה מן הזה יקבל באן וניסה לבלבל יותר מידי... אגב יש לי הוכחה שתפסתי אותו על חם....
    הוא מודה שנדפקתי.... הוא יודע שנדפקתי! הנה ההוכחה אפילו... והוא מנסה לצאת מזה...
    תצלם לי את ההודעה כמו שצילמת הרגע.

בנוסף הבא שבמצע דאבל פוסט, נענש!
    נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 25-08-2012 בשעה 21:00.

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

גיבור זה לא בעיה לפתוח PP חדש ולקבל אליו תכסף ולשלוח לשלך האורגינלי... תפסיק לבלבל תמוח ...

חחחחח אתה הורג אותי מצחוק איזה שטויות במיץ עגבניות אתה כותב פה ב"הוכחה" שלך רשמתי שעם לא עשית תיווך וקרה משהו נדפקת וזה בעיה שלך בתכלס ואמרתי שאין לי בעיה להראות היסטוריה מהפייפל שלי ובהיסטוריה רואים תהעברות כספים ויש פה בפורום שתי עיסקאות שבוצעו עם הפייפל הזה ועם תיווך ככה שאתה לא יכול להגיד שזה פייפל חדש בקיצור המנהל תנעל תאשכול הזה כי המתלונן סתם מנסה לבלבל פה תדברים וסתם עושה כאב ראש אין לי כבר מה להוכיח פה עוד כל ההוכחות שאני צודק וזכאי ב-100% הבאתי פה כבר ושום דבר לא ישנה את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי ProSpect צפיה בהודעה
    ממה שהבאת, אני מבין שהוא שילם חזרה (לפי התמונה).
    Reggae-Man, אבקש ממך להפסיק לעשות דאבל פוסט, אם יש לך משהו חשוב לומר, תערוך את הודעתך הקודמת.
    לא,זה הוא מבקש את השתלום ואתה מאשר... בגלל זה זה מראה ככה... זה לא מחזיר את הכסף הלוואי היה מחזיר לבינתיים זה אצלו....
    ומז"א לצלם איך שזה? לצלם לך שוב פעם תהודעה במסך מלא?

לייקים
    950
    נקודות
    3,740
    משפט מחץ

לא,זה הוא מבקש את השתלום ואתה מאשר... בגלל זה זה מראה ככה... זה לא מחזיר את הכסף הלוואי היה מחזיר לבינתיים זה אצלו....
    ומז"א לצלם איך שזה? לצלם לך שוב פעם תהודעה במסך מלא?
    תצלם לי הודעה של המשתמש ההוא, ששלח לך את הסקייפ ההוא.

חחחחח אתה הורג אותי מצחוק איזה שטויות במיץ עגבניות אתה כותב פה ב"הוכחה" שלך רשמתי שעם לא עשית תיווך וקרה משהו נדפקת וזה בעיה שלך בתכלס ואמרתי שאין לי בעיה להראות היסטוריה מהפייפל שלי ובהיסטוריה רואים תהעברות כספים ויש פה בפורום שתי עיסקאות שבוצעו עם הפייפל הזה ועם תיווך ככה שאתה לא יכול להגיד שזה פייפל חדש בקיצור המנהל תנעל תאשכול הזה כי המתלונן סתם מנסה לבלבל פה תדברים וסתם עושה כאב ראש אין לי כבר מה להוכיח פה עוד כל ההוכחות שאני צודק וזכאי ב-100% הבאתי פה כבר ושום דבר לא ישנה את זה
    איזה הוכחות הבאת כאן? בינתיים אני יודע כמה דברים
    א' נעקצתי
    ב' אתה בקשר עם העוקץ
    ג' אתה אומר לי נעקצת ומגיע לך
    ד' אתה לבד אמרת לי שאתה מקבל 10 אחוז מעסקה אז בטח שיש לך אינטרס כאן...
    ה' אני לא יודע איך בידיוק אתה מראה הוכחות שאתה זכאי? אף אחד לא יודע כאן את טיב הקשר שלך עם העוקץ... אולי זה אתה עושה קומבינה מ2 מחשבים או מאייפון ומחשב בשביל אליבי? לך תדע... לא הוכחת כלום בינתיים

לייקים
    11
    נקודות
    1

איזה הוכחות הבאת כאן? בינתיים אני יודע כמה דברים
    א' נעקצתי
    ב' אתה בקשר עם העוקץ
    ג' אתה אומר לי נעקצת ומגיע לך
    ד' אתה לבד אמרת לי שאתה מקבל 10 אחוז מעסקה אז בטח שיש לך אינטרס כאן...
    ה' אני לא יודע איך בידיוק אתה מראה הוכחות שאתה זכאי? אף אחד לא יודע כאן את טיב הקשר שלך עם העוקץ... אולי זה אתה עושה קומבינה מ2 מחשבים או מאייפון ומחשב בשביל אליבי? לך תדע... לא הוכחת כלום בינתיים

בטח שיש אינטרס אני מקבל 10% מהעיסקה והוא לא שילם לי את זה אפילו ולא ידעתי שהעיסקה יצאה לפועל אחרי זה שאלתי אותו מה קרה הוא אמר שרימית אותו ועכשיו הוא לא עונה לי חחח והרגת אותי עם ההודעה החמישית תגיד לי אתה עושה צחוק גם עם היה שתי מחשבים זה אותו אייפי והשיחה שהראתי בסקייפ היא מאתמול ומאותו השעה שהאכול נפתח ורואים בשעה גם שזה לפני שביצעתם תעיסקה אז לא תיכננתי כלום ומה אתה עושה צחוק? אני שנתיים וחצי בפורום הייתי מנהל של 2-3 פורומים פה ויש לי מוניטין טוב וביצעתי עשרות עיסקאות מוצלחות פה מי אתה שתבוא ותגיד שאני רמאי עוד אחרי שהוכחתי שאני לא קשור לעיסקה ואתה סתם מנסה לחפש אנשים

בטח שיש אינטרס אני מקבל 10% מהעיסקה והוא לא שילם לי את זה אפילו ולא ידעתי שהעיסקה יצאה לפועל אחרי זה שאלתי אותו מה קרה הוא אמר שרימית אותו ועכשיו הוא לא עונה לי חחח והרגת אותי עם ההודעה החמישית תגיד לי אתה עושה צחוק גם עם היה שתי מחשבים זה אותו אייפי והשיחה שהראתי בסקייפ היא מאתמול ומאותו השעה שהאכול נפתח ורואים בשעה גם שזה לפני שביצעתם תעיסקה אז לא תיכננתי כלום ומה אתה עושה צחוק? אני שנתיים וחצי בפורום הייתי מנהל של 2-3 פורומים פה ויש לי מוניטין טוב וביצעתי עשרות עיסקאות מוצלחות פה מי אתה שתבוא ותגיד שאני רמאי עוד אחרי שהוכחתי שאני לא קשור לעיסקה ואתה סתם מנסה לחפש אנשים
    גיבור יקר שלי... אני יכול לעשות שמ10 מחשבים שמחוברים בראוטר יהיה אי פי שונה לכל אחד זה לא בעיה ילד בן 12 יכול אז אל תבלבל תשכל...

לייקים
    11
    נקודות
    1

גיבור יקר שלי... אני יכול לעשות שמ10 מחשבים שמחוברים בראוטר יהיה אי פי שונה לכל אחד זה לא בעיה ילד בן 12 יכול אז אל תבלבל תשכל...
    טוב תהיה בריא אין לי כוח להתווכח עם ילד קטן ניתן למנהל להחליט מה שנכון

טוב תהיה בריא אין לי כוח להתווכח עם ילד קטן ניתן למנהל להחליט מה שנכון
    מוכן להתערב איתך שאני יותר גדול ממך... בינתיים מי שעם חתימה של ילד קטן זה אתה לא אני וניתן להם להחליט ...

לייקים
    11
    נקודות
    1

מוכן להתערב איתך שאני יותר גדול ממך... בינתיים מי שעם חתימה של ילד קטן זה אתה לא אני וניתן להם להחליט ...
    חח כן בטח רק ילדים ישמעו את Damian marley עזוב על תצטט אותי יותר לא רוצה לראות תתגובות שלך פה אני מחכה להחלטה של המנהל וזהו

לייקים
    950
    נקודות
    3,740
    משפט מחץ

אני מבין שנעקצת אבל Reggae-Man הוא אינו אחראי לכך.
    המשתמש השני עם IP אחר כך שזה לא הוא, במקרה הזה התלונה לא קשורה אליו.
    אם תקרא כאן, תבין שאינך רשאי לפתוח תלונה כלל אך בכל זאת אסביר לך:
    במקרה הזה, אני ממליץ לך לפנות ל PayPal ולהסביר להם על המקרה, להביא תמונות והכל, אני בטוח שהם ייסדרו את הנושא במהרה.
    להבא שתבצע עיסקאות בסכומים כאלו או אחרים, אני ממליץ לך לפתוח תיווח, לא רק בגלל החוק, בשבילך ובשביל הקונה, שלא יהיה אי נעימויות כמו שנוצרו כעת.
    מצטער מאוד שנעקצת אבל אין אנו יכולים לעשות דבר בעניין ו Reggae-Man לא קשור לזה.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,005 | הודעות: 8,151,587 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect