אני בן 17 היא בת 15, הגענו על למצב שהיא עם תחתונים וחזייה ואני עם בוקסר, ומאוננים אחד לשני, אבל אני לא גורם לה להגיע לאורגזמה או גמירה... ואני ממש רוצה, הגענו גם למצבים מהירים וחזקים.. יש עצות בבקשה?
אני בן 17 היא בת 15, הגענו על למצב שהיא עם תחתונים וחזייה ואני עם בוקסר, ומאוננים אחד לשני, אבל אני לא גורם לה להגיע לאורגזמה או גמירה... ואני ממש רוצה, הגענו גם למצבים מהירים וחזקים.. יש עצות בבקשה?
|
|
זאת לא בעיה , פשוט תאונן לה עד שהיא תגמור או תלקק לה תכוס .. ותשתדל לעמוד בעיקר על הדגדגן זה המקום לגירוי וככה היא תוכל להגיע לאורגזמה
נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 26-08-2012 בשעה 00:01.
אם אני מאונן לה עם תחתונים זה אפשרי שהיא תיגמור? עוד לא ראיתי אותה בלי תחתונים. קיצר הרבה על הדגדגן, עדיף מהר נכון?
בהחלט , כן גם על התחתונים אפשר לגמור אם התחתון בעיקר אם הוא דק ,אבל יותר קל זה מתחת לתחתון מקסימום אם היא מתביישת להוריד לידך את התחתונים תכניס לה יד אל תוך התחתון כמובן באישור שלה!
נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 26-08-2012 בשעה 00:42.
לא אבל לא הגענו לשלב הזה, אני מאונן לה על התחתונים.. אבל לעזאזל עשיתי את זה המון ומהר וטוב והיא גנחה ממש ונהנת אבל לא חושב שהיא מרגישה אורגזמה.. היא גם אף פעם לא הרגישה... איך לגרום לזה??
תקשיב אם אתם באמת פותחים אחד עם השני והתחלתם להתקדם שלב של לאונן אחד לשני , אז פשוט תעשו שיחת נפש כזאת
ותדברו על כל העניין האוננות , תשאל אותה מה מדליק אותה יותר מה יגרה אותה , אם היא גומרת כשהיא לבד ומאוננת ? .. ואז תדע את הדרך לתת לה לגמור כמו שצריך
נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 26-08-2012 בשעה 01:04.
היא לא מאוננת ואף פעם לא גמרה.. מה לעשות?
זו תחושה שלה רק היא יכולה להגיד לך אם היא גמרה
אתם מגיעים למצבים שאתה גם שוכבים?
כי בכוס יש נקודה (דגדגן) שהיא האיזור עם הכי הרבה הורמונים שהיא מכרה
תגיע לנקודה הזו
אני מאונן לה כמעט ורק בדגדגן.. וכן אנחנו בשכיבה תמיד, אנחנו מאוד פתוחים והיא לא באמת יודעת מה זה לגמור.. אחרי שאני מסיים לאונן לה יש לה בערך רטוב בגודל של 1 ס"מ על 1 ס"מ כזה בתחתון חחח.. היא כן חרמנית וזה כיף לה אבל לעזאזל היא לא גומרת!
לא כל הבנות מצליחות להגיע לאורגזמה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נוו אז מה אתה אומר לי שהיא בחיים לא תגיע לאורגזמה..? נוו באמת.. אני עושה לה ממש מהר וזה מחרפן אותה כזה אבל היא לא מגיעה לאורגזמה.. אני מרגיש זבל עם זה
כבר אמרו לך..פשוט תדבר איתה תשאל אותה מה נראה לה שיעשה לה טוב....שתכוון אותך.
ככה זה כל בחורה ומה שעושה לה טוב.
אני יודע אני מדבר איתה חופשי ממש היא אמרה לי שבדגדגן זה מה שמשגע אותה בעצם.. אבל היא לא גומרת! היא אף פעם לא גמרה והיא לא מאוננת ממש... היא גם לא מכירה את זה..
תנו אולי רעיונות על סמך יידע קודם או משהו אם יש לכם?