קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 22:04
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 13:56
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:28
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

אתם המאמינים הכי גדולים שיש פה!! - עמוד 3

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אל תנסה לסובב את זה. הוא אומר דברים שאמרתי הרבה לפני. אדם שידבר ברצינות כאילו קיימים שדים יקבל את אותו היחס של משוגע. בין אם הוא אומר דברים הגיוניים או לא. למה? בגלל שזה ככה. תתנהג כמשוגע, תקבל יחס של משוגע.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    אני לא מבין למה אנשים פה נכנסים פעם אחר פעם לויכוח עם מאמין. הצלחתם פעם לשכנע מאמין ובעקבות זאת הוא נהיה אתאיסט? קשה לי להאמין. טיעוניים לוגיים לא עובדים על אנשים מאמינים, אחרת לא היו אנשים מאמינים.
    יש מאמינים הגיוניים ואינטיליגנטים שפשוט מעולם לא העזו לחשוב בחשיבה ביקורתית על האמונה שלהם. יש אנשים הגיוניים וקצת פחות אינטיליגנטים שמאמינים בגלל טיעונים של מחבתים, ומתוך חוסר ידע או חוסר חשיבה ביקורתית הם מסכימים עם הטיעונים האלה. לא צריך להיות ממש חסר היגיון כדי להאמין.
    וכן אני הצלחתי להפוך מישהו מאמין לאתאיסט. זה לא היה בויכוחים וירטואלים אז אני לא יכול להראות לך את זה.
    לפי טענתך שאנשים מאמינים הם חסרי היגיון לא צריכים להתקיים יוצאים בשאלה. והמציאות היא שיש המון כאלה, אנשים מאמינים שמפסיקים להאמין כי הם אימצו חשיבה ביקורתית והתחילו להשתמש בהיגיון. (כמובן שיש עוד אלף ואחת סיבות אחרות למה אנשים מפסיקים להאמין אבל הבנת את הנקודה.)

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    אל תנסה לסובב את זה. הוא אומר דברים שאמרתי הרבה לפני. אדם שידבר ברצינות כאילו קיימים שדים יקבל את אותו היחס של משוגע. בין אם הוא אומר דברים הגיוניים או לא. למה? בגלל שזה ככה. תתנהג כמשוגע, תקבל יחס של משוגע.
    אממ אוקיי אמרת כמה דברים לפני,איך זה רלוונטי בדיוק למה שהגבתי על הטענה שלו?
    עכשיו התבוננתי גם לפני התגובה שציטטתי וראיתי ציטוט של האוס שהוא בחר,טיפשי אפילו יותר.
    "טיעוניים לוגיים לא עובדים על אנשים מאמינים, אחרת לא היו אנשים מאמינים."
    מצחיק שהוא אומר את זה כשההסטוריה אומרת אחרת,רוב גדולי הפילוסופים והתאולוגיים בכל הזמנים הם אנשים מאמינים שרוב הגותם הם טיעונים לוגיים,ביניהם הרמב"ם,עמנואל קאנט,רנה דקארט,קארל פופר וגם ישעיהו ליבוביץ'.

נערך לאחרונה על ידי alon123425; 26-08-2012 בשעה 22:46.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

תן לי לינק להודעה של מאמין שאומר וואלה שכנעתם אותי אני נהיה אתאיסט

נ.ב. מהגדרתם של מאמינים, הם לא הגיוניים ולא אינטיליגנטיים, אחרת הם לא היו מאמינים
    מנסיון אישי שלי (הייתי מאמין הדוק - דתי בעבר)
    זה לא קורה בבום .. זה תהליך שמתחיל משאילת שאלות שלדת אין עליהן תשובה הגיונית יותר מ"נסתרות דרכי האל"
    זה גורם לבנאדם לחפש את האמת מה שבסופו של דבר מביא אותו למסקנה היחידה המתבקשת (אם הוא אכן הגיוני)

הבעיה היא שאנחנו- בני האדם נכנסים למצב טיסה אוטומטית בדברים מסויימים והדברים האלה הופכים להרגל .. גם אם יציגו בפניך עובדות ואתה תדע שההרגל הוא לא נכון .. יהיה לך קשה מאוד להודות שטעית וההרגל הוא לא נכון .. ואם כן הצחלת להודות בזה .. עדיין יהיה לך מאוד קשה להפסיק עם אותו הרגל

נ.ב. מהגדרתם של מאמינים, הם לא הגיוניים ולא אינטיליגנטיים, אחרת הם לא היו מאמינים
    זה לא נכון
    הרבה מאוד מאמינים חושבים שהגיוני יותר להאמין באלוהים מאשר להיות אתאיסט והם צודקים ..
    פיצוץ שברא את העולם וממנו נוצרו איברים שהתעופפו בחלל והתחברו לגוף אנושי זה באמת דבר מוזר ולא הגיוני ..
    וזה מה שהם בטוחים שאנחנו חושבים... הכל בגלל המחב"תים שמספרים להם שקרים ומוכרים להם שטויות ע"י שימוש ברטוריקה זולה.
    אם כבר אז המאמינים אשמים בכך שהם לוקחים את מה שנאמר להם כ"תורה מסיני"(הייתי חייב) בלי לבדוק שום דבר
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 27-08-2012 בשעה 19:59.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

טעות..
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 27-08-2012 בשעה 19:58.

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    מנסיון אישי שלי (הייתי מאמין הדוק - דתי בעבר)
    זה לא קורה בבום .. זה תהליך שמתחיל משאילת שאלות שלדת אין עליהן תשובה הגיונית יותר מ"נסתרות דרכי האל"
    זה גורם לבנאדם לחפש את האמת מה שבסופו של דבר מביא אותו למסקנה היחידה המתבקשת (אם הוא אכן הגיוני)

הבעיה היא שאנחנו- בני האדם נכנסים למצב טיסה אוטומטית בדברים מסויימים והדברים האלה הופכים להרגל .. גם אם יציגו בפניך עובדות ואתה תדע שההרגל הוא לא נכון .. יהיה לך קשה מאוד להודות שטעית וההרגל הוא לא נכון .. ואם כן הצחלת להודות בזה .. עדיין יהיה לך מאוד קשה להפסיק עם אותו הרגל

זה לא נכון
    הרבה מאוד מאמינים חושבים שהגיוני יותר להאמין באלוהים מאשר להיות אתאיסט והם צודקים ..
    פיצוץ שברא את העולם וממנו נוצרו איברים שהתעופפו בחלל והתחברו לגוף אנושי זה באמת דבר מוזר ולא הגיוני ..
    וזה מה שהם בטוחים שאנחנו חושבים... הכל בגלל המחב"תים שמספרים להם שקרים ומוכרים להם שטויות ע"י שימוש ברטוריקה זולה.
    אם כבר אז המאמינים אשמים בכך שהם לוקחים את מה שנאמר להם כ"תורה מסיני"(הייתי חייב) בלי לבדוק שום דבר
    יש לנו הגדרה שונה מאוד לאדם הגיוני ואינטיליגנט. מבחינתי אדם שמאמין בצורה עיוורת למה שאומרים לו בלי לחקור בעצמו הוא לא אינטליגנט ובטח שלא הגיוני.

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

יש לנו הגדרה שונה מאוד לאדם הגיוני ואינטיליגנט. מבחינתי אדם שמאמין בצורה עיוורת למה שאומרים לו בלי לחקור בעצמו הוא לא אינטליגנט ובטח שלא הגיוני.
    אם מישהו מאושר לחיות חיים דתיים או שהוא מפחד לצאת מהחיים האלה, גם אם יש לו ספקות הוא פשוט יתעלם מהם וילמד עוד על האמונה בספרי המוסר.
    זה לא עניין של היגיון, זה עניין של העדפה. אתה רוצה להמשיך לחיות כמו שנוח לך ולא לחקור את האמת, או שאתה מעדיף לחקור את האמת גם אם היא תתברר כקשה בשבילך.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    אם מישהו מאושר לחיות חיים דתיים או שהוא מפחד לצאת מהחיים האלה, גם אם יש לו ספקות הוא פשוט יתעלם מהם וילמד עוד על האמונה בספרי המוסר.
    זה לא עניין של היגיון, זה עניין של העדפה. אתה רוצה להמשיך לחיות כמו שנוח לך ולא לחקור את האמת, או שאתה מעדיף לחקור את האמת גם אם היא תתברר כקשה בשבילך.
    אם בנאדם רוצה לחיות בשקר זו בחירה שלו, אבל מבחינתי הוא לא הגיוני ולא אינטליגנטי.

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    קודם כל השתנה פה בצורה מפחידה מלפני שנתיים שהייתי פעיל
    תקשיבו ותקשיבו טוב כל "האטיסטים" אתם חושבים שאתם לא מאמין ואין אלוקים אבל הבריאה זועקת אלוקים!! ואתם הסיבה אתם כל כך מחפשים את זה רק עסוקים בפורום הזה בניסיון להוכיח שאין אלוקים ולמה זה? רק בגלל שיש לכם אמונה גדולה יותר מלי ולחצי מהדתים הפורום הזה..
    וולכל ה"שאלות" שלכם אל תשאלו פה ולכו לאיזה רב כי פה אף אחד לא יענה לכם
    ואני ממליץ לכם סתכלו בספר הכוזרי ותראו עד כמה השאלות העלק הפיקורסיות שלכם מפגרות
    שבת שלום אחים שלי
    כנס ל YouTube, תחפש "מדוע אנשים צוחקים על הדתיים", תתחיל לראות, ואני ממש לא בטוח שתמליץ לנו ללכת לרב שיענה לנו על השאלות.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

If that's the best the rabi's can do, then I am not impressed.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,860 | הודעות: 8,203,453 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect