קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פייסבוק] מה השם שלכם ?
    על ידי Funy בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 15:15
  2. אבי ביטר - אלוהים לך לא יסלח
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-06-2008, 16:00
  3. אלוהים ישמור...
    על ידי VoRniX בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 06:15
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 97 מתוך 97

מהומת אלוהים: פייסבוק תחת השם י-ה-ו-ה - עמוד 7

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    אני מתריס נגדך? אם כבר הקבוצה מתריסה נגד הדת. כל מה שאני אומר הוא שיש דרכים להתבטא.
    כמו שיש הבדל בין לומר שהטענה שלך לא נכונה לבין לומר שאתה דביל אפס והלוואי שלא היית נולד.

אין כל בעיה להביע נגד הדת, ואפשר גם להשתמש בהומור (לי אישית הדף ממש לא מפריע) אבל אם אנשים אומרים שזה כן מפריע להם, והם מרגישים פגיעה בדת ובאורך החיים שלהם אז הייתי מצפה ממך להתגמשות. זה הכל.
    לא אמרתי שאתה מתריס כנגדי.
    וכן בהחלט הקבוצה מתריסה באופן גלוי כנד הדת וזאת זכותה.

מעבר לזה אני לא רואה שום התבטאות בדף בפייסבוק שמוצגת בצורה לא מכבדת או ראויה.
    אם הדבר היה נכון הייתי מסכים איתך מכיוון שפה נפגם שמו הטוב של האדם (אני מודה שאני חוטא בכך לא פעם כדי להבאיר נקודה).
    אבל מכאן ועד לטעון שהדף הזה מביע דעה לא לגיטימית ושהוא לא מוגן בחופש הביטוי זה המצאה מצוצה מהאצבע.
    זכותם המלאה להביע את הדעה שלהם בהנחה שהם לא פוגעים בשום זכות בסיסית של מישהו (והם לא פוגעים)

2. קישורים ממומנים

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

אוי נו באמת
    Bolt אתה אומר 'מקובע' כשאתה בעצמך המקובע. אין לי שום בעיה לקבל ממך הסבר לכל שאלה שתיהיה לי, אני פשוט בספק אם תוכל להסביר לי בכלל משהו כי אין לך שום מושג במה אתה מאמין.
    אתה לא מפרש את התנ"ך בדרך שלך אלא מקשיב לחז"ל ולפרשנות שלהם. אפשר לפרש שאסור לאכול בשר עם חלב - אבל זה לא מה שכתוב.
    הרי אם אני אשאל אותך את השאלה הכי פשוטה, איך נוצר העולם, אתה תגיד לי שאלוהים יצר אותו. אם אני אשאל אותך איך אתה תגיד לי משהו בסגנון נסתרות דרכי האל, אתה גם תתעלם לחלוטין מכל חוקי הטבע האפשריים ומהעובדה שהיווצרות כוכב לכת נמשכת כמה מליונים של שנים.
    אז אתה המקובע, לא אנחנו.
    אתה הרי לא באמת מבין למה אתה מאמין, זה כל הויכוח.
    אני יכול לשלב את כל הידע שלי עם התנ"ך ולהפך, אתה לא יכול לעשות ולא דבר אחד מאלו - כי אין לך שום ידע.

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

ציטוט נכתב במקור על ידי -Bolt- צפיה בהודעה
    בוא אני יגיד לך משהו 90% מהחברים שלי אטאיסטים חלק ככה גדלו וחלק לא
    אתה יודע מזה שהם מזמינים פיצה\הולכים לאכול אני בא ואני לא אוכל ... בגלל שלא כשר אבל הם לא יורדים על אלוקים.
    אני גלדתי לתוך האמונה ואני לא מתכוון להשתנות בגלל שכמעט כול מי שאני מדבר אטאיסט.
    זה נקרא אמונה
    ממליץ לך לראות את הקסם הבא :
    זה סתם נחמד לא משהו על דת , לילה טוב אין לך מה להגיב לי כרגע כי אני הולך לישון.
    אתה מודע לזה שבעצם הפלת את עצמך עם הסרטון הזה, נכון?
    הוא מטיף על אמונה, גורם לנו להאמין שבאמת יש לו חור באצבע אבל בדיעבד אני, אתה וכולם יודעים שזו בעצם אשליה וה"קסם" זה פשוט חצי אצבע מפלסטיק שהוא מחזיק עם 2 האצבעות שליד.
    בעצם בעזרת האמונה, הוא השלה אותנו לחשוב שדברים בלתי אפשריים הם אפשריים. אתה רוצה לחיות חיים כאלה? חיים בשקר?

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    לא אמרתי שאתה מתריס כנגדי.
    וכן בהחלט הקבוצה מתריסה באופן גלוי כנד הדת וזאת זכותה.

מעבר לזה אני לא רואה שום התבטאות בדף בפייסבוק שמוצגת בצורה לא מכבדת או ראויה.
    אם הדבר היה נכון הייתי מסכים איתך מכיוון שפה נפגם שמו הטוב של האדם (אני מודה שאני חוטא בכך לא פעם כדי להבאיר נקודה).
    אבל מכאן ועד לטעון שהדף הזה מביע דעה לא לגיטימית ושהוא לא מוגן בחופש הביטוי זה המצאה מצוצה מהאצבע.
    זכותם המלאה להביע את הדעה שלהם בהנחה שהם לא פוגעים בשום זכות בסיסית של מישהו (והם לא פוגעים)
    יש שם הרבה עלבונות אישיים.
    כלומר הם עוברים מלאמור- הטענה שאלוהים קיים לא מבוססת ל- מי שמאמין באלוהים טיפש. זוהי דעה שפוגעת באחר.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    יש שם הרבה עלבונות אישיים.
    כלומר הם עוברים מלאמור- הטענה שאלוהים קיים לא מבוססת ל- מי שמאמין באלוהים טיפש. זוהי דעה שפוגעת באחר.
    עברתי על הדף בריפרוף אין שם שום טענה כזאת

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    if you can beat them join them...

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    אוי נו באמת
    Bolt אתה אומר 'מקובע' כשאתה בעצמך המקובע. אין לי שום בעיה לקבל ממך הסבר לכל שאלה שתיהיה לי, אני פשוט בספק אם תוכל להסביר לי בכלל משהו כי אין לך שום מושג במה אתה מאמין.
    אתה לא מפרש את התנ"ך בדרך שלך אלא מקשיב לחז"ל ולפרשנות שלהם. אפשר לפרש שאסור לאכול בשר עם חלב - אבל זה לא מה שכתוב.
    הרי אם אני אשאל אותך את השאלה הכי פשוטה, איך נוצר העולם, אתה תגיד לי שאלוהים יצר אותו. אם אני אשאל אותך איך אתה תגיד לי משהו בסגנון נסתרות דרכי האל, אתה גם תתעלם לחלוטין מכל חוקי הטבע האפשריים ומהעובדה שהיווצרות כוכב לכת נמשכת כמה מליונים של שנים.
    אז אתה המקובע, לא אנחנו.
    אתה הרי לא באמת מבין למה אתה מאמין, זה כל הויכוח.
    אני יכול לשלב את כל הידע שלי עם התנ"ך ולהפך, אתה לא יכול לעשות ולא דבר אחד מאלו - כי אין לך שום ידע.
    עזוב אני לא אמרתי שום דבר על בשר וחלב שאסור לאכול אל תדבר מילים בשמי. אני לא רוצה להמשיך את הדיון הזה בנושא דת
    ולא כי אין לי מה להגיד זה נגרר למקומות אחרים
    ומאיפו תקובע שלי אין ידע תתבייש לך ששאלתה משהו פוגעני הינה לך דוגמא

ציטוט נכתב במקור על ידי DooDeLzZz צפיה בהודעה
    אתה מודע לזה שבעצם הפלת את עצמך עם הסרטון הזה, נכון?
    הוא מטיף על אמונה, גורם לנו להאמין שבאמת יש לו חור באצבע אבל בדיעבד אני, אתה וכולם יודעים שזו בעצם אשליה וה"קסם" זה פשוט חצי אצבע מפלסטיק שהוא מחזיק עם 2 האצבעות שליד.
    בעצם בעזרת האמונה, הוא השלה אותנו לחשוב שדברים בלתי אפשריים הם אפשריים. אתה רוצה לחיות חיים כאלה? חיים בשקר?
    אני אומר לך שזה קסם זה לא קשור אתה מפרש איך שבא לך אני גם יכול לפרש שהקסם מראה שלא חייב לראות משהו בשביל להאמין בו.
    נערך לאחרונה על ידי גולני; 29-08-2012 בשעה 08:25.

ספוילר:

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    עברתי על הדף בריפרוף אין שם שום טענה כזאת
    בטוח? חחחח
    סתם דוגמה- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,141 | הודעות: 8,201,734 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect