שלום!
רציתי לשאול איזה אתרים טובים ואמינים יש ובכללי איך אפשר להרוויח כסף מהאינטרנט כי אני חדש
ואיך אני מרוויח כסף מהפרסומות של גוגל?
אשמח להמלצות של אתרים שאפשר להרוויח דרכם כסף והסבר עם האתר .....
שלום!
רציתי לשאול איזה אתרים טובים ואמינים יש ובכללי איך אפשר להרוויח כסף מהאינטרנט כי אני חדש
ואיך אני מרוויח כסף מהפרסומות של גוגל?
אשמח להמלצות של אתרים שאפשר להרוויח דרכם כסף והסבר עם האתר .....
|
|
יש הרבה תחומים אתה יכול להתעסק בבאקסים שזה אתרים שקשה להרוויח בהם הרבה כי מה שאתה עושה אתה כל יום לוחץ על 10-20 פרסומות וכל פרסומת משלמים לך 0.001 בערך דולר שזה ממש קצת
אתה יכול להתעסק בשקעות של כסף באתרים מסויימים (אל תשקיע בשום אתר לפני שאתה בטוח שהוא אמין) ואז אחרי X זמן אתה מקבל X אחוז אם אתה בוחר להתעסק בזה שלח לי הודעה פרטית
פרסומות גוגל או בכללי תוכניות שותפים זה דרך מאוד רווחית אם יש לך אתר/בלוג/דף באינטרנט ששייך לך ואז אתה שם שם פרסומות אתה צריך גם שהתוכן היה חוקי ולא מפר זוכיות יוצרים וכדומה ואז לכל צפייה בפרסומת אתה מרוויח X דולר ולכל קליק בפרסומת אתה מרוויח X דולר על קליקים מרוויחים יותר רק תוכניות השותפים דורשות מינימום של 5000 צפיות ביום אם יש לך משהו כזה אתה מוזמן להתחיל
זה בגדול שיטות עיקריות יש גם אתרים שממלאים סקרים אתרים שמשלמים לך כדי לקצר קישורים ואז הם מציגים פרסומת לפני שמעבירים לקישור שלך ולכל כניה לקישור כזה אתה מרוויח ועוד כל מיני שיטות מקווה שעזרתי קצת![]()
תודה אשמח לעוד תגובות![]()
אם אין לך אתר, יהיה לך מאוד קשה להתחיל אבל בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת על תחום העלאות. תקרא עוד קצת בלינקייה כי אין לי כוח לפרט
יש לך לינקייה (מאד מומלץ למתחילים!)
קישור : לחץ כאן