|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
שמת לב מי אומר את זה? או שאתה סתם נהנה לקרוא משפטים?
בן אדם שיוזם מעצמו לעשות דברים למען אחרים ולא לוקח עלייהם כסף הוא בן אדם הרבה יותר מאושר ומעושר.
מה אתה מטומטם? מה זה קשור לדברים שלא מעניינים אותך? אמרת שאתה יכול להפוך אותי ליותר טוב. אמרתי שאני לא מאמין לך כי אין לך אפשרות, ולי אין צורך להשתפר. אני מאושר מהנסיון ומהיכולות שלי.
אני לא מבין את הבעיה. בחור מציע מוצר (אני חושב שלא אמור להיות פה אבל לא חשוב), מי שחושב שהמוצר הזה שווה את המחיר- יילך עליו. מי שחושב שלא- לא יילך עליו.
הבנאדם מתחייב לתוצאות, מה צריך יותר מזה?
רוב האנשים בקהילה שלא יקחו קורס גם לא יצליחו עם נשים אף פעם .
אני אישית משלם מחר לסשה דייגיים 600 שקל. האדם הראשון שהחלטתי ללמוד ממנו .
אולי בשביל מישהו סטס סגין או יגאל שטארק או מדריך של דון ז'ואן זה אותו אדם ממנו הם יכולים ללמוד .
בשבילי סשה הוא משהו הרבה מעבר לכל הסצנסה של האומני פיתוי בארץ .
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
לא הבנתי ממה זה שונה מהקורס של דון ג'ואן.
נערך לאחרונה על ידי lidorit3; 01-09-2012 בשעה 18:50.
אמרתי שלא מעניין אותי מה אתה חושב מפני שכמו שכתבתי בשרשור מקביל כאן, שמישהו כתב את דעתו עליי, אני לא צריך אותך או לקוחות פיקאפ בכללי. יש מלא אנשים שכל הזמן מבקשים ממני ללמד אותם ואין לי זמן לזה.
כך שבין אם זה טוב או לא טוב לאגו שלך, אני עושה לך טובה שאני פותח לך את העיניים, מעלה סרטונים מדי פעם או מסכים ללמד אותך (אפילו שזה בתשלום - כי הזמן שלי יקר).
בפעם הבאה נסה לקרוא בין השורות כדי שלא תצא חס וחלילה קשה הבנה ותירה את המילה "מטומטם" לכל כיוון. זה חזר אליך כמו בומרנג עכשיו.
-לא מעניין אותי שיש אנשים שמבקשים ממך ללמד אותם...למה אתה חוזר על אותה השורה כל הזמן? תפסיק להיות שחצן.
-"אין לי זמן לזה" כמה שאתה אדיוט זה לא יאמן...נשמה...אם באמת אין לך זמן כמו שאתה אומר..אז איך זה שאומן פיקאפ דגול ומפורסם ועמוס בלוז כמוך יכול להרשות לעצמו להכנס לפורום הזה..?
-האגו שלי ממש לא קשור לשיחה הזאת, אני מנסה להסביר לך דברים, תפסיק לעמוד מאחורי מגננה ולזרוק רימונים..זה לא עובד.
-"אני עושה לך טובה שאני פותח לך העיניים מעלה סרטונים ובלהבלהבלה הזמן שלי יקר" - שוב פעם...אני לא צריך אותך שתפתח לי את העיניים, העיניים שלי פקוחות לרווחה, אני בן אדם עם המון בעיות, המון חסרונות והמון כשרונות, תפסיק לנסות להיות מעליי, כי זה לא מעניין אותי. תיהיה מעליי, תיהיה טוב יותר..לא אכפת לי. אני מנסה להסביר לך שעות שאני לא צריך אותך שאתה תשתפר אותי כי אני מבסוט עם מה שיש, אז אתה אומר "אני מסכים ללמד אותך"? השכל שלך בחופש אה אבויה??
-"נסה לקרוא בין השורות כדי לא תצא חס וחלילה קשה הבנה" - מצטער. אני באמת קשה הבנה, ולא, אני לא יודע לקרוא בין השורות, אני לא ממהר להסיק מסקנות אני פשוט קורא ועונה. מה שאתה אומר זה מה שאני קורא, לא מתכוון לנתח כל דבר, ככה אני.
-"חזר אלייך כמו בומרנג"- אני לא מתמייר להיות חכם יותר ממך יא אהבל, על מי אתה חושב בדיוק שאתה מתנשא? תוריד תאף שלך ומהר כדי שלא תפגוש בטעות בבן אדם כמוני ברחוב.
אני לא חוזר על זה כדי להיות שחקן ולפגוע לך באגו היקר והחשיבות העצמית שבנית לעצמך, אלא כדי להדגיש שוב שאתה חי בסרט לגבי הכוונות הנסתרות שלי.
תחרוט לעצמך את זה על היד מצידי - א-ת-ה לא מעניין אותי. אנשים שנעזרים בי כן. לכן אתה מוזמן להפסיק לדבר איתי ולהמשיך להזדיין או לא להזדיין בשקט.
מי שרוצה ללמוד שילמד. מי שלא, זוז מהדרך.
מספיק ברור? או לצייר לך את זה?