תראו עלה לי רעיון שישמע לרובכם ממש ממש מטורף אבל לדעתי הוא טוב..
אז ככה,
למה מלחמות קורות?
מלחמות קורות בגלל דת! למה כולם לא שמים לב לזה?
דת זה האיום הקיומי שלנו ושל כל קיצוני אחר
לא משנה איפה היא נמצאת, היא מביאה מלחמות.
פצצות אטום וכל נשק אחר הם כלים שנוצרו כתוצאה מדת ותפיסה גזענית.
על מדינת ישראל להכריז כך:
"מדינת ישראל מעתה והלאה, כבר לא מגדירה את עצמה כמדינת העם היהודי אלה כמדינת כלל אזרחיה ללא הבדלי דת גזע ומין, ללא עדיפות של דת כזו או אחרת"
"מעתה והלאה, ירושלים היא עיר הבירה של הפלסטינים ושל היהודים כאחד"
"מדינת ישראל מגדירה את עצמה מעתה והלאה כמדינת הפלסטינים והיהודים כאחד, עם מנהיגים פלסטינים ויהודים כאחד"
אומר ואוסיף מומלץ אפילו שמדינת ישראל תהיה מוכנה לעשות החלפה של דגל המדינה לדגל שמבטא את האחדות הדדית.
ברגע שמטורפי הדת ישמעו הכרזות כאלה ויראו פעולה כזאת אז הם יקבלו את הסיפוק שלהם. ולא רק זה, הם אפילו יעריכו אותנו מחוסר ברירה.
אנחנו נצא חכמים מהסיפור.. יגידו מה שיגידו, שאולי זה להיכנע או כל מני שטויות.
אבל לא משנה מה, בסופו של דבר - יש דבר אחד שחשוב ומתעלה על הכל.
והוא - שכל אחד מאיתנו רוצה לחיות בפשטות, תחת שלום, ללא מיסים מטורפים וללא הרגשה של שינאת האחר.
זה הדבר שקובע בסופו של דבר. ולא זהותינו. כי זהותינו פירושה "מדבקה"
שעולה במחיר דמים ובמחיר חיינו(גם במובן של הנאה מהחיים)
זה הזמן להכריז על הסוף להגדרה ולמדבקות שעולות לנו בחיינו.
כי כולנו בני אדם! - בני אדם שסך הכל יכולים לאהוב אחד את השני אם לא היו המדבקות( = דת / חשיבה ממתגת לפי גזע).
נכון - יהיו שיקפצו עלי ויגידו שאני משוגע.
אך אני אדם שרואה את הדברים בלוגיקה ובחשיבה ישרה של מינוס ופלוס כמו תרגיל מטמטי פשוט רק מתמטיקה של החיים.
זה לא קשה. אבל אתם - אלה שתגידו שאני אידיוט, בבקשה נסו להפעיל קצת לוגיקה ולהבין את מה שאמרתי(כולל לקרוא את ההצעות שכתבתי)
כולי בתקווה רבה שהממשלה שלנו או אחת הממשלות הבאות יממשו את זה.
אבל לצערי, איני מאמין כך.
בסופו של דבר, אני מאמין שהישועה תבוא מהחייזרים
כי בני אדם הם כמו חיות והפעולות שתיארתי פה הם למעשה צעדים נגד הטבע האנושי או שהם התעלות על הטבע האנושי כפי שהוא עכשיו בשלב האבולוציה הנוכחי.
לכן סביר להניח שהבעיה תיפתר כאשר יפלשו לעולם חייזרים או בעוד מאות עד אלפי שנים כאשר האבולוציה תתפתח(וזה בהנחה שהיא תשרוד את התקופה הגרעינית).