בוקר טוב אנשים יפים שיהייה לכולנו שבוע לפנים,
פותח בוקר זה בדיווח על סגירה של בירה בהמשך השבוע עם בחורה שהרבה זמן מתכנן עלייה ולא יוצא ...
מדובר על מישהי שתמיד היה בנינו איזו כימיה מסויימת אבל איכשהו אף פעם לא ידעתי ל'קדם את העניין אז זה לא יצא.. היו כמה פעמים של התחמקויות מהכיוון שלה בתירוצים של לא מסתדר לי וסבתא שלי ודודה שלי, אז אני החלטתי לא לתת לה להינות מהספק וחתכתי את העניין...
בכל אופן אחרי נתק די ארוך יצא לי אתמול להגיב לחברה שלה על הקיר והיא גם הגיבה על אותו פוסט, אז הצלחתי למשוך אותה באף לכיוון של איזה דיון פילוסופי-פוליטי בשקל, משהו כבד כזה, אבל במקום לזרום איתה על זה כשהיא התחילה לנתח את החיים אני וחברה שלה התחלנו להסתלבט עלייה איזה כבדה את וואי שתחררי וזה...
בכל אופן זה עבד לא רע אז בסוף היא אומרת לי מיקי אתה תחת. אז שלחתי לה הודעה בפרטי יפפון מה זה תחת מישהו צריך ללמד אותך נימוסין והליכות ומשם התחלנו לדבר .... שורה תחתונה זה היה משהו כזה:
אני: מה עושה היום? היא: כלום כלום. אני: פנאן עוד שעה-שעה וחצי ככה אני אוסף אותך יושבים על איזה בירה. היא: כן לא אולי לא יודעת עייפה מצב צבירה שקר כלשהו, שורה תחתונה - נראה.. אני עשיתי חושבים אמרתי לעצמי אני לא יכול לזרום עם המשחקון הזה. אז אמרתי לה: בכיף בייב רק בלי למרוח אותי כמו חומוס אחלה בפיתה, יש לך תטלפון שלי מתקשרת פנאן נצא נשתה נבלה יהייה פיצוץ.. לא תתקשרי אז לא.. התשובה שלה: בלי למרוח 20 יש לך תשובה.. פנאאןן עכשיו רגע האמת בוא נראה אם היא באה להזדיין או לזיי ןבשכל חחח ואכן 20 דקות לאחר מכן, כמו שעון שוויצרי, מקבל הודעה "מאמי היום לא יצא אבל בהמשך השבוע מבטיחה!". התשובה שלי: יפה עכשיו בואי נראה אם את רצינית או סתם תחת/פפון/וואטאבר לא באמת זוכר......
בכל אופן, המטרה של כל הדיווח הלא מי יודע מה מלהיב הזה הוא להגיד שאני אשכרה מרגיש התקדמות אמיתית בגיים שלי. זה אומנם ברמת התכלס עדיין בגדר הבולשיט רצח, אבל מתחת לפני השטח אני מרגיש שינוי אמיתי בנוגע לאיך אני תופס את האינטראקציה הזאת ומה המקום שאני ממלא בה.
אני ממש מצליח להשיל את המעמסה הזאת של הלחץ מ"מה היא תגיד" ו"מה אני אגיד" ומה אם היא תעשה ככה או מה אם היא תחשוב ככה וככה.... פשוט אומררר מה שבזין שלי להגיד פשוט כי זה מה שבזין שלי להגיד לא צריך שום סיבה אחרת. אם יש לך בעיה אני בטוח שיש מספיק גברים מנומסים שגם יזרקו לך את הזבל כל ערב ויעשו לך קפה ומסאז' ברגלים.. מיותר כמעט לציין שפתאום אני מצליח להינות מהסיטואציה בצורה שלא הכרתי לפני כן וזה ניכר גם כלפי פנים וגם כלפי חוץ)
אז זהו הדרך ארוכה ומפותלת כמו שאומרים אבל הנה נראה לי שאני בדרך הנכונה..
וכמו שאמרתי שיהייה לכולנו אחלה יום
נתראה בשמחות![]()

)
ציטוט ההודעה