|
|
אני מת על האינטרו הקטן שלכם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחח תודה
אני ושיר התאמצנו
חבל שזה לא היה שם בתקופה שרק נכנסתי לכאן![]()
זה מה שעשיתי כל התקופה כי הבנתי שאין דרך אחרתאין קיצורי דרך
תודה על העלאה! תמשיך איתן, ההרצאות מעניינות
אחלה הרצאה,אהבתי במיוחד את מה שאמרת,כשאתה נותן אהבה,אתה מקבל בחזרה,וזה נכון.
תודה על ההשקעה!
חזק, היה שווה להיות שם .
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:40.
אחלה הרצאה אבל יש לי כמה שאלות
אם אני בן אדם אדיש ורוב הדברים שאנשים אומרים ממש לא מעניינים אותי, אתה מציע לזייף התלהבות?
וגם בקטע של המחמאות, פשוט לזייף את זה?
כי כמו שאמרת זה לא ילך ופשוט יראו שזה התלהבות/ מחמאה מזוייפת ואני לא באמת מתכוון לזה.
אף אחד לא יראה אלא אם אתה שקרן ממש גרוע.
ככה משווקים ביעילות .
הרצאות בגובה העיניים , עם החבר'ה שלומדים אצלכם , זה מראה בדיוק מה אתם שווים ואותי בתור הלקוח הרבה יותר משכנע לבוא ולקחת קורס אצלכם . אם העצה שלי שווה משהו - תפסיקו עם הסירטונים הערוכים , זה פשוט לא יוצא טוב כי אנשים סקפטיים מידי .
מעבר לזה , אני בדיוק בנקודה הזאת שבין סיום י"ב לצבא , הנקודה הזאת שאתה צריך לבחור טוב עם מי אתה שומר על קשר כי השאר בעצם יעלמו . חישבתי ככה בקטנה , ואני שומר על קשר עם בערך 12-15 אנשים (חברים וידידות) . אתה ברצינות שומר על קשר טוב עם 70 ? איך מתחזקים דבר כזה . יעני קשר יום-יומי ?
אתה צריך למצוא קודם מה מעניין אותך.
אפשר גם לזייף קצת לפעמים אם מישהו רוצה שאתה תתלהב. אם אתה רוצה לזייף כדי להשיג משהו ממישהו אחר, זה לא ילך.
לכל בן אדם יש עוד משהו מעבר למה שאתה מכיר. אם אתה תגיד לעצמך: "אוקיי, זה השלב שמשעמם קצת אבל יש עוד דברים מעבר" אז תהיה לך גם ציפייה לזה.
אתה מכיר את עצמך ואתה יודע מה מלהיב אותך. אדישות נובעת בדרך כלל מזה שמה שאתה עושה בחיים לא מתאים לך.
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:41.
נקודה חשובה שלא הזכרתם בסרטו היא איך לגרום לאנשים להתקשר אליך ?
צ'מע חביבי, לא סתם אומרים: "לא טוב היות האדם לבדו."
גם אם אתה טיפוס שהדחף החברותי פחות בוער אצלו, אחד שמעדיף לקרוא ספר טוב או לשחק טקן, זה סבבה אין עם זה שום בעיה אתה לא הראשון ולא האחרון.. אנשים הם שונים מטבעם - אבל בכל זאת עובדים פחות או יותר (בנטייה ליותר!) לפי אותם דפוסים. מה שאומר שגם אם זה המצב, אתה עדיין תהייה מדוכא לאלללהה אם לא יהייו לך חברים בכלל..! יכול להיות שיש לך פחות חברים מלסניה נניח או לאדם אחר שהוא מאוד חברותי, ואתה גם תיפגש איתם פחות ותצא איתם אולי רק פעם בחודש וזה יספיק לך ויספק אותך, אבל המינון ממש לא רלוונטי. האישו פה הוא שאיכות ושמחת החיים שלך עדיין תלויה במידה רבה בעובדה שיש לך מעגל חברתי כלשהו איתו אתה שומר על קשר כלשהו..
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 07-09-2012 בשעה 09:58.