נכתב במקור על ידי Super Pippo 2... 3.......
נכתב במקור על ידי Super Pippo 2... 4
נערך לאחרונה על ידי Display; 12-09-2012 בשעה 23:54.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display 4 5...
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo 5... 6......
נכתב במקור על ידי PureToxic 6...... 7 יאללה בוא נעורר קצת תאשכולילה הזאת אמיר חוזרים לימים של פסח וחופש גדול 11 (:
לילה טוב מנאאיקים
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק ! ^קרדיט לHasee על הלמעלה^
נכתב במקור על ידי איחון לילה טוב מנאאיקים לילה טוב
3...
נערך לאחרונה על ידי -Smoxer-; 13-09-2012 בשעה 00:14.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- 3... 8
נכתב במקור על ידי Display 7 יאללה בוא נעורר קצת תאשכולילה הזאת אמיר חוזרים לימים של פסח וחופש גדול 11 (: חחחח מה אתה, היום אין כבר אנשים איכותיים כמו פעם..
נכתב במקור על ידי Display 7 יאללה בוא נעורר קצת תאשכולילה הזאת אמיר חוזרים לימים של פסח וחופש גדול 11 (: אם האשכול עובר את העמוד ה4 אני מביא לך 50 נקודות
נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 13-09-2012 בשעה 00:16.
נכתב במקור על ידי Super Pippo חחחח מה אתה, היום אין כבר אנשים איכותיים כמו פעם.. אל תדאג נכתב במקור על ידי PureToxic אם האשכול עובר את העמוד ה4 אני מביא לך 50 נקודות זורם לי,
נכתב במקור על ידי Display אל תדאג זורם לי, אחי, האיכותיים עזבו ובמקומם אלו באו..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו כבר זיופים אי אפשר לקנות אצל הערבים.
נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 13-09-2012 בשעה 00:22.
נכתב במקור על ידי Super Pippo אחי, האיכותיים עזבו ובמקומם אלו באו.. חחח תעזור לי להגיע לעמוד 4 אני צריך תנק' האלה חייב להמר
חוקי הפורום