נכתב במקור על ידי PureToxic חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדינייק
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display חחח תעזור לי להגיע לעמוד 4 אני צריך תנק' האלה חייב להמר זה קשה אחי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo זה קשה אחי הכל אפשרי
נכתב במקור על ידי Display הכל אפשרי הכל אפשרי בהחלטטטטט
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
לילה טוב
נכתב במקור על ידי Lucky Strike הכל אפשרי בהחלטטטטט חייייםם שליי יפההה
נכתב במקור על ידי Display חייייםם שליי יפההה חחחחחחחחחח כפרה אני עליך חיימשלי יפים!! איזה שביזור מחר חוזר לשבת
נכתב במקור על ידי Lucky Strike חחחחחחחחחח כפרה אני עליך חיימשלי יפים!! איזה שביזור מחר חוזר לשבת באסה לך נכתב במקור על ידי Display הכל אפשרי never give up
נכתב במקור על ידי Lucky Strike חחחחחחחחחח כפרה אני עליך חיימשלי יפים!! איזה שביזור מחר חוזר לשבת לשבת על מה יפה שלי? כלא יענו?
נכתב במקור על ידי Lucky Strike חחחחחחחחחח כפרה אני עליך חיימשלי יפים!! איזה שביזור מחר חוזר לשבת איפו לשבת?
נכתב במקור על ידי PureToxic איפו לשבת? איפה*
נכתב במקור על ידי Display לשבת על מה יפה שלי? כלא יענו? נכתב במקור על ידי PureToxic איפו לשבת? חחחחחחחחח יא גמורים.. לסגור שבת יעני חמישי שישי שבת להיות בבסיס לטחון שמירות
נכתב במקור על ידי Lucky Strike חחחחחחחחח יא גמורים.. לסגור שבת יעני חמישי שישי שבת להיות בבסיס לטחון שמירות פחחח ידעתי אחי רציתי לראות תתגובה שלך פשוט
נכתב במקור על ידי Display פחחח ידעתי אחי רציתי לראות תתגובה שלך פשוט קרובים לעמוד 4
נכתב במקור על ידי Display פחחח ידעתי אחי רציתי לראות תתגובה שלך פשוט חחחחחחחח יא נחש נכתב במקור על ידי Super Pippo קרובים לעמוד 4 אני מקבל שליש..
חוקי הפורום