הפועל ירושלים פתחה את העונה באימון בכורה לעיני כ-300 אוהדים. המאמן: "עשינו דברים בשקט". טפירו: "אני אוהב את הקבוצה הזו, יש לנו מוטיבציה להצליח". קורטני פלס: "רוצים להגיע לגמר בליגה ורחוק ככל האפשר ביורוקאפ".
לצד היעלמותו המסתורית של הבעלים גומא אגייאר, בהפועל ירושלים פתחו הערב (חמישי) את העונה עם אימון הבכורה. למרות היעדרות הבעלים, במועדון רשמו את הקיץ השקט ביותר שלהם בשנים האחרונות, לפחות בכל הנוגע לבניית הסגל, שהושלם מוקדם מכפי שהתרגלו במלחה. השינוי המשמעותי ביותר בהפועל י-ם היה דווקא מחוץ למגרש, כאשר אמיר הוכפלד מונה למנכ"ל הקבוצה במקומו של דני קליין, שלא האריך את חוזהו.
האדומים צירפו שישה שחקנים חדשים לסגל, כאשר ביניהם ארבעה זרים מארצות הברית. מדובר בג'ייקוב פולן, קרייג סמית', ג'וש דאנקן וקורטני פלס. שני האחרונים שיחקו אשתקד באשדוד ובגליל בהתאמה. מאיר טפירו הוותיק חוזר גם הוא לקדנציה נוספת במלחה יחד עם רביב לימונד, שזכה עם ירושלים בגביע יול"ב. בתוך כך, הסגל של שרון דרוקר כולל מספר שחקנים נוספים, אשר ממשיכים מהשנה שעברה. מדובר באורי קוקיה, אלישי כדיר ודן גרונפלד.
לא פחות מ-300 אוהדים של הפועל ירושלים הגיעו לאימון הבכורה. "אין הרבה מועדונים שהיו מצליחים להתאושש אחרי הסיפור עם גומא אגיאר, אבל אנחנו פותחים את העונה בצורה חיובית. עשינו דברים בשקט ובצנעה ואנחנו מוכנים לעונה. אני מקווה באופן אישי לראות קבוצה מחויבת וטובה", אמר המאמן שרון דרוקר.
לכתבה המלאה: http://www.sport5.co.il/articles.asp...129269&lang=HE
אני גם מאמין שהפועל ירושלים בנו סגל מעולה.
הביאו שחקנים זרים חזקים מאוד, ויש להם עוד סגל ישראלים חזק מאוד.
אני מקווה שהם גם יצליחו להתקדם יפה באירופה, ולא רק בארץ.
שיהיה בהם המון בהצלחה בעונה הקרובה





ציטוט ההודעה