אני מאוד רוצה להתקבל לקורס טייס !
אני השנה הולך לצו ראשון
הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות הלימודיות לקורס טייס, או שאין דרישות לימודיות והדרישות היחידות הן קבא ופרופיל
אני מאוד רוצה להתקבל לקורס טייס !
אני השנה הולך לצו ראשון
הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות הלימודיות לקורס טייס, או שאין דרישות לימודיות והדרישות היחידות הן קבא ופרופיל
|
|
בטח שיש, רק תלמידים שלומדים מחשבים/פיזיקה/רובוטיקה (אלה המקצועות הידועים לי אולי יש עוד) מקבלים זימון.
אני עם פרופיל 97 קב"א 55 דפ"ר 80 במגמת מחשבים וקיבלתי זימון, חבר שלי במנהל עסקים ועוד חבר שלומד פסיכו עם נתונים יותר טובים לא קיבלו זימון. (גם אח שלי שעכשיו משתחרר לא קיבל זימון והיו לו נתונים דומים לשלי והוא למד פסיכו).
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
על הנייר אתה לא צריך בגרות אבל יהיה קשה מאוד להשלים את זה בקורס עצמו
אני לומד פסיכולוגיה,
אבל אני מאמין שיהיה לי דפר,קבא ופרופיל גבוהים..
אני עדיין מאוד רוצה את זה,אין דרך להשיג זימון בלי רובוטיקה או פיזיקה וכל הדברים האלה?
זה נשמע ממש מוזר מה שאתה אומר.
כל האינטרנט מוצף במידע לגבי מיונים לקורס טייס, שם כתוב שצריך קב"א 54 לפחות, דפ"ר 60 לפחות ופרופיל 82-97 בלי סעיף פוסל.
בנוסף, הרבה כותבים שהם קיבלו זימון ואפילו עברו את המיונים כשהם לומדים 3 יחידות מתמטיקה ובטח שלא מרחיבים פיזיקה.
צריך תעודת בגרות מלאה רק בגלל שבשנה השנייה של הקורס אתה עושה תואר אקדמי.
בקיצור לא הבנתי..
אני באמת רוצה להיתקבל ואני מתחיל לעבוד על כושר גופני+אוצר מילים בשביל הגיוס..
מישהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית? אולי מישהו שחווה את המבחנים לקורס עצמו?
אני מאוד בספק שתוכל לקבל זימון סתם ככה. בד"כ אחרי הצו הראשון (עד כמה חודשים אחרי) אתה מקבל צו התייצבות בשביל המיונים ואם לא קיבלת כנראה שאתה לא מתאים למיונים.
אתה מוזמן להתקשר ולנסות לברר אבל אני בספק שתקבל.