אוקי אז ככה יש לי שאלה לא כל כך פשוטה ואשמח אם אחד ה'גאונים' שמגיבים בפורום הזה יוכל לענות לי עליה.
לפי הגישה של כל מני אנשים שמכנים עצמם 'אטאיסטים' בפורום פה ובכלל בחיים אנחנו חבורת חיידקים שנוצרה ללא כוח עליון ללא בורא עולם הכל קרה במקריות וכשנמות ברור שאין עולם הבא, לא גן עדן ולא גיהנום, לא נפגוש את אהובי ליבנו ופשוט לא יקרה כלום בשניה שנמות, נמות וככה גם ה'נפש' וה'רוח' שלנו שכמובן לא קיימים בכלל ימותו.
אני מבין שאטאיסטים אלו אנשים של עובדות לא כאלו שאפשר לדבר איתם בתיאורים תיאוריות ואמונות.
יצא לי לפני מספר שנים להתנסות מספר פעמים בדבר הנקרא סיאנס. אני בטוח שחלקכם או אפילו כולכם כבר שמעתם לא פעם על המושג האסור סיאנס.
סיאנס זה מין סוג של טקס אפל שבו מעלים רוחות של אנשים שמתו בעבר הקרוב או הרחוק. אפשר לשאול אותם שאלות, לדבר איתם לראות דברים לא הגיוניים קורים.
אני מקווה שהבנתם כבר לאן אני חותר עם הנושא הזה.
יצא לנו לשאול כמה שאלות וקיבלנו תשובות שקריות על חלק מהם ועל עוד חלק קיבלנו תשובות אמיתיות וחלק לא קיבלנו תשובות בכלל.
חבר שאל אם דודה שלו תמות אמרו שלא והיא מתה
שאלנו אם יש אלוהים ונפלה עלינו דלת של מקלט
ועוד הרבה שאלות כאלו ואחרות.
אבל לכל הספקנים בואו נעזוב לרגע את השאלות ששאלנו בצד כי אני לא מאמין לשום תשובה שקיבלנו שם. ונגיע לנקודה אחרת בנושא הסיאנס.
לפי גישתכם שנכתבה למעלה אנחנו סתם חיידק שמת ומת ופה נגמר הכל ברגע שאתה מת לא קורה כלום מעבר.
השאלות הנשאלות שבשבילם פתחתי את האשכול הם מה זה סיאנס? מה באמת קורה? האם אנחנו מעלים רוחות? מה דיבר אלינו? מה הפיל עלינו דלת? האם ה'רוחות' הם אנשים שמתו? זאת ההוכחה שלי לעולם הבא. יש משהו מעבר. אני ראיתי במו עיניי.
כל אחד פה יכול לראות, כל אחד פה עם המידע הנכון והאנשים הנכונים יכול לקבל את ההוכחה שלו. אני כבר קיבלתי את שלי.
לאחר שתקבלו את ההוכחה שלכם ובאמת תראו שזה אמיתי. איך עדיין תוכלו להאמין שאין כלום מעבר? שאין כוח עליון? שאנחנו צירוף מקרים הזוי במשהו אינסופי שנקרא היקום?
אני מקווה שנושא זה יפתח לכם את הראש לדברים אחרים חוץ מהמפץ הגדול.
וכל מי שהולך לחלוק עלי ולהגיד שסיאנס זה לא אמיתי, קודם כל תבדוק ואז תבוא ותגיב פה עם דמעות בעיניים כי אני בדקתי אני ראיתי חוויתי נבהלתי.

ציטוט ההודעה