החלטתי לקחת דוגמא מגאמה המלך
ולהתחיל מפרוייקט משלי ולוג משלי
היי אני עדי והחלטתי לחזור לעצמי ובגדול,
אני בן 17 עוד מעט 18 ופעם הייתי מפחיד את עצמי לא הייתי גרוע כמו שאני עכשיו הייתי עם מישי שדפקה לי את הראש ואני החלטתי לא לתת לזה לחזור שוב אגב הייתי עם כמה בנות אחרייה אגב ברצף דיי מטורף אבל הגיע הזמן להשתפר בזה פה אני בעצם ישתף את כלל מה שעשיתי ואני יעשה
יום 1# 20.8.2012
אני ולב(חבר טוב שמנסה לעזור לי) דיברנו לנו המון ובסופו של דבר החלטתי לקחת לעצמי משימות שבועיות כדי להתקדם למטרה שלי
תוך כדי הליכה ראיתי סט של 2 בנות והפחד פשוט שלט בי בסופו של דבר ניגשתי ולב בא איתי דיברנו איתן הן היו ממש משעממות ולא מעוניינות ושתיהן היו כל הזמן מופתעות משו ממש מפחיד הפנים שלהן היו באותה צורת הבעה ולאחת מהן האישונים רעדו משו מפחיייד של החיים (אל תעשו סמים קשים)
תוך כדי התקדמות ראיתי בחורה עם שיער מטורףףףף אפרו עצום ויפה משום מה ממש אהבתי את זה ואמרתי שאני חייב ללכת ניגשתי והבחור שהיה איתה היה בטוח שהוא חבר שלה אפילו שכשהלכתי נראלי שהיא נפרדה ממנו או משו בכל מקרה היה לי ממש כיף והמשימות שלקחתי לעצמי לאותו השבוע הן-
^לפתוח 20 סטים
*לחשוב על עצמי ולהבין שזה העולם שלי ובתכלס א-נ-י היחידי שחשוב פה ואם אני רוצה לשנות משהו בעולם שלי ובמחשבות שלי אני חייב לעשות אותן בעצמי כי אף אחד לא יעשה את זה אני חייב להיות אגואיסט ומניאק בצורת החשיבה כלומר לחשוב קודם כל על עצמי ושלא יהיה אכפת לי מה לעשות או לא
*לכתוב את כל זה כדי שיהיה לי זיכרון
יום 2# 21.8.2012
סיימתי לעבוד הגעתי הביתה התארגנתי ויצאתי אחריי שהקפצתי את לב איתי במונית הגענו לטיילת שהייתה מפוצצת לקח לי ה-מ-ו-ן זמן להיכנס לזה ולגשת אמרתי לו בוא נשחק משחק כדי ששניינו ניגש
GO-משחק של simple pickup שבעצם אתה שולח אותו והוא שולח אותך ואם אתה מסרב אתה יורד לשכיבות סמיכה סגרנו על 15 כל פעם בינתיים הסתובבנו בטיילת הוא ראה מישי לא הסכמתי משום מה וירדתי ל15 אחריי זה המשכו קנינו איזה משו לשתות ואז ראיתי שתי כוסיות מזה שוות שלחתי אותו הוא לא עשה וירד ל15 ואז אמר לי אם אני ניגש הוא יעשה עוד עשר לא זרם לי ואז פשוט ניגשתי בישיר כמובן והיא ישר אמרו לי ביי המשכתי לדבר איתה עוד שנייה והיא אמרה לי עוד פעם ביי הבנתי שאין מה לעשות עוד אז באתי ללכת וכמו שצריך אמרתי לה שאני אוהב אותה והמשכתי לי לדרכי, אחריי זה פתחיתי עוד סט שפשוט ראיתי ומכאן נהיה לי קל יותר לפתוח פה פתחתי עם סט של שתי בנות שאחת מהן הייתה ממש חמודה באתי שוב בישיר והפעם הייתה קצת יותר זרימה דיברנו קצת וחשבתי לקדם את זה יותר למספר כי לא ידעתי מה לעשות ממש אחרי שניגשתי קיבלתי דחייה אבל לא חשוב למדתי מהסט הזה.
מעבר לזה שאר הסטים היו כישלון חרוץ,
*ועכשיו לפינת השטויות שלנו-*
ואני לא זוכר גם את שאר הסטים חוץ מסט אחד שהוא היה נטו לחימום ופשוט החלטתי לזרום ולהגיד את הדבר הראשון שיעלה לי לראש אמרתי לחבר שהיה איתי את זה והוא אמר מה עולה לך לראש אמרתי לו תפוזים,
וזה מה שעשיתי פשוט באתי אל מישי ואמרתי לה תפוזים?!
היא צחקה אני המון זה היה די הזוי ומשחרר כן אני יודע שזה ממש מפגר אבל שיהיה.
באותו היום פתחתי סך הכל 7 סטים
המטרה שלי כרגע היא פשוט להיות מסוגל לגשת לכל בחורה שאני רואה
אחריי שהגישה ופתיחות עצמן יהיו מספקות לטעמי כלומר שאני יגיע למצב של סט שהוא פתוח ואני מחזיק אותו באוויר אני יתחיל לעבוד על הסטים עצמם כרגע אני רק פותח ומנסה תוך כדי לקדם אבל לא מתמקד בזה
היום עבדתי עד סגירה אז לקחתי לעצמי יום מנוחה כדי שאני ינוח ויספיק לכתוב את כל זה

ציטוט ההודעה