קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] למה אני מצליח ואתם לא.
    על ידי BlueRose בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 54
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 01:00
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-08-2010, 23:47
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-07-2010, 14:06
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:38
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

איך אני מצליח ואתם לא!! ;)

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך אני מצליח ואתם לא!! ;)

החלטתי לקחת דוגמא מגאמה המלך
    ולהתחיל מפרוייקט משלי ולוג משלי

היי אני עדי והחלטתי לחזור לעצמי ובגדול,
    אני בן 17 עוד מעט 18 ופעם הייתי מפחיד את עצמי לא הייתי גרוע כמו שאני עכשיו הייתי עם מישי שדפקה לי את הראש ואני החלטתי לא לתת לזה לחזור שוב אגב הייתי עם כמה בנות אחרייה אגב ברצף דיי מטורף אבל הגיע הזמן להשתפר בזה פה אני בעצם ישתף את כלל מה שעשיתי ואני יעשה
    יום 1# 20.8.2012
    אני ולב(חבר טוב שמנסה לעזור לי) דיברנו לנו המון ובסופו של דבר החלטתי לקחת לעצמי משימות שבועיות כדי להתקדם למטרה שלי
    תוך כדי הליכה ראיתי סט של 2 בנות והפחד פשוט שלט בי בסופו של דבר ניגשתי ולב בא איתי דיברנו איתן הן היו ממש משעממות ולא מעוניינות ושתיהן היו כל הזמן מופתעות משו ממש מפחיד הפנים שלהן היו באותה צורת הבעה ולאחת מהן האישונים רעדו משו מפחיייד של החיים (אל תעשו סמים קשים)
    תוך כדי התקדמות ראיתי בחורה עם שיער מטורףףףף אפרו עצום ויפה משום מה ממש אהבתי את זה ואמרתי שאני חייב ללכת ניגשתי והבחור שהיה איתה היה בטוח שהוא חבר שלה אפילו שכשהלכתי נראלי שהיא נפרדה ממנו או משו בכל מקרה היה לי ממש כיף והמשימות שלקחתי לעצמי לאותו השבוע הן-
    ^לפתוח 20 סטים
    *לחשוב על עצמי ולהבין שזה העולם שלי ובתכלס א-נ-י היחידי שחשוב פה ואם אני רוצה לשנות משהו בעולם שלי ובמחשבות שלי אני חייב לעשות אותן בעצמי כי אף אחד לא יעשה את זה אני חייב להיות אגואיסט ומניאק בצורת החשיבה כלומר לחשוב קודם כל על עצמי ושלא יהיה אכפת לי מה לעשות או לא
    *לכתוב את כל זה כדי שיהיה לי זיכרון

יום 2# 21.8.2012
    סיימתי לעבוד הגעתי הביתה התארגנתי ויצאתי אחריי שהקפצתי את לב איתי במונית הגענו לטיילת שהייתה מפוצצת לקח לי ה-מ-ו-ן זמן להיכנס לזה ולגשת אמרתי לו בוא נשחק משחק כדי ששניינו ניגש
    GO-משחק של simple pickup שבעצם אתה שולח אותו והוא שולח אותך ואם אתה מסרב אתה יורד לשכיבות סמיכה סגרנו על 15 כל פעם בינתיים הסתובבנו בטיילת הוא ראה מישי לא הסכמתי משום מה וירדתי ל15 אחריי זה המשכו קנינו איזה משו לשתות ואז ראיתי שתי כוסיות מזה שוות שלחתי אותו הוא לא עשה וירד ל15 ואז אמר לי אם אני ניגש הוא יעשה עוד עשר לא זרם לי ואז פשוט ניגשתי בישיר כמובן והיא ישר אמרו לי ביי המשכתי לדבר איתה עוד שנייה והיא אמרה לי עוד פעם ביי הבנתי שאין מה לעשות עוד אז באתי ללכת וכמו שצריך אמרתי לה שאני אוהב אותה והמשכתי לי לדרכי, אחריי זה פתחיתי עוד סט שפשוט ראיתי ומכאן נהיה לי קל יותר לפתוח פה פתחתי עם סט של שתי בנות שאחת מהן הייתה ממש חמודה באתי שוב בישיר והפעם הייתה קצת יותר זרימה דיברנו קצת וחשבתי לקדם את זה יותר למספר כי לא ידעתי מה לעשות ממש אחרי שניגשתי קיבלתי דחייה אבל לא חשוב למדתי מהסט הזה.

מעבר לזה שאר הסטים היו כישלון חרוץ,
    *ועכשיו לפינת השטויות שלנו-*
    ואני לא זוכר גם את שאר הסטים חוץ מסט אחד שהוא היה נטו לחימום ופשוט החלטתי לזרום ולהגיד את הדבר הראשון שיעלה לי לראש אמרתי לחבר שהיה איתי את זה והוא אמר מה עולה לך לראש אמרתי לו תפוזים,
    וזה מה שעשיתי פשוט באתי אל מישי ואמרתי לה תפוזים?!
    היא צחקה אני המון זה היה די הזוי ומשחרר כן אני יודע שזה ממש מפגר אבל שיהיה.

באותו היום פתחתי סך הכל 7 סטים

המטרה שלי כרגע היא פשוט להיות מסוגל לגשת לכל בחורה שאני רואה
    אחריי שהגישה ופתיחות עצמן יהיו מספקות לטעמי כלומר שאני יגיע למצב של סט שהוא פתוח ואני מחזיק אותו באוויר אני יתחיל לעבוד על הסטים עצמם כרגע אני רק פותח ומנסה תוך כדי לקדם אבל לא מתמקד בזה

היום עבדתי עד סגירה אז לקחתי לעצמי יום מנוחה כדי שאני ינוח ויספיק לכתוב את כל זה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הכותרת שלך היא "איך אני מצליח ואתם לא!!" , ואני שואל..מה אתה מצליח..? סבבה, כל הכבוד לך שאתה מסוגל לגשת ואחרים לא, אבל איפה הסגירות? אם אתה ניגש לבחורה והיא אומרת לך ביי, או יותר מזה..אם אתה ניגש ל7 בחורות, וכולן דוחות אותך, אז אחשלי..הגיע הזמן שתבדוק את מה שאתה עושה, כי אתה עושה את זה לא נכון.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

מה אתה מצליח בדיוק? אתה כולה בתול שעושה סארג'ים ומקבל דחיות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

איזה תותח אחי .
    פשוט תמשיך ככה, עקביות זה הדבר החשוב ביותר, גם אם קיבלת 20 דחיות, אתה במסלול הנכון כל עוד אתה פועל ולא קורא הודעות בפורום .
    (כמובן שצריך לשנות גישה אם הן דוחות ואתך יותר מדי )

וכמובן אין טעם להקשיב לבתולי שפתיים נואשים לצומי בפורום באינטרנט
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הכותרת שלך היא "איך אני מצליח ואתם לא!!" , ואני שואל..מה אתה מצליח..? סבבה, כל הכבוד לך שאתה מסוגל לגשת ואחרים לא, אבל איפה הסגירות? אם אתה ניגש לבחורה והיא אומרת לך ביי, או יותר מזה..אם אתה ניגש ל7 בחורות, וכולן דוחות אותך, אז אחשלי..הגיע הזמן שתבדוק את מה שאתה עושה, כי אתה עושה את זה לא נכון.
    ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    מה אתה מצליח בדיוק? אתה כולה בתול שעושה סארג'ים ומקבל דחיות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    איזה תותח אחי .
    פשוט תמשיך ככה, עקביות זה הדבר החשוב ביותר, גם אם קיבלת 20 דחיות, אתה במסלול הנכון כל עוד אתה פועל ולא קורא הודעות בפורום .
    (כמובן שצריך לשנות גישה אם הן דוחות ואתך יותר מדי )

וכמובן אין טעם להקשיב לבתולי שפתיים נואשים לצומי בפורום באינטרנט
    הנה עוד מצב שמענין אותי ציטטתי אותכם כי אתם יכולים לענות כמו שצריך.
    לי בדיוק יש ת'חבר הזה, שמשחק אותה בעל ביצי שור ניגש לכל בחורה אבל בדוגריי כמעט ולא יוצא לו מזה שום דבר.
    ולא בקטע של "היה אחלה קח ת'מספר" אלא בקטע של "זדיין" חחחחחחחח

ופה הבעיה השאלה אם הגיע הזמן לעצור אותו ולהגיד לו בתכלס "אחי שמע הגיע הזמן שתתחבר למציאות שבה כל בחורה דוחה אותך" ואז אולי לנסות לדבר איתו ללכת איתו לכיוון אחר
    או לעודד אותו כמו שאיתן פה עושה הוא מעודד את אלה עם הדחיות כי אולי ייצא מזה תכלס בעתיד ולהגיד לו "יפה אחי ישך ביציםםםםםם ישך אומץ אתה תותח אל תדאג בסוף אתה תזיין כמו דון ג'ואן אמיתי!"

הקטע הוא שזה יהיה שקר אני לא מאמין בזה כל כך, הרי אם אתה ניגש כל ערב לבחורות אחרות, אפילו לא כאלה שמכירות אחת את השנייה ואתה מקבל דחייה פה, דחייה שם ואתה עדיין מחזיק מעצמך משהו הגיע הזמן שמישהו יחזיר אותך למציאות ואולי זה יגרום לך להשתפר,
    כי מה זה יעזור שהוא ייגש לעוד ועוד ואחרי שנה של דחיות רצופות הוא יפגוש איזה אחת שתויה שתצרפת אותו.,

מה אתם אומרים לעשות עם כאלה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

למד אותו פיקאפ? חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

טד, הוא ישתפר, אי אפשר לפתוח כל כך הרבה ושלא ייצא מזה כלום. כי עם הזמן הביטחון שלו יעלה ועוד מיומניות אצלו ישתפרו.
    ככה לי נראה.

ואיתן צודק, כי מה אפשר לעשות חוץ מלעודד אותו לפתוח? תגיד לו להפסיק? ואז מה? הוא לא יידחה אבל יישאר תקוע במקום.

ואתה ורודני ויטינגר, אתם ברמה גבוהה, תנסו להזיכר איך אתם הייתם בתחילת הדרך. ותכתבו פה. לדעתי לכולם יש טונות של דחיות בהתחלה.

ואתם צודקים בזה שהוא מתנשא. וזו חרא של גישה - לעשות רושם ופוזה על אחרים.
    כשאני יוצא מהבית, אני משאיר את האגו בדלת.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תשמע, אני אישית לא הלך לי טוב עם נשים מאז ומתמיד, אבל אף פעם לא הייתה לי בעייה אמיתית עם לגשת לבחורות..כאילו, כשהייתי במסיבות קצת היה לי קשה יותר לגשת לבחורה כוסית מאשר לבחורה שנראת סבבה, אבל אם הייתי מתערב עם מישהו שאני יכול לגשת לבחורה פצצה, הייתי עושה את זה בלי יותר מידי מחשבות.

בתחילת הדרך מן הסתם יהיו לו דחיות..אבל הוא צריך ללמוד לקבל דחיות בתור ביקורת בונה. מה זאת אומרת?- זה אומר, שאם הוא מקבל מבחורה "תזדיין לי מהפרצוף" הוא צריך להבין שהיא או במחזור או שאתמול זיין אותה אתיופי עם שטרונגול בגודל של קנה של טנק והיא גמורה או שהיא סתם ביצ'ית..ואז הוא צריך פשוט לעזוב אותה ולעבור לחברה שלה שעומדת לידה. אבל אם הוא ניגש לבחורה והוא לא שם לב לשפת גוף שלה שהיא לא ממש בעניין שלו..הוא צריך להבין שהיא לא מתעניינת בו כרגע והוא צריך לשנות את מה שהוא עושה. או לשנות שפת גוף, או לשנות את הדרך שבה הוא מדבר, או שהוא משדר עצבים או לחץ כי הוא באמת לחוץ מהסיטואציה והוא נעשה קצת עצבני והוא משדר את זה לבחורה..כל זה הוא צריך ללמוד איך לייעל את עצמו ואיך להתנהג בצורה אחרת...ואיך ללמוד את כל זה? פורום פיקאפ.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    הנה עוד מצב שמענין אותי ציטטתי אותכם כי אתם יכולים לענות כמו שצריך.
    לי בדיוק יש ת'חבר הזה, שמשחק אותה בעל ביצי שור ניגש לכל בחורה אבל בדוגריי כמעט ולא יוצא לו מזה שום דבר.
    ולא בקטע של "היה אחלה קח ת'מספר" אלא בקטע של "זדיין" חחחחחחחח

ופה הבעיה השאלה אם הגיע הזמן לעצור אותו ולהגיד לו בתכלס "אחי שמע הגיע הזמן שתתחבר למציאות שבה כל בחורה דוחה אותך" ואז אולי לנסות לדבר איתו ללכת איתו לכיוון אחר
    או לעודד אותו כמו שאיתן פה עושה הוא מעודד את אלה עם הדחיות כי אולי ייצא מזה תכלס בעתיד ולהגיד לו "יפה אחי ישך ביציםםםםםם ישך אומץ אתה תותח אל תדאג בסוף אתה תזיין כמו דון ג'ואן אמיתי!"

הקטע הוא שזה יהיה שקר אני לא מאמין בזה כל כך, הרי אם אתה ניגש כל ערב לבחורות אחרות, אפילו לא כאלה שמכירות אחת את השנייה ואתה מקבל דחייה פה, דחייה שם ואתה עדיין מחזיק מעצמך משהו הגיע הזמן שמישהו יחזיר אותך למציאות ואולי זה יגרום לך להשתפר,
    כי מה זה יעזור שהוא ייגש לעוד ועוד ואחרי שנה של דחיות רצופות הוא יפגוש איזה אחת שתויה שתצרפת אותו.,

מה אתם אומרים לעשות עם כאלה?
    כל קהילת הפיקאפ בעולם מורכבת רק מחבר'ה כמו החבר שלך

החיים שלהם נראים בערך ככה:

ניגשים לכל דבר שזז מקבלים בשעה אחת כמות דחיות שאני לא אקבל בכל החיים גם אם אתאמץ
    תוך כדי חוטפים מכות מערסים עצבניים\חבר'ה שלא אוהבים שמדברים לחברה שלהם או אליהם נגוע\סלקטורים שלא אוהבים אנסים ומטרידים
    עד שאחרי כמה שנים טובות של ההרגל המעפן הזה (במידה והם לא מתבגרים מתישהו) איזו כונפה בסגנון הזה זורמת איתם סוף כל סוף:

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...65354129_n.jpg

ואז הם רושמים "דיווח זיון" על כמה שהם תותחים וכמה שהם הביאו HB9 ומביאים יעני "השראה" לכובעים המתחילים וככה הופכים לגורואים של התחום המעפן הזה
    ואולי יום אחד מתחתנים עם מישהי שנראית ככה וזהו הנה החיים של הכובע הממוצע

אין עליכם כובעים אתם תותחים אחד אחד!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 19-09-2012 בשעה 01:35.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect