קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] ככה הפייסבוק שלכם יראה :)
    על ידי Lisahy בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 03-11-2011, 00:35
  2. אממ...חמודים שלי איך אני מקבלת נקודת?
    על ידי רוסיה בסטיל(: בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 00:48
  3. היי חמודים שלי אני חדשה פה!!!
    על ידי סקסית 16 בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 19:38
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

[עובדה] ככה הקהילה שלכם נראית מהצד כובעים חמודים שלי. - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה כנראה לא יודע למה אני מתכוון ב"כובע".
    אתה לובש כובעי סניה?

שמע, אתה נשמע לי סבבה יחסית למפגרים פה. למרות שאני אופטימי בזמן האחרון, אבל נזרום עם זה. כנראה זה רק כי גילית תפיקאפ לא מזמן ואתה עדיין לא מודע להשלכות של החרא הזה.
    הדבר האחרון שאתה צריך זה עזרה מפיקאפרים מושפעים שמביאים תזבל הזה שהם עוד בשיא חוצפתם קוראים לו "כוסיות"...

הכרתי בחורים בדיוק כמוך. מתלבשים סבבה, נראים סבבה, טיפה ביישנים שהם סחים ביום רגיל..
    חלק מהם פנו למקומות הלא נכונים והתחילו לצאת עם כל מיני עופות מוזרים כאלה שמחפשים כוס בעזריאלי וכמובן הפסיקו לצאת עם מי שצריך ולאן שצריך.
    חלק מהם זרמו עם האנשים הנכונים, למדו איך להתגבר על הפחד שלהם עם הזמן (וזה ממש לא קרה בחודש אחד ואפילו לא בחצי שנה) והופ - התחילו באמת להביא כוסיות ולא יצורות כמו הגורואים האלה.

באיזה צד אתה רוצה להיות זאת השאלה
    אם אתה באמת חושב שהאפסים בסרטון הזה יש להם יותר בטחון עצמי ממך אז וואלה אתה חי בסרט ידידי...
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 19-09-2012 בשעה 16:26.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

מה הכוונה כובע סניה? זה כובע פדורה כאילו? אם כן אז כן זה אחד מהכובעים שלי דווקא אחד מאלה שאני יותר אוהב (שוב בלי קשר לסניה אליו התוודעתי כאמור רק בחודשים האחרונים), אבל יש גם כובע קאובוי, מגבעת איימיש כזאת, כובע ראסטה בצבעים של ג'מייקה, קסקט כתום, צמר צבעוני שמכניסים דרכו את השיער ויוצאים ממנו שרוכים צבעוניים כאלה משתלבים עם הרסטות (כמו של ליצן), וכן, גם כובע מצחייה... אהה וכמובן קפוצ'ונים צמר כאלה עם כובע לפריקון בילט אין, שבחורף אני לובש על הכובע מצחייה סטייל אמינם כזה... בקיצור - כמו שאמרתי אני לא כובע אני ה-כובע !

עכשיו בקשר זלה שיש זייני שכל נו אחי זה ברור הרי גם אם תרצה ללמוד גיטרה אתה תיתקל בכל כך הרבה ילדים בני 18 שבדיוק לומדים שלוש שנים טאבים באינטרנט (שזה גם משהו, אבל לא באמת י-ד-ע במוזיקה) ועכשיו הם לוקחים לילדים בני 14 80 שקל לשעה שבה הם מלמדים אותם דברים לא נכונים ולמעשה מקלקלים אותם.... אתה חייב להיות מספיק חכם ובעל כושר שיפוט כדי לדעת להיזהר מכאלה. חלק מזה זה גיל, חלק מזה זה שכל.. חלק מזה זה פשוט ניסיון. לפעמים הדרך היחידה ללמוד היא לחוות על הבשר..

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

מצד שני אף אחד לא אמר שדווקא הם הזייני שכל. אולי זה אתה?

אני לא מכיר אותך בדיוק כמו שאני לא מכיר אותם.......

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הקטע הוא שכל הקהילה מורכבת מזייני שכל.
    זה לא ילד אחד ולא שתיים ואפילו לא אלף. זה כולם כולל כולם.
    ואני כבר לא מדבר על הגורואים שהם מכה בפני עצמה, אלא על סתם אנשים מהתחום שמתיימרים להיות עם לייף סטייל של רון ג'רמי.

באינטרנט הם מדברים איתך עד מחר עד כמה שהם מביאים תבחורות הכי שוות במסיבה וכמה שהם בעלי בטחון עצמי וכמה שכדאי לי לצאת איתם וכמה שהם "אלפא" קיצר מינימום מלך העולם כל אחד ואחד מהם.
    כל אדם בתמימותו ישתכנע מזה. כל מי שלא מכיר תקהילה לפחות.

עד שאתה פוגש אותם במציאות ואתה קולט שהדבר היחידי שהם מושכים אליו זה מכות מאנשים נורמלים (שאתה חלק מהם מסתבר) ואתה בעצמך מתאפק לא לדקור אותם בתחת
    מילא הם על הזין שלי, אבל הם פאקינג הורסים לך יציאה, מורידים לך תחשק לחיות וכל מה שאתה רוצה זה לברוח משם אחרי שעתיים.

עכשיו, דמיין שאתה צריך להתקע עם יצורים כאלה 3 ימים ולילות ולסבול את כל הבררה הזאת תוך כדי שאתה מנסה לברוח ונתקל בגרועים מהם בהרבה

מאז, אני לא מאמין לאף מילה של השקרנים המסריחים האלה. עד שאני בעיניים שלי בא ורואה אחרת, או רואה תמונות שלהם שמוכיחות אחרת, מבחינתי כולם זייני שכל.

אם אתה לא מאמין לי תאמין לעיניים שלך. אני נותן לך חודש. במקרה היותר מוגזם חצי שנה. אם אחרי כמה וכמה יציאות עם המפגרים האלה אתה לא לוקח תרגליים שלך ובורח לאיפה שבאת משם, אתה כנראה אחד מהם.

כמה מהכובעים שפגשת עד היום במציאות, ראית בעיניים שלך עם כוסיות או שראית תמונות שלהם בפלאפון עם כאלה?? לכמה מהם היו קשרים לאנשים עם מעמד חברתי גבוה וכמה מהם באמת מזיינים ולא מזיינים תשכל?
    אני אגיד לך...0
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 19-09-2012 בשעה 17:04.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    הקטע הוא שכל הקהילה מורכבת מזייני שכל.
    זה לא ילד אחד ולא שתיים ואפילו לא אלף. זה כולם כולל כולם.
    ואני כבר לא מדבר על הגורואים שהם מכה בפני עצמה, אלא על סתם אנשים מהתחום שמתיימרים להיות עם לייף סטייל של רון ג'רמי.

באינטרנט הם מדברים איתך עד מחר עד כמה שהם מביאים תבחורות הכי שוות במסיבה וכמה שהם בעלי בטחון עצמי וכמה שכדאי לי לצאת איתם וכמה שהם "אלפא" קיצר מינימום מלך העולם כל אחד ואחד מהם.
    כל אדם בתמימותו ישתכנע מזה. כל מי שלא מכיר תקהילה לפחות.

עד שאתה פוגש אותם במציאות ואתה קולט שהדבר היחידי שהם מושכים אליו זה מכות מאנשים נורמלים (שאתה חלק מהם מסתבר) ואתה בעצמך מתאפק לא לדקור אותם בתחת
    מילא הם על הזין שלי, אבל הם פאקינג הורסים לך יציאה, מורידים לך תחשק לחיות וכל מה שאתה רוצה זה לברוח משם אחרי שעתיים.

עכשיו, דמיין שאתה צריך להתקע עם יצורים כאלה 3 ימים ולילות ולסבול את כל הבררה הזאת תוך כדי שאתה מנסה לברוח ונתקל בגרועים מהם בהרבה

מאז, אני לא מאמין לאף מילה של השקרנים המסריחים האלה. עד שאני בעיניים שלי בא ורואה אחרת, או רואה תמונות שלהם שמוכיחות אחרת, מבחינתי כולם זייני שכל.

אם אתה לא מאמין לי תאמין לעיניים שלך. אני נותן לך חודש. במקרה היותר מוגזם חצי שנה. אם אחרי כמה וכמה יציאות עם המפגרים האלה אתה לא לוקח תרגליים שלך ובורח לאיפה שבאת משם, אתה כנראה אחד מהם.
    אתה אומר מניסיון של מישהו שלקח קורס אבל?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אתה אומר מניסיון של מישהו שלקח קורס אבל?
    מה...?

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    מה...?
    לא לקחתה קורס של סניה לא הבנתה? תיקח את הקורס של סניה ותזיין HB10 כל יום.

אני מסטר פיקאפ. למה לי לשקר לך?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    לא לקחתה קורס של סניה לא הבנתה? תיקח את הקורס של סניה ותזיין HB10 כל יום.

אני מסטר פיקאפ. למה לי לשקר לך?
    אה זה

אם אני רוצה באמת לזיין בכסף הזה אני יכול לטוס לחו''ל, זה אותה השקעה כלכלית (מקסימום אתה מוסיף כמה גרושים זה לא משנה) וגם אני רואה עולם וגם מזיין כוסיות לשם שינוי וזה לא שאני איזה גאון פיקאפ או דוגמן, כמעט כל אחד יכול לעשות את זה (היום כל תיכוניסט שהוא לא ילד כאפות טס לבורגס בחופש)

מה שלא ניתן להגיד על מפגרים שממנים ליגאל שטארק את הנערות ליווי ונשארים אותם אידיוטים בעלי גישות מפגרות לחיים

מספיק מבט אחד על מישהו שטס בקיץ לחופשה בתאילנד או בבורגס לעומת חנון מפגר שמוציא את אותו סכום כדי לשמוע זיוני שכל של אנשים שלך תדע מי הם ומה הסיפור שלהם בכלל כדי לדעת מי מזיין ומי מזיין תשכל.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 19-09-2012 בשעה 17:27.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect