נכתב במקור על ידי
Tony_Montana
הקטע הוא שכל הקהילה מורכבת מזייני שכל.
זה לא ילד אחד ולא שתיים ואפילו לא אלף. זה כולם כולל כולם.
ואני כבר לא מדבר על הגורואים שהם מכה בפני עצמה, אלא על סתם אנשים מהתחום שמתיימרים להיות עם לייף סטייל של רון ג'רמי.
באינטרנט הם מדברים איתך עד מחר עד כמה שהם מביאים תבחורות הכי שוות במסיבה וכמה שהם בעלי בטחון עצמי וכמה שכדאי לי לצאת איתם וכמה שהם "אלפא" קיצר מינימום מלך העולם כל אחד ואחד מהם.
כל אדם בתמימותו ישתכנע מזה. כל מי שלא מכיר תקהילה לפחות.
עד שאתה פוגש אותם במציאות ואתה קולט שהדבר היחידי שהם מושכים אליו זה מכות מאנשים נורמלים (שאתה חלק מהם מסתבר) ואתה בעצמך מתאפק לא לדקור אותם בתחת
מילא הם על הזין שלי, אבל הם פאקינג הורסים לך יציאה, מורידים לך תחשק לחיות וכל מה שאתה רוצה זה לברוח משם אחרי שעתיים.
עכשיו, דמיין שאתה צריך להתקע עם יצורים כאלה 3 ימים ולילות ולסבול את כל הבררה הזאת תוך כדי שאתה מנסה לברוח ונתקל בגרועים מהם בהרבה
מאז, אני לא מאמין לאף מילה של השקרנים המסריחים האלה. עד שאני בעיניים שלי בא ורואה אחרת, או רואה תמונות שלהם שמוכיחות אחרת, מבחינתי כולם זייני שכל.
אם אתה לא מאמין לי תאמין לעיניים שלך. אני נותן לך חודש. במקרה היותר מוגזם חצי שנה. אם אחרי כמה וכמה יציאות עם המפגרים האלה אתה לא לוקח תרגליים שלך ובורח לאיפה שבאת משם, אתה כנראה אחד מהם.